Jeg har netop handlet hos Jagt & Vildt via firmaets webshop, hvilket var en rigtig god oplevelse, lige fra produktet findes på hjemmesiden til varen leveres. De skal tildeles 5 stjerner for en pr... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Virkelig hurtig behandling og betjening! Bestilte foderal om morgenen (1 time efter kom besked om at det var pakket og afsendt) og modtog pakken dagen efter. Skønt med hurtig betjening! Fode... Toon meer
Jeg bestilte en refleksvest fredag aften og den blev allerede sendt lørdag formiddag. Jeg modtog den så først onsdag, men det er så mere gls langsommelighed og generel travlhed hos samme. Vesten er fi... Toon meer
Fantastisk service! Bestilte et par varme handsker, da jeg havde lånt mine egne med varme ud. Ringede til dem for at høre om de kunne sende med GLS samme dag, da pakkeshoppen har lørdags levering.... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Contactgegevens
Hvillumvej 7, 7361, Ejstrupholm, Denemarken
- 93 300 100
- mail@jagtogvildt.dk
- jagtogvildt.dk
Lynhurtig levering og øøvil helt…
Lynhurtig levering og øøvil helt sikkert kigge på Jagt & Vildts produktudbud næste gang jeg skal bruge noget!
Jeg bestilte sen søndag aften og…
Jeg bestilte sen søndag aften og allerede tirsdag formiddag modtog vi varen...en lille patronpung i læder,
der lever helt op til forventningen.
Vi er fuldt ud tilfredse, og handler der helt sikkert igen.
Jagt & Vildt leverer hurtigt og stabilt mine bestillinger
Nu har jeg handlet en del varer fra firmaet og de leverer promte og stabilt, her er ingen slinger i valsen på nogen måde og er vild med at få mine varer med deres GLS forsendelse, som jeg kan hente tæt på hvor jeg bor. Synes det er så fint med deres beskrivelser af deres varer og det lever fuldt op til mine forventninger. Herfra topkarakter
Jeg bestilte vare og den ankom næste…
Jeg bestilte vare og den ankom næste dag, varen var tilfredsstillende efter beskrivelse, intet at klage over, super fed oplevelse.
Nem bestilling og hurtig levering.
Super hurtig levering!
Super hurtig levering!
Smart afhentnings løsning!
Super hjælpsomme med en medarbejder der…
Super hjælpsomme med en medarbejder der bruger indesiden af hoved - tak for det. Jeg skulle have bytter 3 hjorteplader og var kommet til at bestille d 3 nye i samme størelse. Og så kommer det : medarbejderen ringede op og spurgt om det kunne passe istedet for at sende lige så bevistløs som de var bestilt !!! Fantastisk
Nem bestilling
Nem bestilling, fornuftig pris og hurtig levering.
Kan ikke blive bedre !
Nem og overskuelig hjemmeside. Leveringstiden kunne simpelthen ikke være hurtigere. Alt i alt en 100 % positiv oplevelse. Første gang vi handlede på denne hjemmeside, men ikke sidste.
Frank Olsen
Rødby
Hurtig ekspedition
Dér handler jeg igen 👍
Varen er lige så god som beskrevet.
Hurtig klargøring og afsendelse.
Modtog varen på dag to.
Ikke sidste gang jeg handler dér. 🥉👍
Bestilte 2 hundefløjter med snore til
Bestilte 2 hundefløjter med snore til. Lever fuldt ud op til forventningen. Hurtig levering. Kan varmt anbefales.
Hurtig og varen var som forventet
Virkelig hurtig levering og ingen…
Virkelig hurtig levering og ingen problemer ved returnering pga. forkert størrelse. Super god og pålidelig service😊
Hurtig ekspedition og fine varer
Hurtig ekspedition og fine varer. Modtog min ordre dagen efter bestilling.
Rigtig god oplevelse.
Super hurtig levering. Gode priser og et godt udvalg.
Gode beskrivelser af varerne på hjemmesiden hvis man ikke har den store erfaring.
Jeg bestilte bla. Et Lansky slibesæt, og er bestemt ikke skuffet.
Mindre end en time efter jeg havde bestilt, kom der en mail om at min bestilling var pakket og klar til at blive sendt afsted. Under et døgn senere kunne jeg hente det i pakkeboksen.
God og hurtig ekspedition og levring
God og hurtig ekspedition og levring
Leveret til tiden
Lækre produkter til en god pris
Lækre produkter til en god pris.
Hurtig ekspedition
Hurtig ekspedition. Og selvom der dukkede en lille fejl op, var man hurtig og særdeles imødekommende og fik rettet op. Det skal man ikke klantres for.
Lees meer over geverifieerde reviews.