Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi snakkede først med ja tak møbler i telefon, hvor vi blev positivt nysgerrige og kørte derefter ned i jeres showroom i Aarhus, for at tage den endelige beslutning - blev mødt af venlige sælgere og r... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

“En fuldstændig grotesk og uprofessionel oplevelse. I butikken er de utrolig søde, venlige og meget påtrængende for at få kunden til at skrive under. De lover alt muligt og siger direkte, at mål... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi købte en sofa hos Jatak Møbler for cirka en måned siden, og vi glæder os simpelthen så meget til at få den hjem 🤍 Allerede fra vi trådte ind i butikken, blev vi mødt af utrolig imødekommende... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde en virkelig god oplevelse hos Ja Tak Møbler! Fra det øjeblik jeg trådte ind i butikken, blev jeg mødt af venligt og hjælpsomt personale. Jeg endte med at købe en sofa, og jeg er virkelig... Toon meer

Bedrijfsgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god oplevelse hos denne…

Rigtig god oplevelse hos denne møbelbutik. Stort og flot udvalg af kvalitetsmøbler, og personalet var både venligt og hjælpsomt uden at være påtrængende. Leveringen kom til tiden, og møblerne levede fuldt ud op til forventningerne. Jeg handler helt sikkert her igen og kan varmt anbefale butikken.

11 januari 2026

Hold jer væk!

⭐☆☆☆☆
Meget utilfredsstillende forløb – manglende levering og ansvar.

Vi har haft et yderst utilfredsstillende forløb med Ja Tak Møbler i forbindelse med køb af en sofa bestilt den 13. juni. Forløbet har nu varet omkring et halvt år og har været præget af gentagne fejl, manglende levering, misvisende oplysninger og meget dårlig kundeservice.
Vi betalte kontant efter opfordring fra forretningen mod en rabat på 2.000 kr. Sofaen blev først leveret efter ca. 16 uger og viste sig ved leveringen at være forkert bestilt fra forhandlerens side. Der manglede desuden ben, som vi selv måtte afhente.
Som løsning blev vi tilbudt, at sofaen kunne skures af og flyttes rundt, hvilket vi afviste. I stedet blev vi lovet ekstra moduler til den manglende side. Disse moduler er fortsat ikke leveret, selvom der nu er gået cirka seks måneder siden den oprindelige bestilling, og vi har heller ikke modtaget en konkret eller bindende leveringsdato.
Kommunikationen har gennem hele forløbet været mangelfuld. Vi har gentagne gange måttet kontakte forretningen, er blevet sendt videre mellem forskellige medarbejdere og har hver gang skullet forklare sagen på ny. På et tidspunkt virkede det endda uklart, om vores ordre var korrekt registreret.
Senere oplyste chefen skriftligt, at et manglende modul var ankommet og stod på lager i Aarhus. Dette viste sig ikke at være korrekt, da det blev undersøgt uden resultat. Oplysningen var således misvisende og forværrede et allerede urimeligt langt forløb.
Da vi forsøgte at få sagen afklaret direkte med chefen, oplevede vi en uprofessionel og afvisende tilgang, og sagen blev ikke løst.
Der er på intet tidspunkt blevet givet en undskyldning eller tilbudt kompensation for de mange fejl, forsinkelser og den betydelige tid, vi har brugt på sagen. Den samlede oplevelse efterlader indtryk af manglende struktur, ansvar og respekt for kunden.
Advarsel til andre: Hvis du overvejer at handle hos Ja Tak Møbler, bør du være opmærksom på risikoen for lange leveringstider, manglende opfølgning og store problemer med kundeservice, hvis noget går galt.

Og sjovt I nu svare på beskeden og er fulde af løgn. Det hele er bare et stort spil fra jeres side og i vil gøre alt for at ødelægge min anmeldelse. Og nej, fejlen lå hos jer, fordi i bestilte den i modsat retning af hvad vi bestilte.

18 december 2025

Antwoord van Jatakmobler

Vi er kede af, at I har haft en dårlig oplevelse, men anmeldelsen giver desværre ikke et retvisende billede af hele forløbet.

Der er tale om en design-selv bestilling, hvor kunden som udgangspunkt er bundet af den oprindelige ordre, når produktionen er sat i gang. På trods af dette valgte vi som en ekstra service at imødekomme ønsket om ændringer i bestillingen, selvom vi hverken juridisk eller aftalemæssigt var forpligtet til det.

Efter ændringen viste den nye opbygning sig ikke at passe optimalt til boligen, hvilket førte til yderligere tilpasninger. For at imødekomme kunden og skabe en tilfredsstillende løsning valgte vi herefter at bestille et helt ekstra 2-personers modul uden beregning, udelukkende som kulance og goodwill – selvom der ikke forelå grundlag for reklamation, da sofaens valg og opbygning var truffet af kunden selv.

Dette er ikke standard praksis, men en løsning vi valgte for at hjælpe og finde en god løsning.

Vi vil samtidig gerne gøre opmærksom på, at gentagne opkald og henvendelser ikke fremskynder produktions- og leveringsprocessen, som er afhængig af fabrik, produktion og logistik – ikke kundeservicekontakten.

Vi er derfor oprigtigt kede af 1-stjernet anmeldelsen, da forløbet reelt har indeholdt flere ekstra serviceydelser og kulanceløsninger fra vores side, som vi hverken var juridisk eller kontraktmæssigt forpligtet til at tilbyde.

Vi bestræber os altid på at finde løsninger for vores kunder, også i sager, hvor vi formelt set ikke har pligt til det og det har også været tilfældet her.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig godt sted med rigtig fine…

Virkelig godt sted med rigtig fine sofaer. Venligt og sødt personale der er rigtig gode til at vejlede og hjælpe med at finde det helt rigtige. Det er nemt at få det man søger, da man kan designe selv og da personalet har så meget styr på materialer og stof, gør de det nemt at få drømme sofaen.
Kan varmt anbefale steder.

4 januari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Modul aldrig leveret efter mere end 6 måneder”

Hej

Tak for jeres svar.

Vi fastholder, at det centrale i sagen er, at vi stadig ikke har modtaget det modul, vi har betalt for, på trods af at der nu er gået mere end 6 måneder siden bestilling og betaling.

Ved gentagne personlige henvendelser i butikken har vi fået oplyst, at modulet var på vej, og at der ville komme en akut levering. Dette er blevet gentaget flere gange, uden at der efterfølgende er sket nogen levering eller givet en konkret leveringsdato.

Vores intention har hele tiden været at få en saglig løsning på den manglende levering.

Det ændrer ikke på sagen, at sofaen er købt i to omgange modulet er bestilt netop for at indgå som en del af den samlede sofa, og den langvarige forsinkelse samt manglende opfølgning er årsagen til vores utilfredshed.

Spørgsmålet er derfor helt enkelt: Hvor er vores modul?

Vi beder om et klart og endeligt svar på, hvornår modulet leveres, eller hvordan I ønsker at afslutte sagen.

Sania

29 december 2025

Hej Sania.

Som vi har skrevet til Aruth har vi oplevet forsinkelser fra vores fabriks side af. Det er ærgerligt, men der kan godt forekomme forsinkelser. Vi stiller os uforstående for at udfordringen skulle være med modulet alene, da I gentagende gange har givet til kende, at I vil returnere hele jeres brugte design selv sofa.

Min kollega tilbød jer at refundere det ekstra modul, da det er forsinket og i berettiget kan ophæve modulkøbet. Vi har nu refunderet modulet og vi anser denne sag som løst fra vores side af
DBH Ja Tak Møbler

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Umulig at komme i kontakt med

Umulig at komme i kontakt med. Hold jer langt væk.
Vi har via mail og TikTok forsøgt at kontakte firmaet, da vi ville annullere vores ordre. Vi hat stadig ingen respons fået. Når vi ringer, så tager de ikke telefonen, selvom vi kan se at de bruger telefonen, da telefonen nogle gange melder optaget, lige efter at vi har ringet til dem.

28 december 2025

Antwoord van Jatakmobler

Hej Randi. Du kontaktede os på mail den 19. December. Vi beklager, at der har været en længere svartid herover julen, men vi har refunderet din ordrer i dag så alt bør være i den fineste orden nu. DBH Ja Tak Møbler

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi har købt en sofa hos Jatak møbler

Vi har købt en sofa hos Jatak møbler - først ventede vi 3 mdr på vores drømme sofa, & da den så endelig kom vendte chaisalong forkert (Jatak imødekom os med en rabat). Nu står vi i den situation at vores betræk desværre er sprukket - efter forsøg på at ringe derud med mere end 47 min ventetid i tlf kom vi endelig i kontakt med en medarbejder som bad os sende en mail, hvilket vi straks gjorde.
Der gik en lille uge, hvor der så kom svar om, at de ville bestille et nyt betræk (her 1,5 mdr efter )venter vi forsat besked omkring, hvornår de tænker at betrækket er hjemme & vi kan ikke bruge vores sofa. Vi har forsøgt at skrive mails x flere og forsøgt at ringe med 20+ min kø i telefonen :( vi havde sådan en god oplevelse ifm køb af sofa men har efter købet desværre ikke oplevet service som lever op til forventningerne. Vi har nu ventet siden 12/11 og ved stadig ikke noget om hvornår der kommer et nyt betræk.

28 december 2025

Hej Sophie.

Vi har bestilt betrækket og afventer. Eftersom det er en design selv varer kan det godt tage lidt længere tid. Vi forstår dog ikke, hvorfor sofaen ikke skulle være brugbar i mellemtiden, da det for os ikke virker som at hynderne er ubrugelige på nuværende tidspunkt.

Lees meer over geverifieerde reviews.