Wachten duurt altijd lang….
Maar als het er eenmaal is dan scheur je het pakje open en pak je kwaliteit uit! Met mijn 1.79 m is de long broek perfect!!!
Groet, de vrouw van
I SAY is a Danish fashion brand headquartered in Them, a small town in central Jutland, known for its light, air, and room for big thinking. We are driven by the desire to make women feel beautiful and comfortable every single day, regardless of their shape, size, or age. Behind the company are Britt and Søren Andreassen, with many years of experience in the clothing industry. I SAY is represented in stores in Denmark, Sweden, Norway, and large parts of Europe. I SAY's message is simple: We are all unique, and what makes I SAY unique is that we understand that. Every piece of clothing from our hands is designed to feel comfortable while highlighting the beauty of every woman, whether it's a pair of jeans or an elegant party dress. It's a simple and honest recipe that's easy to understand. The same goes for our production. We are as open as a book, and everyone is welcome to read along. We are proud of and more than happy to share information about our production, which takes place under proper conditions – as sustainably as possible.
Knudlundvej, 3, 8653, Them, Denemarken
Heeft 88% van zijn negatieve reviews beantwoord
Groet, de vrouw van
Ik heb geen mail gekregen dat t geleverd zou worden, alles ook helaas in t Engels. Moest 10 km verderop het pakketje ophalen, maar ook dat was een onduidelijke mail. Dit is n reden dat ik hier niet meer zou bestellen. Gelukkig paste de broek, anders moest ik weer n eind rijden om t te retourneren.
Vr groet Helma.

Antwoord van I SAY FASHION
Heel blij met I Say. Snelle levering, goede pasvorm.
Mooie kleding en heel snel geleverd.
Mijn bestelling werd bezorgd bij een afhaalpunt in Zevenhuizen terwijl ik in Gouda woon echt slecht!

Antwoord van I SAY FASHION
Voorlopig nog steeds niet binnen
Duurt errrrrrg lang

Antwoord van I SAY FASHION
Ik heb een spijkerrok besteld en ben zeer tevreden over de kwaliteit. Wat ook prettig is dat op de website staat of iets groter of kleiner uitvalt zodat je hiermee rekening kan houden met de maat. Mijn bestelling werd ook snel geleverd.
Hoewel de jas vanuit Denemarken naar Nederland werd verstuurd is hij snel geleverd. De jas is prachtig en precies zoals ik voor ogen had
Besteld op donderdag, dinsdag binnen gekomen: leuke jeansrok maat 42, past perfect, fijne stretch stof, blij mee!
Ik dacht dat het wel even zou duren maar m n jas kwam de volgende dag al binnen. En fijn dat de maat precies goed was . Helemaal tevreden!
Ik had een jurk besteld en duurde echt te lang voordat ik de order had.
Toen ik de jurk paste, was ik erg enthousiast, helaas van korte duur.
Na 1 keer wassen volgens etiket ziet de jurk er niet meer uit. De kleur is anders, model is anders en de kwaliteit is bedroevend.
Voel mij aardig opgelicht!

Antwoord van I SAY FASHION
Ik heb een mail met een klacht gestuurd en daar geen antwoord op gehad. Jammer. Verder leveren ze wel goed en terugsturen is ook geen probleem.
Update.. ze hebben t supergird opgelost. Kreeg een nieuw shirt, geen extra kosten

Antwoord van I SAY FASHION
Ik heb nog niets ontvangen. Kreeg 3 dagen op rij een bericht van GLS dat mijn pakket die dag komt maar heb tot vandaag nog niets ontvangen?

Antwoord van I SAY FASHION
Ze doen wat ze beloven. Ik heb een mooie jurk gekocht. Ik stelde een vraag via mail en kreeg direct antwoord.

Antwoord van I SAY FASHION
Great service and great jeans!
Very happy with it!