Japebo.se Reviews 7.589

TrustScore 4.5 uit 5

4,5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra service, proffsig bemötande. Leveranssäkerheten kunde dock vara bättre, 1 till 2 dagars leveranstid stämmer inte, 1 till två veckor stämmer bättre. F ö mycket nöjd mrd produkterna.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

1.Bra utbud och jag hittade det som passar mina hörapparater. Fick dock vänta lite över en vecka på produkten. 2. Det finns mycket att välja på men hittade till slut MiniFit 6mm som passade perfekt.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Blev en konstig leverans som tog tid. Fick uppgift att hämta paketet i en box utanför COOP. Gick ej. Kom sedan i ett tillknycklat kuvert i min brevlåda. Sakerna hela och det jag beställt. .?.??

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Leveransen var så otrolig seg att vi hann åka utomlands innan den kom. Men den kom fram till slut (en rAnne kollade brevlådan). Dock har jag inte hunnit testa men jag vet att Phonaks rengöringsspray... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Audicien

Over Japebo.se

Geschreven door het bedrijf

Japebo logotyp

Japebo erbjuder originalreservdelar, trådlösa tillbehör och skötselprodukter för hörapparater från alla ledande varumärken, inklusive Oticon, Widex, Phonak, Signia och ReSound.

Vi vet hur viktigt det är att din hörapparat fungerar pålitligt i vardagen. Därför har vi ett noggrant utvalt sortiment som gör det enkelt att underhålla och ta hand om din utrustning – för bästa möjliga ljudupplevelse och långvarig funktion. 🔊

🛒 Enkel och tydlig webbshop
Vår webbplats är utformad för att göra det enkelt att hitta rätt produkter. Med tydliga kategorier, sökfunktion och detaljerade beskrivningar kan du snabbt hitta delar och tillbehör som passar din hörapparat.

Besök webbshoppen

🚚 Snabb leverans och spårning
Vi skickar beställningar snabbt och erbjuder spårning på alla leveranser, så att du kan följa din beställning hela vägen.

💬 Kundservice med produktkunskap
Behöver du hjälp att välja rätt produkt? Vår kundservice hjälper dig gärna via e-post, både före och efter ditt köp.

🔒 Trygg och flexibel handel
Vi erbjuder 90 dagars returrätt, så att du kan handla tryggt.

⭐ Vi uppskattar alla omdömen och använder feedback för att kontinuerligt förbättra vår service och kundupplevelse.

Varför välja Japebo?

Geschreven door het bedrijf

Allt på ett ställe
Hos Japebo hittar du originalreservdelar, tillbehör och skötselprodukter för hörapparater från ledande varumärken. Vi gör det enkelt att hitta det du behöver.
Hjälp när du behöver det
Är du osäker på vilken produkt som passar? Vi hjälper dig gärna. Vår kundservice finns tillgänglig före och efter ditt köp.
Snabb leverans och spårning
Vi skickar beställningar snabbt och erbjuder spårning, så att du kan följa din leverans.
Trygg handel
Vi erbjuder 90 dagars returrätt, så att du kan handla med trygghet. Vi använder kundfeedback för att kontinuerligt förbättra vår service.

Contactgegevens

Allt du behöver till din hörapparat

Originaldelar, snabb leverans och pålitlig service

4,5

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 98% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra och lätt beställning samt bra…

Bra och lätt beställning samt bra kontakt

24 april 2026

Hej Sven,

Stort tack för din fina recension.
Vi är glada att höra att du upplevde beställningen som enkel och att kontakten fungerade bra – det är precis det vi strävar efter. Vi uppskattar verkligen din feedback och hoppas få hjälpa dig igen snart.

Antwoord van Japebo.se

Hej Knut, tusen tack för din fina recension.

Vi är glada att höra att beställningen gick snabbt och tryggt.

Antwoord van Japebo.se

Hej Elisabeth, stort tack för din fina recension!

Vi är glada att höra att du är nöjd med både leveransen och produkten 😊

Du är alltid varmt välkommen att handla hos oss igen.

Stort tack för din recension.

Vi är glada att höra att du upplevde ett trevligt bemötande – det betyder mycket för oss.

Hej Elisabeth,

Stort tack för din recension.

Vi är glada att höra att du är nöjd med både varorna och den snabba leveransen – det är precis vad vi strävar efter.

Snabbt smidigt och enkelt

Snabbt smidigt och enkelt

13 april 2026

Hej Ola,

Stort tack för din recension.

Vi är glada att höra att du upplevde det som snabbt, smidigt och enkelt – det är precis vad vi strävar efter.

Snabb service

Snabb service

14 april 2026

Hej Rigmor,

Stort tack för din recension.

Vi är glada att höra att du upplevde snabb service – det är precis vad vi strävar efter.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Uppskattade att leveransen gick så…

Uppskattade att leveransen gick så snabbt.

28 april 2026

Hej Lisbeth, stort tack för din fina recension ⭐

Vad roligt att höra att du uppskattade den snabba leveransen.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Apparaten inte komplett

Apparaten inte komplett, ingen väggkontakt bifogad. Provat med annan men kan inte ladda mina öronsnäckor. Er laddare är inte kompatibel med den laddare jag fick på Hörcentralen i Umeå. Skickar Er laddare i retur. Fungerar inte.

Antwoord van Japebo.se

Hej, tack för att du hör av dig, och vi beklagar verkligen att laddaren inte passade till dina hörapparater.

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt laddare och har därför kontaktat dig via mejl, så att vi kan lösa detta på bästa möjliga sätt.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Sluta att skicka påminnelser och mailar…

Sluta att skicka påminnelser och mailar varje dag. Jag kan själv bestämma när jag behöver beställa varor.

12 april 2026

Hej Maija,

Tack för din feedback.

Vi beklagar om våra e-postutskick har upplevts som störande – det är självklart inte vår avsikt. Våra påminnelser och nyhetsbrev skickas för att hjälpa kunder att komma ihåg att byta delar i tid, men vi förstår helt att alla inte önskar den typen av kommunikation.

Du kan när som helst avregistrera dig via länken längst ner i våra e-postmeddelanden. Om du föredrar kan du också kontakta oss direkt, så ser vi till att stoppa utskicken manuellt.

Magnus
Japebo

Enkelt att använda

Hej Ove,

Tack för din feedback och din beställning.
Vad bra att höra att du tycker att produkten är enkel att använda – det uppskattar vi verkligen.
Hör gärna av dig om du behöver hjälp med något.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det beställda kom så snabbt hem till…

Det beställda kom så snabbt hem till min brevlåda.

Hej Catharina,

Tack för din feedback och din beställning.
Vad roligt att höra att din beställning kom så snabbt hem till din brevlåda – det är precis det vi strävar efter.
Vi uppskattar verkligen ditt stöd och hoppas få välkomna dig tillbaka snart igen.

Enkelt

Enkelt, snabbt och korrekt.

20 april 2026

Hej Göran, stort tack för din fina recension 😊

Härligt att höra att allt fungerade enkelt, snabbt och korrekt.

Hej Robert,

Tack för din feedback och din beställning.
Vad roligt att höra att du tyckte det var enkelt att beställa och att leveransen var snabb – det är precis den upplevelse vi strävar efter.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb leverans. Inget porto. Verkar vara bra grejer.

Hej Maria, stort tack för din fina recension 😊

Vad roligt att höra att leveransen gick snabbt och att du är nöjd med produkterna.

Hej Marita,

Stort tack för din feedback.

Vad roligt att höra att du upplevde leveransen som snabb – det är precis det vi strävar efter.

Tack för att du handlar hos Japebo, och vi hoppas få hjälpa dig igen snart.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra service och snabb leverans med bra…

Bra service och snabb leverans med bra produkter till överkomligt pris

17 april 2026

Antwoord van Japebo.se

Tack för din fina feedback!

Vi är glada att höra att du är nöjd med både servicen, leveransen och produkterna.

Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen framöver.

Tack för din feedback!

Vi är glada att höra att allt gick snabbt och smidigt.

Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen framöver.

Snabbt och effektivt !

Snabbt och effektivt !! Levererat !!

16 april 2026

Hej Jan, stort tack för din fina recension 😊

Vi är glada att höra att allt gick snabbt och smidigt.

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.