Isbudet Reviews 29

TrustScore 4.5 uit 5

4,7

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jättetrevliga och tillmötesgående både I telefon och hämtning på deras utlämning. Isen var toppen och höll bra trots att jag hade lite tveksamma förhållande I förflyttning av isen efter upphämtnin... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Isbudet levererar alltid precis när man behöver dem. Snabb service, tydlig kommunikation och is av toppkvalitet. De har räddat både fester och event för mig – allt fungerar smidigt från beställning ti... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi hade kontakt flera gånger och ni var väldigt tillmötesgående trots att vi ändrade oss flera gånger och var allmänt veliga.

Bedrijfsgegevens

1. Fabrikant van diepgevroren levensmiddelen
  2. Voedselfabrikant
  3. Diepvriesvoedingswinkel
  4. Feestapparatuur verhuurbedrijf

Geschreven door het bedrijf

Isbudet grundades 2014 och är idag en av Sveriges största och mest innovativa istillverkare. Från vår moderna isfabrik i Partille, Göteborg producerar vi klar-is, krossad is, isblock, iskuber, issfärer och specialdesignad is för barer, restauranger, event och privatpersoner. Våra produkter används av några av Nordens främsta bartenders och hotellkedjor, men även av privatpersoner som vill lyfta sina fester och evenemang. Vi erbjuder expressleverans av is i hela Sverige och Norden, med möjlighet till både engångsleveranser och abonnemang. Vårt sortiment omfattar allt från klassisk is till exklusiva lösningar som logograverad is, infrysta blommor och kristallklara isblock för isbarer och drinkpresentationer. Isbudet är din självklara partner när du behöver klar is, is till event, is till barer, isblock, isskulpturer, is till bröllop eller fest. Med fokus på kvalitet, service och hållbarhet levererar vi is som gör skillnad – varje gång. Besök oss på www.isbudet.se för beställning, priser och inspiration. När du tänker is – tänk Isbudet.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Smidigt

Smidigt! Det går åt mycket mer is än man tror... :)

21 mei 2026

Antwoord van Isbudet

Tack så mycket för ditt 5-stjärniga omdöme! Vi på Isbudet uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna feedback. Vi strävar alltid efter att leverera snabb service och riktigt bra is – så det betyder mycket att du är nöjd. Välkommen tillbaka när du behöver oss igen!

Fin is och bra leverans.

Fin is och bra leverans.
De var också väldigt flexibla när jag ringde och ville ändra leveranstiden.

12 mei 2026

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi hade kontakt flera gånger och ni var…

18 mei 2026

Så smidigt och smart!!

Så smidigt och smart!!

7 december 2025

Toppenkvalité och smidig leverans

Toppenkvalité och smidig leverans. Rekommenderas!

9 december 2025

Bästa isen!

Helt klart bästa isen på marknaden.

21 november 2025

Bra is, stort utbud!

Köpt is här vid många tillfällen och blir alltid trevligt bemött och isen är av högsta kvalitet

11 september 2025

Väldigt nöjd

Väldigt nöjd! Både med isen och framför allt med bemötandet jag fick av er!

På återseende!

8 december 2025

Stans bästa is

Trevligt bemötande och riktigt god is.

6 december 2025

Isbudet är topp!

Jag kan varmt rekommendera Isbudet. De levererar alltid snabbt, är supertrevliga att ha att göra med och gör hela processen smidig från start till mål. Pålitligt, enkelt och perfekt när man behöver is utan krångel.

13 juni 2025

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Grymt bemötande av personal och premium…

Grymt bemötande av personal och premium is i världsklass!

18 november 2025

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Professionellt bemötande och ypperlig…

Professionellt bemötande och ypperlig kvalitet!

15 november 2025

Bra pris

Bra pris, fantastisk service! Allt gott!

5 september 2025

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.