iPhoneopladere.dk Reviews

1.126
TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Bestilt produkt fra webside var udsolgt. Men ikke angivet udsolgt. I stedet sendte I et helt andet produkt. Måtte bruge tid på at reklamere. Dog har I refunderet min betaling. Og sparet mig besvær ved... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har oplevet rigtig god service da jeg skulle tilføje produkter til min ordre - de blev tilføjet uden beregning. Det var meget mere end jeg havde forventet. Helt sikkert et sted jeg vil bruge i... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

12 - 24 timers levering er deres fine udsagn på hjemmesiden, men en ting de tydeligvis ikke lever op til. Her 3 døgn efter bestilling har jeg stadig ikke modtaget min vare, og de blev netop valgt... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg bestilte tre iPhone opladere, men modtog desværre de forkerte. Jeg fik hurtigt svar på min mail, hvorefter der blev sendt tre nye (og rigtige) opladere med beskeden om, at jeg bare kunne beholde o... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Mobiele telefoonaccessoire winkel
  2. Batterijenwinkel
  3. Computers en accessoires winkel
  4. Elektronicawinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Hos iPhoneopladere.dk finder du et bredt udvalg af opladere og kabler til iPhone/iPad/iPod. Vi har blandt andet favoritten, vores Originale Lightning kabel, der sælges med hele 5 Års Garanti. Vi sælger desuden også Powerbanks fra det danske mærke Greylime, med 5/5 stjerner i Politiken og Ekstra Bladet. Hos os får man desuden, 12-24 timers levering med DAO, 100% Prisgaranti & en E-Mærket Webshop med 10.000Kr. i gratis sagsbehandling og gratis rådgivning.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

(1.126)

73 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Dårlige produkter og fupgaranti

Iphoneopladere.dk reklamerer med 5 års garanti på opladekabler. Jeg købte tre som alle gik i stykker efter et par måneder. Da jeg reklamerede, fik jeg at vide at garantien ikke dækker 'fysiske skader på produkterne', i stedet kunne jeg få 10% rabat hvis jeg ville købe nogle nye. Ellers tak. Jeg svært ved at få denne begrundelse til at give mening. Det lugter lidt af dårlige produkter og en fupgaranti. Køb hellere dine kabler et andet sted!

14 april 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Tjaaaaah jeg venter stadig på…

Tjaaaaah jeg venter stadig på kundeservice gider at besvare min mail som jeg har sendt sidste år....
Hold jer væk fra dette fup firma.... Tingene holder i et par uger og så har man ellers smidt penge væk og kundeservice lader som ingenting....

11 november 2022
Review zonder uitnodiging

Kære Martine.

Først og fremmest vil jeg gerne sige tak for din feedback. Vi sætter stor pris på, at vores kunder deler deres oplevelser med os, da det hjælper os med at forbedre vores produkter og services.

Vi vil dog pointere, at vi har 4 ud af 5 stjerner på trustpilot, det vil vi ikke opnå, hvis vi kun havde denne service, der bliver skrevet om på korrespondancen.

Det er yderst beklageligt at høre om din oplevelse med vores produkter. Vi stræber efter at levere produkter af høj kvalitet, og det er naturligvis ikke acceptabelt, hvis de ikke lever op til dette.

Hvad angår din oplevelse med garantien, vil jeg gerne afklare vores politik. Vores 5-årige garanti er ment til at dække defekter, der kan opstå på grund af fabrikations- og materialefejl. Imidlertid dækker garantien ikke skader forårsaget af udefrakommende faktorer, såsom fysiske skader som revner, ridser, bøjninger osv. Dette skyldes, at vi ikke har kontrol over, hvordan produkterne bliver brugt, efter de forlader vores lager.

På baggrund af de sendte billeder af dine returnerede produkter, ser det ud til, at de har været udsat for fysiske skader, som vores garantipolitik ikke dækker. Vi forstår dog din frustration, og vi vil gerne arbejde sammen med dig for at finde en løsning.

Selvom vi ikke kan dække fysiske skader under vores garanti, er vi villige til at tilbyde dig en generøs rabat på dit næste køb som et tegn på vores påskønnelse og forståelse. Hvis dette er noget, du vil overveje, vil vi meget gerne høre fra dig.

Tak for din forståelse, og vi ser frem til at hjælpe dig.

Simon
Kundeservice, iPhoneopladere.dk

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Når man handler og kigger i siden står…

Når man handler og kigger i siden står der at hvis man bestiller føre kl 11 så bliver ordren sendt samme dag. Men der gik 2 dag føre min ordre sendt afsted.

30 april 2023

Hej Sümeyya.

Tak for din henvendelse og for at handle hos os.
Vi er glade for at høre, at din ordre blev behandlet og leveret hurtigt, på trods af at vi har lukket om søndagen.

Som du nævner, blev din ordre afsendt mandag, og du modtog den allerede tirsdag. Dette er i overensstemmelse med vores levering på 24 timer fra afsendelse til modtagelse af pakken.

Vi vil gerne understrege, at søndage ikke tæller med i leveringstiden, da vi har lukket den dag. Det er vigtigt for os at levere en hurtig og pålidelig service, og vi er glade for, at vi kunne opfylde dine forventninger i denne situation.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi ønsker dig god dag, og ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Simon - Kundeservice

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering, varer lever optil forventning.

Var dog ikke tilfreds med udlevering, da jeg måtte stå i kø i lang tid på leveringssted. Dette har intet med med produktet at gøre, derfor stadigt 5 stjerner

10 april 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Lever ikke op til 12-24 timers levering.

Lever ikke op til 12-24 timers levering.

SVAR: Det tænkte jeg nok i ville svare, og tak for i tog jer tid til det :)
Jeg finder det dog stadig misvisende at undtagelserne for de 12-24 timer ikke er mere prominent deklareret.

5 april 2023

Hej igen.

Vi synes det lige hårdt nok, at bedømme os en stjerne for leveringen alene.
Det tager vi selvfølgelig med til efterretning!

Hvad kan vi gøre, for at vende den negative anmeldelse til positiv? :)

-----------------------

Kære Cecilie.

Tak for din anmeldelse og for at handle hos os.

Vi beklager forvirringen omkring leveringstiden for din pakke. Vi vil gerne gøre opmærksom på, at vores deadline for at sikre, at en pakke kommer med i forsendelsen, er at bestille inden kl. 14 samme dag. Her er en opdateret tidslinje for din pakke:

DATO - TID - HÆNDELSE
05-04 - 14:44 - Data modtaget.
05-04 - 17:50 - Ankommet til Rødovre Terminal
08-04 - 10:02 - På vej til daoSHOP
08-04 - 16:48 - Pakken ligger klar til afhentning
12-04 - 12:30 - Afventer kunde, sendt 2. påmindelse

Selvom din bestilling blev afgivet efter kl. 14, formåede vi alligevel at få din pakke med i forsendelsen. Hvis vi ser bort fra de dage med helligdage (påskelukket torsdag og fredag), blev din pakke faktisk leveret inden for 24 timer fra afsendelsen. Din pakke blev leveret til den valgte pakkeshop og har ligget klar til afhentning siden lørdag den 8. april - hvor det ikke var en helligdag.

Vi har sendt dig to påmindelser om at afhente din pakke. Hvis du endnu ikke har modtaget disse beskeder, bedes du kontrollere dit spamfilter eller e-mail indbakke. Vi anbefaler, at du henter din pakke så hurtigt som muligt for at undgå yderligere forsinkelser.

Hvis du har brug for yderligere hjælp eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Vi beklager eventuelle ulemper, dette måtte have forårsaget, og vi takker for din forståelse.

Simon
Kundeservice