Scam, scam, illegal scam
Paid $ 1 for a test result, now I discover they have drawn a further $ 14.99 from my account two weeks later, which I have not wittingly agreed to
It's a total fraud
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
It's a total fraud
Bedrageri. - Hold jer væk - det kræver nyt betalingskort for at undgå løbende betalinger
tog en online iq test. Efterfølende bliver der hver uge hævet 15 $ uden min godkendelse. Hold jeg langt væk fra dette.
Scam company who has a hidden subscription. Do not engage.
Unauthorized charges! Request an immediate full refund.
I was charged without my explicit consent for an automatic subscription. I only agreed to the one-time test fee. Issue a full refund, or I will report this as fraud to my credit card company and consumer protection agencies.
Eneste grund til de får 1 stjerne er fordi man ikke kan give nul, for hvis man kunne give det så havde de med garanti tjent sig til hele 0 stjerner!
Jeg har intet tilovers for svindel. Og dette er intet andet end svindel.
Fatter ikke de må køre reklamer over diverse sociale medier uden at have en legitim forretning. Så for guds skyld, luk det l.o.r. t her.
Unauthorised recurring charges. I demand a full refund immediately.
Unauthorized charges! Request immediate cancellation and full refund.
I was charged without my explicit consent for an automatic subscription. I only agreed to the one-time test fee. Cancel this subscription immediately and issue a full refund, or I will report this as fraud to my credit card company and consumer protection agencies.
Har anmodet om at få mine penge refunderet, får intet svar. Har gjort indsigelse i banken.
Virkelig scam!
Jeg tog testen for sjov. Da jeg var færdig bad de mig om en dollar for at give mig resultatet . Jeg sendte dem pengene via mine kontooplysninger. Nu har de trukket ydeligere 97,04 kr. FOR HVAD!
Jeg har endnu ikke modtaget testresultatet. Humbuk