1. Wijnhandel

Welkom bij Italian Maniacs. Een website vol met heerlijke kwalitatieve Italiaanse wijnen, delicatessen en musthaves! Alle producten persoonlijk door ons geselecteerd op basis van onze eigen ervaringen.

4,6

Uitstekend

Topavond met topcatering!

Wat een geweldige beslissing is het geweest om Sanneke van Italian Maniacs in charge te laten zijn van de catering op mijn verjaardagsfeest ..... Ik kon me compleet overgeven aan het feestgedruis in de wetenschap dat Sanneke alles onder controle had. De hapjes waren fenomenaal, en de wijnen (die we samen geselecteerd en voorgeproefd hadden) vielen erg in smaak bij de gasten. De avond vloog voorbij! Topavond, topcateraar! Achteraf ook nog erg veel positieve reacties gehad van de gasten. Mijn dank is groot Sanneke! XXX

19 september 2025

Ciao!
Wat een prachtige review 🇮🇹. Bedankt voor het vertrouwen en de mooie opdracht, met veel plezier en liefde voor jullie verzorgd 🫶🏻

Heerlijke smaken

Heerlijke smaken, hartelijke ontvangst en met de heater werd de temperatuur ook aangenaam. Echt een aanrader!

17 november 2023

Antwoord van Italian Maniacs

Hoi Linda, bedankt voor deze mooie review 🙏🏻.
Hopelijk tot snel!
Sanneke & Charles

Weer eens wat anders dan het standaard flesje

Prachtige fles en persoonlijk aan huis geleverd. Degene voor wie wij deze fles hebben gekocht was er heel blij mee !!

16 mei 2023

Antwoord van Italian Maniacs

Beste Jennifer, wat enorm leuk om je waardering te horen! En allerbelangrijkste de gelukkige was was ook nog blij ;-) Geweldig, bedankt voor het schrijven van deze review! Vriendelijke groet, Charles

ik ben het casper

leuk restourat en
lekkere tosti

14 maart 2023

Antwoord van Italian Maniacs

Wat ben ik blij dat de tosti's jou ook zo goed smaken Casper ;-). Kom je snel weer langs.. ik breng je wel?!
Dikke kus... van papa ❤️

Verpakking en bezorgen

Leuk verpakt maar jammer dat het niet thuis is bezorgd maar op me werk

9 januari 2023

Beste Henk,
bedankt voor je compliment over de verpakking!
Natuurlijk vervelend te horen dat je verwacht had dat het thuis werd geleverd. We hebben hier vooraf wel over nagedacht en ook zo besproken met de opdrachtgever, wellicht is dat niet met jullie besproken. Voordeel van alles op een adres afleveren is dat het beter is voor het milieu, daarnaast maken zoveel losse afleveradressen het geheel wat duurder.. hierdoor wat meer budget voor spullen in het pakket ;-). We hopen dat de inhoud je gevoel goedmaakt, geniet ervan!!
Groet, Italian Maniacs

Heerlijke lunch

Heerlijke lunch, vitello tonnato, op eigen gemaakt brood zoals hij hoort te zijn! Samen met een lekkere wijn om het compleet te maken! Het is echt een plek om eens langs te gaan. Voor de deur parkeren, even snuffelen bij Vint en afsluiten bij de Maniacs! Relaxt sfeertje dus geen gehaast! Aanrader!

28 december 2022

Wat een heerlijke plek in Amersfoort

Wat een heerlijke plek in Amersfoort! Fijne sfeer, genoten van de Italiaanse gerechtjes en heerlijke wijn :)
De warme ontvangst en top service maken dat ik hier vaak terug ga komen!

17 september 2022

Origineel Italiaans in Amersfoort

Heel erg leuke en lekkere zaak aan de rand van Amersfoort, in het pand van woonwinkel VINT. Heerlijke bruschetta, lekkere wijnen en nog veel meer authentieke Italiaanse producten. Gezellige eigenaren, mooi aangekleed: ga dat zien (en proeven)!

9 januari 2022

Antwoord van Italian Maniacs

Bedankt Rutger voor deze mooi review!
En natuurlijk bedankt voor jullie bezoek, dat geeft ons zo ontzettend veel energie en inspiratie om lekkere lunchgerechten te maken (in deze tijd voor take away) of om steeds weer nieuws toe te voegen aan ons assortiment zoals nu de Italiaanse biertjes. Groet, Charles

Eten in de lunchroom bij Italianmaniacs…

Eten in de lunchroom bij Italianmaniacs is een feestje. Je proeft de liefde en passie in al hun zelfgemaakte broodjes en taarten . Wanneer je daar bent is het net alsof je een kleine vakantie hebt . Ook de borrelboxen met heerlijke wijnen, kazen en worst is een aanrader . Kortom…. Probeer het zeker een keertje .

2 januari 2022

Hi Marijse,
lieve review, dank je wel!
Ja, alles zelf bedenken, maken en wat we inkopen eerst zelf hebben geproefd.. en dan hopen dat iedereen die liefde en passie voelt die jij beschrijft ;-) Tot snel.
vriendelijke groet, Charles

Prachtige producten uit Toscane zo…

Prachtige producten uit Toscane zo dichtbij huis! Mooie wijnen en heerlijke delicatessen vonden we in Amersfoort, direct van de Italian Maniacs leveranciers in Toscane.
De wijnen en de kazen en vlees uit de Maniacs box Grande waren fantastisch.
Echte aanraders!

31 december 2021

Hallo Herma,
bedankt voor deze mooie review over jullie ervaringen met een van onze afhaal boxen. Binnenkort wijn er weer een aantal heerlijke nieuwe Italiaanse take away boxen beschikbaar, meer informatie hierover op de website en social media.
Vriendelijke groet, Charles

Maniacs Box Grande!!!

We hebben met de kerst genoten van de Maniacs box Grande.. Fantastisch uitgebreid. Heerlijke kazen en een grandioze crostini. Hebben hem voor oud en nieuw weer besteld.

30 december 2021

Beste Clina,
heerlijk om te horen, voor zulke reacties van zulke lieve klanten doen we dit! We zien elkaar snel voor de nieuwe bestelling ;-).
vriendelijke groet, Charles

Top producten!

Met Kerst een geweldig pakket mogen ontvangen, welke samengesteld was door Italian Maniacs. Een mooie variatie met o.a. een heerlijke Vermentino (wit) en Muraccio (rood) van La Parrina en een heerlijke Pecorino Stagionato. Als ik in Amersfoort ben zal ik zeker een bezoek brengen aan de winkel voor nog meer lekkers...

30 december 2021

Antwoord van Italian Maniacs

Super om te horen Arend-Jan, bedankt. Leuk als je keer op vrijdag of zaterdag langskomt! groet, Charles

Biologische specialiteiten uit Toscane

We hebben voor kerst een heerlijke selectie biologische wijnen, kazen en vlees uitgezocht bij italian maniacs. Van een mooie witte Vermentino tot een complexe Brunello, ze hebben het allemaal. Wij hebben gekozen om af te halen bij hun vestiging in Amersfoort, makkelijk aan te rijden en parkeren. Kortom een aanrader voor de Italië liefhebbers 🙏🥂

29 december 2021

Antwoord van Italian Maniacs

Hallo Robert, gaaf om je positieve ervaringen te lezen en bedankt voor het delen. Hopelijk tot gauw.
groet, Charles

Top advies!

Kocht voorheen altijd wijnen bij Oro, die ik via de vader van een vriend had leren kennen. Nu via vrienden Dave en Lars hier beland. Het advies hier is zo veel persoonlijker en het dat maakt het makkelijker om een goede keuze te maken. Ze kunnen echt wat over de producten vertellen vanuit eigen ervaring en dat is leuk want dan gaat het product veel meer leven. Ik heb al 6 verschillende wijnen gekocht nu en iedere keer zeer tevreden.

29 december 2021

Beste Roelof,
onze eerste review en wat voor een!!
Fantastisch om te horen dat je zo geniet van de gekochte wijn, extra motivatie om nog meer mooie Italiaanse wijn en andere delicatessen toe te voegen aan ons assortiment.
Mocht je persoonlijk advies wensen ben je ook altijd van harte welkom in onze winkel in Amersfoort.
Hartelijke groet, Charles

Reviews in alle talen tonen. (19 reviews)