Ibsen Venning Brixius - IVB Reviews 52

TrustScore 5 uit 5

4,8

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har brugt IVB som rådgiver i forbindelse med mit forældrekøb gennem flere år – og jeg er meget tilfreds. De har stået for regnskab og rådgivning hele vejen igennem, herunder valg af den r... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Stort tak til Alexander, som hjalp mig fra start til slut i mit førstegangskøb af lejlighed. Jeg fik hjælp af Alexander til køb af min første lejlighed hvilket var en sand fornøjelse. Han var fors... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Belastingconsultant
  2. Makelaars
  3. Vastgoedadviseur

Geschreven door het bedrijf

Hos IVB har vi fokus på den personlige dialog med klienten i centrum. Vi bygger vores relationer på et højt tillidsniveau og gør altid vores yderste for at levere et solidt og professionelt stykke arbejde baseret på højeste faglighed.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Imødekommen og kompetent

Vi har gennem mange år brugt Sebastian og sener IVB, som rådgiver i forbindelse med vores forældrekøb, og senest her hvor vi har solgt vores forældrekøb. Vi har igennem de 11 år altid oplevet professinel og kompetent håndtering af vores regnskab og indberetninger, samtidig har vi altid mødt en stor imødekommenhed fra Sebastian og en hurtig reaktion på vores henvendelser, vi har være helt trygge ved at overlade vores skattemæssige forhold til IVB, og kan kun give vores bedste anbefalinger.

25 maart 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fagligt stærk rådgivning og god service

De har stået for regnskab og rådgivning hele vejen igennem, herunder valg af den rette skattemodel med opsparing af overskud. Rådgivningen har været professionel, klar og værdiskabende.

I forbindelse med salg af lejligheden hjalp IVB også med de skattemæssige beregninger og sikrede, at alt blev håndteret korrekt. Samtidig har de været gode til at forklare tingene, så man forstår, hvad der ligger bag.

Jeg har især haft et rigtig godt samarbejde med Sebastian, som udmærker sig ved at være både fagligt stærk og meget imødekommende. Han er hurtig til at vende retur, giver klare og konkrete svar og er god til at gøre komplekse forhold let forståelige.

IVB kan klart anbefales👍🏻

24 maart 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi benyttede IVB og i særdeleshed Mille…

Vi benyttede IVB og i særdeleshed Mille Venning ifbm. køb af ejerlejlighed i Århus.
Vi er meget tilfredse med Milles involvering i vores sag - kendetegnet ved hurtig og tydelig kommunikation samt ordentlighed hele vejen rundt.
Klart anbefalelsesværdigt.

1 maart 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi giver vores bedste anbefalinger

Vi fik hjælp af Sebastian i fbm. avancebeskatning ved salg af forældrekøb. Sebastian var meget professionel og behagelig. Hans kommunikation var klar og tydelig med hurtige tilbagemeldinger på spørgsmål.
Vi giver vores bedste anbefalinger!

21 oktober 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tryg og god rådgivning og hjælp med dødsboskat

Vi fik rådgivning og hjælp med skatteberegning og selvangivelse af Sebastian ifm. behandling af boet efter vores forældre.

Sebastian var meget behagelig, kommunikerede klart og forståeligt både mundtligt og på skrift og han svarede rimelig hurtigt. Vi aftalte en tidsplan som blev overholdt og hans indledende prisestimat endte med at passe.

En god oplevelse, som gav tryghed i en svær situation og med en kompleks opgave.

15 augustus 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fremragende rådgivning og sparring !

Vi kan varmt anbefale IVB, Alexander Ibsen.

Vores rådgiver, Alexander Ibsen har en Master i skat, LL.M., cand.merc.(jur.) og det kan virkelig mærkes når vi har brug for hans sparring og rådgivning. Alexander er meget struktureret, grundig, beslutsom, ekstrem god til at samarbejde og har etisk forståelse. Han er meget kundeorienteret, tålmodig, hjælpsom og servicemindet. Alexander med sit store overblik kan forklare sammenhængene af komplekse emner og sager på en forståelig måde, så kunderne ved, hvad der tales om. Alexander er effektiv til at kommunikere sin ekspertise på en måde, som alle kan forstå. Alexander er omhyggelig med detaljerne og gennemgår alt tilsendt materiale og finder de bedste løsninger til sine kunder. Vi kan kun varmt anbefale Alexander Ibsen, 10 stjerner herfra !

2 mei 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ejendomsmægleren er sælgers rådgiver, men hvem er så min?

Ejendomsmægleren er sælgers mand - sådan går den ofte.
Men hvem har så mine interesser for øje og sikrer, at alt bliver tjekket ordentligt igennem?
For os var svaret Mille. Et helt igennem fantastisk menneske med hjertevarme og en ordentlighed i den måde hun “kæmpede” vores sag.

Jeg kan kun på det varmeste anbefale Mille og sige, at det ikke alene er pengene værd men også den tid man jo bruger - for det var hver eneste gang et opkald man kom gladere ud af end da man tog telefonen - ikke altid fordi der var en ny vinding, men også blot fordi Mille er et helt igennem herligt menneske.

Tak for hjælpen Mille!:)

5 februari 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god, informerende og hurtig ekspedition af familieoverdragelse

Mine forældre og jeg fik en super god vejledning i forbindelse med en familieoverdragelse. Stor tak til Sebastian!! Tak for at bistå os med alt det praktiske, gode råd og hurtig ekspedition. Det er første gang, jeg køber bolig, og der var ikke et tidspunkt, hvor jeg følte, at der ikke var hjælp at hente. Sebastian var god til at forklare processen og var altid tilgængelig, hvis jeg havde spørgsmål. Kan kun anbefale den service, vi har fået.

13 januari 2025

Tak for god rådgivning

Vi modtog professionel rådgivning og støtte i forbindelse med overdragelsen af et forældrekøb. Sebastian udviste stor erfaring på området, var hurtig til at svare på henvendelser og håndterede vores sag effektivt.

9 december 2024

Outstanding Service by Sebastian Brixius

Sebastian Brixius provided exceptional assistance in helping me understand the process of declaring property ownership in a foreign country and registering income from rental agreements in Skat. He was incredibly attentive, articulate, and precise in his answers, making a complex process much easier to navigate. I highly recommend Sebastian for his professionalism and expertise.

18 december 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Really great advisory and legal support…

Really great advisory and legal support during the key moments of purchasing an apartment in Copenhagen. I had a very easy and hassle-free experience, Mille supported me also by helping me out with understanding documents in Danish. Super recommended for expats too!

25 november 2024

Jeg kan varmt anbefale IVB

Jeg kan varmt anbefale IVB. Sebastian Brixius Er meget dygtig og har i alle år været helt "up to date" mht. alle regler i forbindelse med forældrekøb. Jeg stoler 100 pct. på Sebastian, der er hurtig til at svare på henvendelser og utrolig behagelig at samarbejde med.

19 november 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tryg og professionel køber rådgivning

Meget professional og grundig køber rådgivning.
Jeg har brugt IVB ved et “omvendt” forældrekøb af en lejlighed på Aarhus Ø.
Mille Venning fra IVB gennemgik alle dokumenter og fremsendte en overskuelig “rådgivningsskrivelse”, hvor alle relevante informationer for købet detaljeret blev kommenteret.
“Rådgivningsskrivelsen” blev fulgt op med et møde, hvor der var en god dialog om købet og herunder udkast af brev til sælger.
Mille varetog efterfølgende den skriftlige dialog med sælger.
Meget trygt og godt forløb.
Mille ved IVB får min bedste anbefaling.

2 oktober 2024

Professionel og kompetent oplevelse

Professionel, kompetent og generelt behagelig oplevelse i forbindelse med vores køb af fastejendom i Silkeborg. Mille har ydet os grundig køberrådgivning, hvoraf hun med rolig hånd har ledet os trygt igennem vores huskøb.

Indtrykket er uden tvivl at IVB er drevet af ordenligt og dygtige mennesker der sætte en dyd i at gå den ekstra mil.

Stor anbefaling herfra.

9 juli 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I forbindelse med vores første huskøb

I forbindelse med vores første huskøb søgte vi hjælp hos IVB. Mille Venning har ydet professionel og kompetent hjælp i en for os ukendt situation. Vi har nydt samarbejdet med hende og er meget taknemmelige for den sparring vi har fået. Fra at give os mod til at turde byde under pris i et område, hvor husene hurtigt sælges - og til at få styr på hver en lille detalje i diverse papirer, lån og meget mere. Det har været meget værdifuldt at have Mille med hele vejen. Vi kan på det varmeste anbefale Mille og IVB.

24 juni 2024

Lees meer over geverifieerde reviews.