Väldigt nöjd med detta köp. Rygg- och nackmassagen är fenomenal, fotmassagen är förvånansvärt skön och luftkuddarna trycker på behagligt, även om de hade kunnat ta i lite mer runt vaderna. Bra autom... Toon meer

Skön och prisvärd massagestol OM man har rätt längd. Då jag köpte den till min fru som är 157cm så blev det helt fel. Stolen ska fungera för personer mellan 145-180 cm. Men då det inte finns någon j... Toon meer

I did wright choice by choosing IWAO OMG machine. This is another level which you can not find on other ones. All around foot massage and you feel so relaxed. Service is just great, fast delive... Toon meer

Bra paketerad leverans, tydliga instruktioner för montering. Det bästa av allt är hur skön fåtöljen är och det finns ett användbart program för alla. Mycket bra, och den används flitigt.

1. Massagebenodigdheden winkel
  2. Dagspa

En IWAO-massagestol kan förbättra din livskvalitet och ditt välbefinnande Med en massagestol kan du lindra ett antal problem som kan försämra ditt välbefinnande i vardagen. Om du lider av ryggproblem, smärta, huvudvärk, dålig cirkulation eller andra besvär kan en massagestol hjälpa dig att lindra dessa problem. Många människor som regelbundet använder en massagestol eller massageprodukter upplever att de har bättre livskvalitet och mindre smärta. På IWAO är din hälsa och lycka vår högsta prioritet. Därför har vi bara massagestolar och massageapparater av högsta kvalitet som kan göra skillnad för dig. Vi har i flera år levererat massage av högsta kvalitet till många danska hem och arbetsplatser, som alla har fått ännu bättre välbefinnande för kropp och själ. Du kan använda massagestolen i din vardag när det passar dig bäst. Du kan därför lätt få massage som en regelbunden del av din vardag, vilket kan bidra till att lindra värk och smärta. Du kan avstressa med en härlig massage och känna hur din kropp tackar dig! Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

4,0

Goed