Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ufatteligt nemt, ufatteligt hurtigt. Kæmpe anbefaling herfra - Jeg har hvertfald fundet ét nyt fast sted, at købe skins (Og for den sags skyld sælge, skulle det gå hen og blive relevant. Professi... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Theis Købte af mig med Straks betaling selvom man bare kan Reverse Trade, fik pengene inden for kort tid, til Fair pris Super god service man kan rolig føle sig tryg i deres hænder

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min første besked blev svaret indenfor 3 minutter og det er specielt overraskende, med de lave priser i forhold til mange andre hjemmesider. Utroligt nemt og hurtigt at betale og modtage sine skins.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god behandling min føste salg af skins alt gik 100 % solgte for 16750 kr og penge kom med det samme kan kun vamt anbefalde Iversen Invest vil 100 % bruge dem igen vist jeg skal købe eller sælger... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Investeringsmaatschappij

Geschreven door het bedrijf

Vi er stolte af at være en førende virksomhed inden for det danske CS2 (Counter-Strike2) og rust fællesskab med en imponerende historik på mere end 10.000 vellykkede handler. Siden vores start i 2019 har vi dedikeret os til at gøre handel med skins nemt og sikkert for alle vores kunder. Vores mission er klar - at sætte vores kunder i første prioritet. Vi tror på, at hver enkelt person skal have mulighed for at sælge deres skins uden besvær. Vores dedikerede team arbejder hårdt for at sikre, at vores fællesskab er 100% scamfrit. Vi forstår vigtigheden af tillid i onlinehandel, og derfor stræber vi efter at skabe et miljø, hvor vores brugere kan føle sig trygge og sikre ved hver transaktion. Uanset om du er en erfaren trader eller nybegynder, er du velkommen hos Iversen Invest. Tak fordi du er en del af Iversen Invest! Har du lyst til at sælge dine skins? Kontakt følgende: Markus Iversen - https://www.facebook.com/markusiver Theis Buhl - https://www.facebook.com/TBuhl

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 60% van zijn negatieve reviews beantwoord

Ufatteligt nemt

Ufatteligt nemt, ufatteligt hurtigt.

Professionel platform, dejlig nemt at administrere og navigere rundt i.
Udelukkende stor ros på alle led og kanter!

25 april 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ghosting og Udsmidelse

Pas på dem her (og når jeg siger dem, så mener jeg ALLE dem som sælger for Iversen Invest via CS2 Danmark.)

Jeg henvender mig, og køber 3 skins her igennem. Det er helt fint, og alt er godt.

Men oplevelsen vender på en tallerken, når jeg så vil sælge min awp igen. Og jeg så henvender mig og får en pris på 180 kr instant eller 190 om 8 dage (ender med ikke at sælge den. Da det er ca 10% under salgspotentialet).

Jeg finder så ud af, at der er kommet utilfredsheder i mafiaen over 190 kroner. For det viser sig, at de smider mig ud af CS2 Danmark uden grund? Eller det vil så sige, på baggrund af, at jeg ikke lige vil sælge til dem.

Og når jeg siger mafia så mener jeg det. For det er udelukkende mafialignende tilstande de handler ud fra. Sælger du ikke på deres præmisser, så ryger du altså ud af communitiet. Ghostingen foregår ved, at jeg har henvendt mig til 2 af deres admins i CS2 Danmark. PLUS jeg har skrevet til Markus Iversen på Discord. Jeg er overbevist om at alt er blevet ''set''. Men børnehaven holder sansynligvis lukket overfor folk som gerne vil have en forklaring :).

Så derfor fraråder jeg 100% at kontakte dem om salg af dine skins. hvis du er i grupperne og kan lide at handle med folk (for det kunne jeg til tider godt). Men det kan jeg ikke uden at bruge en fake profil nu. da jeg er komplet blokeret :) !

Pas på de her tosser. For 180 kroner kan ødelægge deres verden :) !

Jeg har dokumentation på alt ovenstående.

Tilføjselse

Så vil jeg på ingen måde benytte mig af en fake profil eller lignende. Da det ikke er min stil.

Jeg vil også meget gerne have dokumentation pr PB for at jeg har handlet med kontanter?? For det er slet ikke tilfældet. Lav en tråd og spørg om folk har betalt mig kontant. Svaret er IGEN kommentarer :). Jeg har ALTID taget MP eller kort. Og jeg har faktisk slet ikke handlet med skins sådan rigtigt i over 1 års tid.

Så jeres facts skal i nok have styr på inden i bare udelukker folk. Det er hvert fald en administration der sovser lidt rundt.

8 april 2026
Logo Iversen Invest ApS

Antwoord van Iversen Invest ApS

Hej,

Du er ikke blevet udelukket fra gruppen, fordi du ikke ønskede at sælge din AWP til os.

Du er blevet udelukket, fordi du har overtrådt vores fællesskabsregler ved at at gennemføre kontanthandler i gruppen. Det fremgår tydeligt af vores regler, at handler med kontanter ikke er tilladt, blandt andet for at beskytte fællesskabet mod svindel og potentielt misbrug.

Reglerne gælder for alle medlemmer, og ingen kan sætte sig over dem.

Derfor er det både misvisende og urimeligt at fremstille det som om, du er blevet fjernet på baggrund af en pris diskussion omkring et skin. Det har ingen sammenhæng med beslutningen.

At omtale vores administration som “mafia” fordi vi håndhæver de regler, som alle medlemmer accepterer ved deltagelse, er en meget umoden tilgang og giver et forkert billede af situationen.

Derudover er det bekymrende, at du selv skriver, at du overvejer at oprette en fake profil for at omgå udelukkelsen og bryde reglerne igen. Det understreger desværre blot, hvorfor beslutningen om udelukkelse blev truffet.

Du er derfor ikke velkommen i vores grupper fremadrettet.

Vanvittig responstid

Vanvittig responstid, hurtig overførsel, fine priser. Der er sgu ikke rigtig noget at komme efter, bare en klasse oplevese over hele linjen!

20 april 2026

Hurtigt, billigt og nemt

19 april 2026
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.