BESTEL HIER NOOIT. Nooit wat ontvangen. Ordinaire oplichters!!!! Besteld op 3 oktober 2023. Nu op 9 januari 2024 nog niks ontvangen. En zal ook niet meer komen

2-12-2023 een bestelling geplaatst. Echter niks ontvangen en is er geen contact te krijgen met ItJustBlend, schandalig. Helaas al betaald, gewoon te gek voor woorden. Advies: bestel er niks, je... Toon meer

1. Elektrische apparatuur winkel
  2. Elektronicawinkel

BESPAAR TIJD EN ENERGIE Maak binnen 30 SECONDEN de lekkerste smoothies, milkshakes, eiwitshakes zonder klontjes, cocktails voor je vrienden en ijskoffies

2,4

Slecht

BESTEL HIER NOOIT

BESTEL HIER NOOIT. Nooit wat ontvangen. Ordinaire oplichters!!!!

Besteld op 3 oktober 2023.
Nu op 9 januari 2024 nog niks ontvangen. En zal ook niet meer komen

9 januari 2024

Niks ontvangen en geen contact!

2-12-2023 een bestelling geplaatst.
Helaas al betaald, gewoon te gek voor woorden.
Advies: bestel er niks, je ontvangt namelijk geen product!

19 december 2023

Ik heb met een 1+1 actie twee blenders…

Ik heb met een 1+1 actie twee blenders besteld ergens begin september. Na lang wachten contact gezocht met de vraag wanneer ik mijn bestelling kan verwachten. Hierop is aangegeven dat het vertraagd is ivm problemen met verzendbedrijven. Daarna nog twee keer gecontacteerd en niets vernomen. Eergisteren via Klarna vernomen dat ze contact hebben gehad met het bedrijf en dat de bestelling is geannuleerd. Heel jammer dit… Raad het bedrijf niet aan.

5 september 2023

Slechte Service

Vandaag besteld, morgen in huis wordt er gemeld op de website, na diverse keren gevraagd te hebben naar de status, geen duidelijk antwoord gekregen en toen ik na 6 weken mijn geld terug vroeg werd hier niet op gereageerd. Nu dik twee maanden later is het apparaat bezorgd. Waardeloze service en communicatie

5 november 2023

Prima blender, veel te late levering

Mooie blender, doet het prima. Beetje jammer dat er wordt gezegd op de webiste dat het maar 1-2 werkdagen duurt terwijl ik toch mooi 2 weken heb mogen wachten omdat het nog uit china moest komen met de reden ‘voorraad in nederland is op’. Tip zou zijn om het ‘binnen 1-2 werkdagen’ van de website te halen als je dit vtv al weet als bedrijf zijnde, opzich weet je namelijk neem ik aan wel wanneer je door je voorraad heen bent.

17 maart 2023

De blender werkt fantastisch

De blender werkt fantastisch. Eigenlijk alleen maar positieve berichten, alleen werd hij dus niet de volgende dag geleverd zoals vermeld maar pas 5 dagen later. Wel wordt meteen op elke mail gereageerd wat ik heel prettig vind, en als hij er dan eenmaal is…heb je er dagelijks enorm veel plezier van!

7 augustus 2022

Hi,

Fijn om te horen dat de blender het goed doet en dat je er positief over bent!
Helaas door een fout bij ons verzendbedrijf werden alle pakketten vertraagd.

Excuses daarvoor!

Veel plezier verder met je aankoop:)

Accu is snel leeg

Accu is snel leeg. Moet deze elke keer opladen.

1 augustus 2022

Hi,

Dit zou wellicht kunnen komen door grote stukken fruit. Als je de grote stukken kleiner maakt is het voor de blender makkelijk om te mixen en gaat de blender langer mee.

Mocht dit niet werken:
Kun je ons een mail sturen op contact@itjustblend.com?

Wij helpen je dan graag verder!

Onze klantenservice staat 24/7 klaar om je te helpen!

Ideaal....werkt super...

Ideaal....werkt super.... krachtig motor.....mooi handzaam top machientje

19 juli 2022

Antwoord van ItJustBlend

Hartstikke bedankt voor je review!

Veel plezier met je aankoop:)

Nooit ontvangen

Ik heb hem niet ontvangen en krijg ook niet het gevoel dat er nagedacht wordt voor een oplossing.

17 juli 2022

Hi Sherien,

Helaas is er iets mis gegaan bij DPD met je pakket. We zijn nu in contact met hun om naar een oplossing te zoeken. We vinden het heel vervelend dat je pakketje er nog niet is. We zullen je zo snel mogelijk contacten met de oplossing:)

gore dropshipping

gore dropshipping, dat mensen hier intrappen, letterlijk 10 euro op AliExpress, ja, dit komt letterlijk van AliExpress maar hebben hun eigen naam erop gezet...... hoe laf kan je zijn, mensen lekker oplichten, ding kost 10 euro maar verkopen het voor 3x zo duur. laf, start een echt bedrijf.

3 juli 2022

Hoi Maurice,

Jammer dat je zo een slechte review neerzet over ons bedrijf. Onze blenders komen niet van Aliexpress en zijn allemaal CE gekeurd. Daarnaast leveren wij binnen 1-2 dagen en hebben een eigen fulfillment geen dropshipping dus.

Met vriendelijke groeten,
ItJustBlend

Super goeie blender

Super goeie blender, handig om mee te nemen. Sterke motor, doet wat je ervan verwacht. Makkelijk om schoon te maken!

7 april 2022

Is dit jouw bedrijf?