iWebshop

In augustus een mediabox aangeschaft de H96 pro+. Vanaf het begin problemen met vastlopers en spontane herstarts van de box. Terug naar fabrieksinstellingen ook zonder resultaat. Zelfs filmpjes... Toon meer

Keurige afhandeling. Wat mij heeft verbaasd is het feit, dat op marktplaats wordt aangegeven, dat de bestelling dezelfde dag wordt verzonden. Er wordt niet bij verteld, dat de zending uit Ierland wor... Toon meer

Artikel nooit geleverd gekregen en totaal gebrek aan communicatie als ze hun bestelling binnen hebben (van te voren wel contact mogelijk) Adverteren veel op marktplaats. Wees gewaarschuwd !! 5... Toon meer

Chinese olie besteld voor spierblessure, omdat ik hem meteen nodig had niet zelf in China besteld. Zag op de website dat het binnen 24 verzonden zou worden en het was op voorraad, dus maar iets meer... Toon meer

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

KOOP NEVER NOOIT IETS BIJ OF VIA IWEBSHOP

VOOR ALLE LEZERS: IK HAD HET LIEVER PERSOONLIJK GEHOUDEN BIJ MAILWISSELING MAAR IWEBSHOP GEEFT D VOORKEUR AAN OM HET OPENBAAR TE BESLECHTEN. TEKSTEN ZIJN NA REACTIES AANGEVULD OP DEZE RUBRIEK.

BIJ IWEBSHOP EEN ARTIKEL GEKOCHT. ER WERD NIET AANGEGEVEN DAT HET UIT IERLAND WERD VERZONDEN. HIERDOOR MOEST IK NOG EEN EXTRA INKLARINGSKOSTEN VOOR HET PRODUCT BETALEN. DUS HET FINANCIELE VOORDEEL WAS IN EEN KEER WEG.
NU WERKT HET PRODUCT NIET NAAR VERWACHTING MAAR IWEBSHOP GEEFT NIET HUIS. NU HEB IK EEN KAT IN DE ZAK. OOK REAGEERT IWEBSHOP NIET OP MIJN MAILS. HELAAS OM ZO GELD TE MOETEN VERDIENEN.... DUS KOOP NOOIT IETS VIA IWEBSHOP.

IK HAD AL EERDER GEREAGEERD NAAR IWEBSHOP MAAR NU NA DEZE BEOORDELING KRIJG IK IN EEN KEER WEL EEN REACTIE VAN IWEBSHOP...MERKWAARDIG....WAAROM NU IN EEN KEER WEL...?

ZOALS UIT MIJN MAIL OOK BLIJKT, IS DAT JULLIE PRODUCT EN DE DAAR OP GEINSTALLEERDE SOFTWARE NIET MEER NAAR BEHOREN WERKT. MAW IK KAN NIET OP DE BOX KOMEN OM ER OOK MAAR IETS OP OF AF TE HALEN. MAW U VERKOOPT WEL APPLICATIES VAN DERDEN MAAR ALS DAAR IETS MIS MEE IS HEEFT DE KLANT HET NAKIJKEN?? LEKKER DAN...ZO ZOU IK NIKS WILLEN VERKOPEN EN MIJN GELD HIERAAN VERDIENEN. DAARNAAST HEB IK EEN PRODUCT GEKOCHT MET DAAROP DOOR U AANGEBODEN EN VERKOCHT DE SOFTWARE VAN KODI. DAAR HEEFT U OOK MEE GEADVERTEERD. HET IS DUS AAN IWEBSHOP DAT DIT PRODUCT NAAR BEHOREN WERKT EN DAT DOET HET NU NIET. HETZELFDE GELDT WANNEER IK EEN NIEUWE AUTO KOOP BIJ EEN DEALER MET BIJV. EEN SONY RADIO EN DE SOFTWARE VAN DE RADIO GAAT KAPOT DAT DE DEALER ZEGT IK LEVER OP DE RADIO GEEN GARANTIE EN IK ONDERSTEUN DAT NIET. IWEBSHOP HANTEERT HAAR EIEN REGELTJES HOE HET HAAR HET BESTE UITKOMT. IWEBSHOP ZET ZICH BOVEN DE EUROPESE WETGEVING. LEKKERE KLANTENSERVICE. NOT.
DAARNAAST WERKT SOFTWARE VAN DE BOX NIET MEER, ZOALS IK AL MAILDE, DUS NIET ALLEEN DE KODISOFTEWARE IS ER AF, AL HET ANDERE WERKT NIET NAAR BEHOREN. MISSCHIEN DAT JULLIE DE GEHELE MAIL VAN MIJ MOETEN LEZEN EN NIET ALLEEN DAT WAAR JULLIE VAN DENKEN DAT JE ERONDER KAN KOMEN.

HET GAAT NIET ALLEEN OM DE KODI APP. HET GAAT VEEL VERDER DAN DAT. HET GAAT EROM DAT JULLIE EEN PRODUCT VERKOCHT HEBBEN, NIET ALLEEN EEN KASTJE MET IN ELKAAR GESOLDEERDE ONDERDEELTJES. JULLIE HEBBEN HET VERKOCHT ZOALS JULLIE HET AAN HEBBEN GEBODEN EN DAT ALLES BIJ ELKAAR WERKT NIET. IK GING HIER NIET EENS IN DUSCUSSIE MET DE KLANT. IK HAD GEZEGD STUUR HET APPARAAT MAAR OP ONZE KOSTEN OP EN DAN KRIJGT DE KLANT EEN NIEUWE. DAAR BEREIK IK MEER MEE DAN ER ONDER UIT TE KOMEN, OOK AL HEB IK GEEN GELIJK. IK ZAL IWEBSHOP ECHT NIET AANRADEN OM ER PRODUCTEN TE KOPEN. INTEGENDEEL, IK RAAD HET AF OM MIJN GELD AAN IWEBSHOP UIT TE GEVEN. DIT IS SLECHTE RECLAME EN WAT IK ALS VERKOPER NIET WIL IS SLECHTE RECLAME.

22 maart 2017

Beste Wilco,

Alle producten op iWebshop worden excl. btw verkocht, ook versturen wij pakketjes vanaf verschillende locaties. Wij vermelden dit op onze support pagina, op uw factuur en algemene voorwaarden. Wij vragen u voordat u besteld kennis te nemen van onze voorwaarden, pas dan is het mogelijk een bestelling te plaatsen. Op alle producten wordt een minimale garantie gegeven van 1 jaar. Voor alle duidelijkheid, de betaalde btw is niet door ons opgelegd, daarom is het product zonder btw aan u verkocht.

Wij zijn bereikbaar via email en chat. Wij hebben geen email of chat bericht van u ontvangen, noch een video waarin de klacht gedemonstreerd word.

Wij hebben vandaag, 15 minuten nadat deze review is geschreven, een email van u ontvangen waarin u geld terug eist of een nieuw box. Uw bestelling is van vorige jaar juli, dit betekend dat u garantie hebt en het product kunt retourneren voor reparatie.

Uit uw email blijkt het probleem aan de software te liggen. De klacht is dat oa Kodi niet meer geinstalleerd is. Wij bieden geen garantie of support op applicaties van derden. Kodi is een applicatie dat gratis via de Playstore gedownload kan worden en zelf te installeren. De vergelijking met een auto incl autoradio gaat hier niet op. Een auto verkoper zal u garantie bieden op de autoradio omdat Sony de autoverkoper garantie geeft op de autoradio. Echter, als er applicaties op deze autoradio geïnstalleerd zijn van derden, dan kan het zijn dat u hiervoor door wordt verwezen naar de desbetreffende fabrikant of developer. Kodi is door de fabrikant van de Android box vooraf geïnstalleerd, u hebt hier niet voor betaald. Wij hebben u al bevestigd dat u op het apparaat zelf garantie hebt, het enige wat u hiervoor hoeft te doen is te retourneren.

Zeer slecht!

Led douchekop besteld die met de hoogte van de temperatuur qua kleur zou moeten veranderen. Echter heb ik een douchekop toegestuurd gekregen waarbij diverse kleuren licht door elkaar heen flikkeren (een soort discobal dus) wat niet veranderd naarmate je de temperatuur verhoogd of verlaagd. Na dit te hebben aangegeven heb ik 1 keer een reactie terug gehad dat ik kon kiezen tussen geld terug of een nieuwe opgestuurd krijgen. Ik koos ervoor om een nieuwe toegestuurd te krijgen maar omdat ik deze maar niet ontving en geen reactie meer kreeg op mijn mails heb ik verzocht om mijn geld terug te krijgen. Ik heb vervolgens tientallen keren gemaild maar heb nooit meer een reactie terug gekregen. Schandalig dus en heel jammer dat dit bedrijf op deze wijze klanten dupeert!

24 februari 2017

groeilampen

Keurige afhandeling.
Wat mij heeft verbaasd is het feit, dat op marktplaats wordt aangegeven, dat de bestelling dezelfde dag wordt verzonden. Er wordt niet bij verteld, dat de zending uit Ierland wordt verstuurd. Het zou een kleine moeite zijn de levertijd van 7-15 dagen in de keurige orderbevestiging te melden. Dat zou enige irritatie kunnen voorkomen.

15 februari 2017

Prima!

Mijn bestelling is vandaag afgeleverd. Geen klachten! Bedankt

11 februari 2017

Prima bevallen

Leuke website met leuke spullen voor prima prijzen. Levertijd langer dan standaard, maar zeker het wachten waard.

29 januari 2017

Defecte lamp ontvangen, krijg geen reactie voor verdere afhandeling

Onderstaande mail verzonden wij op 23/12/2016 via de website van "Iwebschop" waarop we nog steeds geen antwoord hebben ontvangen :

We ontvingen 5 lampen (Solar Zonne-Energie LED Stenen
Pilaar Lamp), maar 1 lamp zat gebarsten in de doos. Kunnen jullie ons laten weten wat de procedure is zodat wij hiervoor een
goede lamp mogen ontvangen a..u.b. ?
Als opmerking willen wij ook graag meegeven dat jullie afbeelding bij de bestelling misleidend naar de consument toe is. Het is namelijk zo dat jullie als afbeelding 2 lampen op de foto weergeven. Dit geeft de potentiële klant het idee dat er in 1 verpakking 2 lampen zullen zitten.
Eigenlijk hadden wij verwacht om 10 lampen te ontvangen, is dit foutief verlopen ?
Bestelnr : CTRAWNICA
Product : Solar Zonne-Energie LED Stenen Pilaar Lamp

Op 13/01/2017 kreeg ik van de firma Iwebshop de reactie :
"Beste klant,
Wij hebben dit gemeld bij onze distributie. Zij zullen een nieuwe lamp naar u toesturen."

Ondertussen heb ik reeds meerdere malen per e-mail gemeld dat de beloofde lamp nog steeds niet werd ontvangen. Doch hierop krijg ik nooit een reactie van IWebshop. Dit is nogmaals de bevestiging dat deze firma
communicatief en naar service toe 0,0% bij mij scoort !

12 januari 2017

Beste klant,

Wij hebben geen email ontvangen waarin deze klacht is omschreven. Wilt u zo vriendelijk zijn opnieuw deze naar ons toe te sturen zodat wij een passend oplossing kunnen aanbieden

Deze lampen worden per stuk verkocht, dit staat ook in de product omschrijving

Zonne-energie geladen, geen draden nodig
Schakelt automatisch aan en uit (nacht/dag)
Lichtbron:1 LED lamp
Stroom: 5W
Batterij: 1.2V, 2xAA Ni-MH
Levensduur: 100000uur (lamp)
Aantal: 1

Kleine lettertjes lezen in de leveringsvoorwaarden.

Ik heb op 24-11-2016 een autoradio besteld en betaald op deze site.
Op de site stond "op voorraad en gratis verzonden", ze bedoelen "op voorraad in China" en dat gratis verzenden zal ook wel meevallen, aangezien ik vorige week een brief van de vervoerder kreeg met een verklaring die ik moest invullen voor de douane, dus dat wordt invoerrechten betalen. Van deze zaken wordt op hun site totaal geen gewag gemaakt, of ze hebben het heel erg goed verstopt. Ik ga Paypal vragen om assistentie. Bestellen doe ik hier in ieder geval niet meer.

Toevoeging op 9-1-17
Vorige week dan eindelijk binnen gekregen, ik moest wel €23 invoerrechten betalen, volgens Iwebshop staat dat in de algemene voorwaarden, ik denk ook niet dat je dat weg mag moffelen bij de algemene voorwaarden, het is geen algemene voorwaarde, het is een specifieke voorwaarde als het aanzienlijk meer gaat kosten dan de getoonde prijs (zoals een opslag bij b.v.b. Paypal betaal methode), de algemene voorwaarden leest trouwens niemand en daar maken ze dankbaar gebruik van. Ik heb net gecheckt of je de algemene voorwaarden tegenkomt op de Paypal betaalmethode, maar voordat je de koop definitief maakt kom je het niet tegen, ook geen "ex BTW", om nu weer een radio te gaan bestellen alleen maar om te checken of het later nog een keer wordt getoond vind ik te ver gaan. Nog een punt is het feit dat men aangeeft dat de radio op voorraad is suggereert ook dat men het artikel vanuit het eigen magazijn in NL gaat versturen. Zekere extra kosten hebben ze handig verstopt dus, ik betwijfel of het zo mag, niet meer kopen dus.
Wat nu wel weer bijzonder is, er zit een mini video camera bij, daar wordt niet over gerept op de site bij de bijgeleverde waren?????

3 januari 2017

Beste Kees,

Wat u schrijf is gedeeltelijk correct. Alle prijzen op onze site zijn excl. btw en eventuele invoerrechten. Deze informatie wordt u tijdens het bestellen medegedeeld en het staat op onze support pagina. Wij vragen u voordat u gaat bestellen hiermee akkoord te gaan. Het is onze plicht om u dit vooraf te vertellen.

Producten worden afhankelijk van het land waar u woont en voorraad nationaal en internationaal verzonden. Uw bestelling is internationaal verzonden vanaf onze depot.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Hong Kong ( China ).

Houden zich niet aan de afspraken

Ik had een magnetische wereldbol besteld. Deze zou op voorraad zijn en kon dadelijk geleverd worden. Na 3 weken pas ontvangen terwijl voor een kado was wat ik binnen de week nodig had en ook gemeld heb.
Uiteindelijk geleverd bleek de adapter/stekker geen Europese stekker te zijn. Ik heb dit onmiddellijk gemeld en foto's doorgestuurd. In het begin kreeg ik antwoord maar na lange tijd niets meer gehoord te hebben, opnieuw gemaild. Ze hadden onmiddellijk een nieuwe adapter opgestuurd was het antwoord. Na een maand nog altijd geen adapter. Opnieuw gemaild. Ze zouden opnieuw een adapter opsturen. Nu weer enige tijd later, nog altijd niets ontvangen. Krijg ook geen antwoord meer op mijn mails. De magnetische wereldbol dus nog altijd niet kunnen gebruiken. Dit is toch niet normaal!

28 december 2016

Bagger

Aardig fop bedrijf, je kunt beter zelf uit china bestellen, want dat staat nergens duidelijk dat het daar vandaan moet komen. 24 uur verzending (uit China, dus dan kun je nog bijna een maand op je spullen wachten).
Ze reageren wel heel snel op helpdesk (spreken je aan met een compleet andere naam, dat is wel jammer).
Uiteindelijk moet je zelf je pakketje ophalen bij het postkantoor want blijkbaar bezorgen ze niet aan de deur (waarom konden ze geen antwoord op geven en hadden ze blijkbaar ook geen zin in om uit te zoeken, "vraag maar aan je postbode").
Een grote teleurstelling kortom...

24 oktober 2016

Beste Pelegosto,

iWebshop verstuurt producten zowel nationaal als internationaal. Afhankelijk van het beschikbare voorraad maken wij hierin een selectie.

U klacht is ( lijkt ons ) meer voor PostNL bedoeld. Wij bezorgen immers niet de pakketjes zelf. Noch kunnen wij verantwoorden waarom zij u het pakketje laten afhalen. Daarom geven wij aan. Vraag dit aan uw postbode/postkantoor zij zullen u hier een antwoord op kunnen geven. Het is jammer dat u ons hiervoor een slechte beoordeling geeft.

Bestelling niet geleverd

Ik heb 29 april een bestelling gedaan, de helft niet geleverd.
Meerdere keren een mail gestuurd doch één keer een antwoord gehad dat men bezig is met de website.
Nu 22 augustus nog steeds geen reactie mogen ontvangen, en geen producten

22 augustus 2016

Beste Frank,

Neem aub contact op iWebshop, zij zullen u het niet geleverde product opnieuw toesturen of een refund aanbieden

Eind goed ALL GOOOOOOD

Ik wil jullie bedanken voor alles! Ik had na het lezen van klachten op klachtenkompas een negatief gevoel en heb daarom contact met iwebshop opgenomen. Emails worden altijd super snel beantwoord en op Facebook is het mogelijk direct te chatten. Mijn bestelling is nu binnen en alles is gewoon goed. Ik heb mij dus om niks zorgen gemaakt. "thx klachtenkompas !!!!"

Tip voor iemand die een klacht of vraag heeft aan iwebshop. Spreek hun aan op Facebook.

9 juni 2016

Goed, betrouwbaar en heel voordelig

Ik was opzoek naar kweeklampen en kwam via Marktplaats met dit bedrijf in aanraking. Ik werd " gelokt " door de prijs, want deze was perfect vergeleken met anderen. Via Google vond ik de officiële site waar ik mijn bestelling kon plaatsen.

De site is helder, makkelijk in gebruik en modern. Mijn bestelling was binnen 5 minuten afgerond en kort hierna kreeg ik bevestigingen. Een met een bedankje, de ander dat mijn bestelling in behandeling is genomen en binnen 24 uur wordt verzonden. Deze afspraak zijn ze ook nagekomen want de volgende dag kreeg ik een bevestiging dat mijn order was verzonden en dat de levertijd 7 - 15 werkdagen was. Ik had hun voorwaarden door genomen en dit is mij vooraf al kenbaar gemaakt. Let op, er staat niet dat ze binnen 24 uur leveren. Want ik heb gelezen dat velen denken dat dit het geval is. (beter lezen mensen!!!)

Na 6 dagen ontving ik een pakketje vanuit Duitsland. Mijn bestelling was gearriveerd. Goed verpakt en goed aangekomen. Gewoon geen gezeik.

Het bedrijf verstuurd dus vanaf verschillende locaties, niet alleen China of Duitsland, want een kennis van mij ontving een pakket vanuit LAOS :)

Al met al een goede ervaring met deze winkel.

24 maart 2016
Reviews in alle talen tonen. (39 reviews)