Toegangscode per e-mail werkte prima toen ik hem invulde
De zoekfilters werken half, meeste providers vind ik gewoon niet terug.
De FAQ spreekt de voorwaarden op twee punten tegen, je weet niet welke regel geldt.
Geschiedenis pagina toont elke uitbetaling ooit gedaan
Vergelijk online casino's voor Nederlandse spelers op basis van veiligheid, betrouwbaarheid, gebruiksgemak en klantenservice.
De app is trager dan de browser en…
De app is trager dan de browser en loopt constant vast.
Ik zette een stortingslimiet en toch…
Ik zette een stortingslimiet en toch liet de site me er dezelfde avond overheen.
De zoekfilters werken half
De zoekfilters werken half, meeste providers vind ik gewoon niet terug.
Won €70 en ineens wilden ze drie…
Won €70 en ineens wilden ze drie documenten voor de KYC.
Uitbetaling goedgekeurd en de volgende…
Uitbetaling goedgekeurd en de volgende ochtend weer op in behandeling gezet.
De helft van de aangeprezen providers…
De helft van de aangeprezen providers staat niet eens in de lobby.
De jackpotmeter sprong heen en weer
De jackpotmeter sprong heen en weer, uiteindelijk niks bijgeschreven.
De FAQ spreekt de voorwaarden op twee…
Cashback stond aangekondigd maar ik heb…
Cashback stond aangekondigd maar ik heb er nooit iets van gezien.
support doet niks
verificatie duurde vier dagen en toen…
verificatie duurde vier dagen en toen wilden ze nog een document.
Mijn accountinstellingen waren…
Mijn accountinstellingen waren intuïtief en mijn voorkeuren werden perfect opgeslagen terwijl ik in de wachtkamer van de tandarts zat.
Bonus sloot goed aan op stortingen
Ik heb 5 eerdere transacties bekeken en…
Ik heb 5 eerdere transacties bekeken en elk daarvan toonde duidelijk de datum, bedrag en status, dus niets was verwarrend.
Voorwaarden Snel Gevonden
Ik zocht naar de voorwaarden in het menu en vond ze meteen gesorteerd op onderwerp
Geschiedenis pagina toont elke…
Geschiedenis pagina toont elke uitbetaling ooit gedaan
Inschrijfbonus was uren lang goed voor…
Inschrijfbonus was uren lang goed voor slots
Opnieuw storten activeerde direct het…
Opnieuw storten activeerde direct het tweede bonusaanbod
De uitbetaling liep vlekkeloos
De uitbetaling liep vlekkeloos. Support reageerde snel op mijn verzoek. Het geld stond binnen enkele uren op mijn rekening!