Info over JD Sports Deutschland
JD Sports Fashion PLC wurde 1981 mit einem einzigen Geschäft in Bury im Nordwesten Englands gegründet und ist bis heute der weltweit führende Multi-Channel-Einzelhändler und Distributor von Branded & Own Branded Sportswear & Fashionwear.
Mit mehr als 2400 internationalen Geschäften in 19 Gebieten und 4 Kontinenten, darunter Europa, Nordamerika und der asiatisch-pazifische Raum, bieten wir unseren Kunden seit rund 40 Jahren die neueste Streetwear und Sportbekleidung der besten und beliebtesten Weltmarken, wie Nike, adidas, The North Face, Fila, Puma, Champion, Levi's und vielen mehr. Geleitet durch unsere engagierten Mitarbeiter und den neuesten Trends arbeiten wir daran, jeden Tag dazuzulernen und stetig zu wachsen.
Mit dem Antrieb nach Herausforderung und positivem Wandel suchen wir ständig nach neuen Wegen, um unser Geschäft und unsere Leistung zu verbessern und an unsere Kundenbedürfnisse anzupassen. Unseren Slogan "Deine Nr. 1 in Sneakern", verdanken wir unseren Partnern und Kunden, mit denen wir gemeinsam darauf abzielen eine noch bessere Welt der Mode zu schaffen, zu der wir unseren Beitrag mit höchstem Maß an Transparenz, Kreativität, Authentizität und Nachhaltigkeit leisten.
Kontaktiere unsContactgegevens
Hohe Straße 128 – 132, D-50667, Köln, Duitsland
- jdsports.de
Die bestellten Artikel waren echt…
Die bestellten Artikel waren echt super. Es hat auch alles super geklappt.

Antwoord van JD Sports Deutschland
Produkte super leveren ook goed maar…
Produkte super leveren ook goed maar als je iets terug wil sturen gaat dat niet zo makkelijk en het duurt best lang voor je daar bericht van krijgt dat kan beter verder oke

De kleding is prima
De kleding is prima! Geen aanmerkingen op.
Het duurt even voordat je het in huis hebt.
Wat ik erg jammer vind, is dat je bij ieder artikel te zien krijgt dat het vaak bekeken en gekocht is. Totaal niet interessant! Ik heb onlangs iets terug gestuurd want ik had de verkeerde maat toegestuurd gekregen. Gekozen voor de optie omruilen.....maar helaas....kreeg bericht dat het geld terug kwam. De maat was nog op voorraad. Biedt die optie dan niet aan.

Waardeloos bedrijf,
Waardeloos bedrijf,
Wacht al bijna 3 maanden op mijn besteong. Ik hoef hem niet meer. Oplichters! Gelukkig met afterpay betaald.

Zeer slecht
Zeer slecht. Na een maand kapotte schoenen, terug geweest.
Manager zij je kan contant terug krijg maar dat moet via hoofdkantoor..
Die gasten zitten in engeland en nooit te bereiken.
Via Facebook kan je ook lang wachten.
Na 1 maand weer terug gegaan en ik kon ineens alleen maar een kado kaart terug krijgen.
De manager had ineens geen begrip meer en moest het maar bij nike neerleggen.

geen Klantenservice
Ik heb een bikini besteld bij JD. Het ging om een complete bikini, dus bovenstuk en broekje. Het broekje is alleen nooit geleverd. Ik heb alleen het bovenstuk ontvangen. Hierop heb ik geprobeerd contact te zoeken met de klantenservice. Het is niet mogelijk om ze te bellen. Daarom heb meerdere malen een contactformulier ingevuld. Krijg hierop steeds dezelfde reactie in het Engels ofwel gewoon een automatisch antwoord. Hier schiet ik dus niks mee op. Terug sturen is ook geen optie want dit kost je 7 euro. Een andere mogelijkheid is om naar een winkel te gaan. Ook dat is geen optie voor mij aangezien er geen winkel bij mij in de buurt zit en ik momenteel niet over vervoer beschik. Vind het erg vervelend dat er geen andere manier is om in contact te komen met JD.