Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har som erhvervsdrivende igennem den sidste periode haft iexpert som samarbejdspartner. Jeg sendte dem en ipad d. 9/1-18 med DAO med levering på deres adresse. Da de først åbner kl. 9, har de ikke... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har brugt IExpert i Århus et par gange, når min søn har været uheldig med skærmen på sin Iphone 4. Iexpert har faste priser og giver 2 års garanti på deres reparation. Hos dem er det efter devisen "N... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kæmpe anbefaling til iExpert i Aarhus! Jeg havde om morgenen tabt min one plus 7 på gulvet, og skærmen var ødelagt både indvendig og udvendig. Jeg forhørte mig ved to andre forhandlere, før jeg fandt... Toon meer

4,3

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg lægger mig fladt ned

Jeg lægger mig fladt ned! Skønnede mit kamera i min iPhone skulle udskiftes. Men det fandt iExpert i Århus ret hurtigt ud af, ikke var nødvendigt ved at nulstille pram i telefonen. Dét sparede mig for mange hundrede kroner!! Service i høj klasse!

28 november 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Startet ellers fint med ham der sad ved…

Startet ellers fint med ham der sad ved disken i fields. Han var flink. Der skulle skiftes en powerknap. Jeg aflevere den mandag morgen, og får at vide at den burde være klar til afhentning torsdag, eller senest fredag. Det lyder godt. Onsdag får jeg et opkald om at noget ekstra skal fikses for at powerknappen kan skiftes ud. Det koster 300 ekstra. Jeg siger ok. Jeg hører ingen ting torsdag. Fredag formiddag kontakter jeg iExpert, som siger de skal lige undersøg sagen og så vil de vende tilbage inden for en time. Jeg venter 4 timer og hører ikke noget. Jeg ringer igen, og får så værksteds gutten fra Århus som sidder med iPad’en. Han siger at batteriet skal også skiftes. Det koster naturligvis ekstra. Jeg spørger om powerknappen er blevet fixet. Han siger nej, for de har meget travlt mellem jul og nytår. Datoen her er d 10 januar… Så vi er jo over den tid der er “mellem jul og nytår”… Jeg brokker mig lidt over at der ikke er sket noget. Værksteds gutten ender med at være flabet over telefonen. Så ender jeg med at bede om at få den sendt retur, uden at den bliver repareret. De er muligvis dygtige folk, men på ingen måde service minded eller god til kommunikation mellem dem selv eller deres kunder. Derfor vil jeg vælge og få min iPad og alt andet fixet et andet sted.

10 januari 2025
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Nice people in there, but I find my experience a bit odd.

Overall, it was a good experience with IExpert since I'm a very old customer.

But I find it odd that I'm paying for an OEM screen of about 2,5 k, but I didn't get the screen seal replaced.
A few months later I noticed I got dust under the newly replaced screen, so I went back to IExpert, where I was told that it happened because the seal was bad.
I claimed they had replaced my screen a few months ago and I thought that it would be resealed by default when replacing the new screen, but they replied that they do not do that by default, only on demand, and it would cost about 200kr.
I find it odd to replace an OEM screen with an OEM screen which involves a lot of money, but not to give it a new reseal between the new screen and the phone. This puts the new screen and the phone in the exposure of dust and moisture. Especially when the phone is known as a water-resistant phone.
I was not even told this would not be replaced, I would have paid extra for the reseal.
Pretty disappointed.

24 september 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Så kan tilliden ikke blive lavere

Så kan tilliden ikke blive lavere. Får en en skærm skiftet på en iPhone 11Pro og får at vide det er "true tone" og prisen er i top: 1.500. Skærmen er elendig og viser bl.a. sort som gråbrun og er upræcis. 10 mdr efter, da den går i stykker får jeg den repareret i en anden shop og får at vide skærmen er laveste kvalitet og burde koste under 500. Ny skærm fra ny shop er ekstremt meget bedre til 999,-. Puha, hold jer fra det sted eller vær rigtig, rigtig dygtig til at spotte det der mest af alt ligner svindel.

3 juli 2024

Reparation af gammel iMac

Kom hos iExpert i Herning. Ville gerne have opgraderet min 2011 iMac med en ny SSD harddisk. De forsøgte ikke at sælge mig andre opgraderinger (eksempel vis ny RAM) men var meget ærlige om at dette ikke var nødvendigt.

Desværre skete der uheldig vis en fejl under reparationen men fik information om dette hele vejen igen. Desværre endte det med at iMac’en ikke stod til at rede og i stedet blev jeg uden ekstra betaling tilbudt en ny tilsvarende model som havde bedre specs end min gamle. Dette var virkelig god service. Vil helt klart vælge dem igen hvis mit øvrige produkter skal repareres.

19 februari 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ka oplade min telefon igen

Ladeporten på min iPhone 12promax opgav pludselig at fastholde ladestik, så jeg ikke ku oplade telefonen. Gik ind fra gaden kl. 16.50 og afhentede den igen fiks og færdig kl 17.40. Og meget billigere end jeg havde forventet.
5 lysende stjerner igen.

18 januari 2024

Super god service

Jeg kom ind med en Mac, hvor “andet” fyldte for meget det fiksede de hurtigt og uden datatab. Super god service.

10 oktober 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God skærm kvalitet og kundeservice

Havde lige fået min telefon fikset ved expertfix i aarhus som lavede både et dårligt job og træk dyrt for det. I iExpert blev jeg betjent af Samit som ikke mindst var rigtig venlig men forklarede mig også hvordan han ville reparere min telefon og hvilket materiale han brugte samt forklarede mig hvordan telefon fixere omkring i Danmark snyder sig igennem for at tjene flere penge. Det var tydeligt at Samit ikke var efter at snyde sine kunder men give dem en god oplevelse, så man havde lyst til at komme tilbage. Det havde jeg i den grad og vil klart anbefale iExpert til mine venner og nærmeste samt jer!

25 oktober 2023

Fantastisk service

Jeg kom forbi med min telefon som skulle repareres og de tog sig af det med det samme. Jeg ventede i 20 minutter mens de fiksede problemet.

Der var fantastisk service, retfærdig pris og hurtig behandling.

23 oktober 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service i Århus.

Fantastisk service i Århus.
Fik super hjælp med min søns computer som ikke virkede. Han stod og skulle til eksamen :-) og væk var alt hans data, da computeren ikke kunne holde strøm.
Tusinde tak for hjælpen.

25 september 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Enorm tryghed, venlighed og kompetence!

Jeg skrev en beskrivelse på hjemmesiden af mit problem, og blev næste dag ringet op af Dogan. Jeg følte mig i dén grad tryg ved ham og firmaet. Jeg fik en fin pris på udskiftning til SSD og 'kloning' af den gamle HD. Han sagde også, at mere RAM ville være unødigt; det havde jeg ellers tænkt. Computeren var fyldt af støv, og her fik jeg også en fin pris på rengøring. Da der ved afhentningen (efter under et døgn) viste sig at være installeret det næstnyeste iOS, fik jeg rengøringen gratis. Vi testede maskinen, før jeg gik og alt var fint; hjemme kunne jeg så nemt opdatere iOS. Alt gik så fint, hurtigt og på en måde, så en som mig følte mig fuldstændig tryg, og min computer kører bare nu!

21 augustus 2023

Århus afdelingen er fantastisk

Århus afdelingen er fantastisk. Dygtige og søde. Den bedste service man kan forstille sig. Altid hjælpsomme og tillidsfulde. Vi bruger dem altid og har kun rigtig gode oplevelser.

9 maart 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig reperation og perfekt resultat

Hurtig reperation og perfekt resultat.

Jeg har fået repereret et printkort til en Samsung One Box, hvor porten til one connect stikket var gået i stykker. De lavede det mens jeg ventede. God service og hurtig tilbagemelding. Kan anbefales.

3 maart 2023

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.