Binnen een halve dag klaar. Netjes te woord gestaan en huis na werkzaamheden schoon achtergelaten

1. Aannemer voor isolatie

ISOslim is een landelijk werkende isolatiespecialist die woningen door heel Nederland energiezuiniger en comfortabeler maakt. Wij verzorgen alle vormen van woningisolatie: spouwmuurisolatie, vloerisolatie, bodemisolatie en kruipruimte-isolatie, dakisolatie en HR++ glas en kozijnen. Waar veel bedrijven u alleen de isolatie leveren, nemen wij ook de volledige subsidieaanvraag uit handen. Wij regelen de complete subsidie van A tot Z, zodat u zelf geen papierwerk of aanvraagtraject hoeft uit te zoeken. U weet vooraf precies wat u netto investeert en hoeveel u bespaart. Onze werkwijze is eenvoudig en transparant: een vrijblijvend adviesgesprek, een heldere offerte zonder verrassingen achteraf, en een vakkundige uitvoering die vaak binnen één dag is afgerond. We werken netjes en met minimale overlast, en laten uw woning schoon achter. Of het nu gaat om een tochtige woonkamer, koude vloeren, warmteverlies via het dak of enkel glas dat aan vervanging toe is ISOslim adviseert u eerlijk over de beste isolatieoplossing voor uw woning, uw wooncomfort en uw energierekening. Isolatie en subsidie, van begin tot eind geregeld.

4,6

Uitstekend

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

ISOslim heeft onze vloerisolatie…

ISOslim heeft onze vloerisolatie perfect uitgevoerd. De adviseur nam de tijd om alle mogelijkheden rustig door te spreken. Op de dag van uitvoering arriveerde het team precies volgens planning. Het vakmanschap was duidelijk zichtbaar en alles werd zeer netjes afgewerkt. We zouden ISOslim zonder twijfel aanbevelen aan familie en vrienden.

1 juni 2026

Wat ons vooral opviel was de…

Wat ons vooral opviel was de betrouwbaarheid van ISOslim. Afspraken werden nagekomen en vragen werden snel beantwoord. Tijdens de werkzaamheden werden onze spullen zorgvuldig beschermd en werd er netjes gewerkt. Na afloop was alles schoon en opgeruimd. De woning voelt warmer aan en tocht langs de vloer is verdwenen.

10 juni 2026

Na verschillende aanbieders te hebben…

Na verschillende aanbieders te hebben vergeleken, hebben we voor ISOslim gekozen vanwege hun professionele uitstraling en duidelijke communicatie. Vanaf het eerste adviesgesprek werd alles helder uitgelegd zonder verkooppraatjes. De monteurs arriveerden precies op tijd en werkten zichtbaar met veel kennis en ervaring. Na afloop was de kruipruimte geïsoleerd en het huis keurig schoon achtergelaten. De vloer voelt inmiddels merkbaar warmer aan en we zijn erg tevreden met het eindresultaat.

15 mei 2026

eerlijk over het ongemak, maar tevreden (gemengd)

De adviseur had ons vloerisolatie geadviseerd, maar toen de monteurs kwamen bleek dat ter plekke toch niet de juiste oplossing. Ze moesten een andere dag terugkomen om een ander product in de kruipruimte te plaatsen. Even jammer dat het niet in één keer kon, maar ik waardeer het dat ze niet zomaar iets hebben aangelegd wat niet past. Liever zo dan achteraf problemen. Eindresultaat is prima.

3 juni 2026

Tevreden

Huis van dubbelglas laten voorzien binnen 6 weken besteld en geplaatst. Enige minpunt vond ik dat ik 50% aan moest betalen. Maar schijnt normaal te zijn in de branche.

2 juni 2026

Dak en glas netjes geregeld

Hele woning aangepakt: dak en glas tegelijk.Goed gecoördineerd, en de subsidie voor beide hebben ze van A tot Z geregeld. Geen tocht meer, veel stiller, en de stookkosten zijn merkbaar lager. Zou ze zo bij de buren aanraden

29 mei 2026

Vakmensen

Glenn was zeer vakkundig. Onze spouwmuur met wol laten bijvullen. Hij was binnen 4 uur klaar waardoor ik weer snel naar mijn werk kon.

14 mei 2026

Zeer tevreden over Isoslim

Zeer tevreden over Isoslim. Nette en vriendelijke jongens die duidelijk verstand van zaken hebben. Professioneel gewerkt, goede communicatie en alles netjes achtergelaten. Zeker een aanrader als je denkt aan vloerisolatie!

12 juni 2026

Snel en goed

Via de online calculator een offerte aangevraagd. Binnen 24 uur werd ik gebeld en binnen 48 uur stond de adviseur bij mij in huis. Subsisie teruggave goed uitlegd en de netto investering was € 0

21 mei 2026

Wat me opviel

Wat me opviel. De monteurs zijn echt hun eigen mensen. Geen ingehuurde ploeg die je nooit meer terugziet. Hetzelfde team van begin tot eind, en je merkt dat ze zich verantwoordelijk voelen voor het resultaat. De subsidie hadden ze daarbij volledig voor ons geregeld. Zo hoort het

26 mei 2026

Overtuigd

Begon achterdochtig, eindigde overtuigd. Geweldige service, vlotte uitvoering en de subsidie binnen twee weken op de rekening. Aanrader.

10 juni 2026