1. Orthopedische schoenenwinkel
  2. Orthopedie & protheseservice

Jemani is een Nederlands merk van Mezzy Goods en is opgericht vanuit één duidelijke missie: hoogwaardige producten ontwikkelen die bijdragen aan meer comfort, gezondheid en gebruiksgemak in het dagelijks leven. Wij geloven dat kleine verbeteringen een groot verschil kunnen maken. Daarom staan kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid centraal in alles wat wij doen. Onze specialisatie ligt in het ontwikkelen van professionele inlegzolen voor mensen die last hebben van hielspoor, fasciitis plantaris, peesplaatontsteking en andere voetgerelateerde klachten. De Jemani Professionele Hielspoor Inlegzolen en Jemani Pro Sport Inlegzolen zijn ontwikkeld in samenwerking met ervaren Nederlandse podologen en uitgebreid getest op draagcomfort, ondersteuning, schokdemping en stabiliteit. Hierdoor bieden onze producten optimale ondersteuning tijdens het wandelen, werken en sporten. Onze professionele hielspoor inlegzolen zijn officieel geregistreerd in het FAGG-register als medisch hulpmiddel. Daarnaast is het merk Jemani® officieel geregistreerd bij het BOIP (Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom). Deze registraties onderstrepen onze focus op kwaliteit, betrouwbaarheid en originaliteit. Jemani is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een bekend en vertrouwd merk op Bol, waar onze hielspoor inlegzolen behoren tot de Top 3 best verkochte en best beoordeelde inlegzolen. Dankzij duizenden tevreden klanten en vele positieve beoordelingen kiezen steeds meer mensen voor de kwaliteit en ondersteuning van Jemani. Naast onze professionele inlegzolen blijven wij ons assortiment uitbreiden met innovatieve producten die het dagelijks leven comfortabeler maken. Denk hierbij aan krachtige powerbanks, schoenendrogers, lifestyleproducten en andere slimme oplossingen die aansluiten op de wensen van onze klanten. Ieder product wordt zorgvuldig geselecteerd of ontwikkeld op basis van kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksgemak. Als kleine Nederlandse onderneming hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact. Achter Jemani staat een betrokken team dat iedere dag met passie werkt aan de beste producten en een uitstekende klantenservice. Wij luisteren naar de ervaringen van onze klanten en blijven onze producten voortdurend verbeteren op basis van feedback en innovatie. Ook op het gebied van service willen wij het verschil maken. Bestellingen die op werkdagen vóór 23:59 uur worden geplaatst, worden in Nederland en België de volgende dag geleverd. Daarnaast bieden wij 30 dagen retour, 1 jaar garantie en een deskundige klantenservice die bereikbaar is via e-mail en WhatsApp om onze klanten snel en persoonlijk te helpen. Bij Jemani draait alles om vertrouwen, kwaliteit en comfort. Wij willen mensen helpen om iedere dag comfortabeler te kunnen bewegen, werken en sporten. Daarom ontwikkelen wij producten waarop je kunt vertrouwen, vandaag én in de toekomst. Onze ambitie is om uit te groeien tot hét toonaangevende merk op het gebied van comfortproducten in Europa, waarbij innovatie, kwaliteit en klanttevredenheid altijd centraal blijven staan.

4,2

6 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Super kwaliteit zooltjes!

Ik draag de Jemani zooltjes inmiddels in al mijn schoenen en kan echt niet meer zonder. Ze geven zoveel comfort en ondersteuning! Superblij dat er nu ook sportzooltjes zijn, zodat ik ook tijdens het sporten van hetzelfde comfort kan genieten. Echt een aanrader!

20 juli 2026

Eindelijk inlegzolen die écht verschil…

Eindelijk inlegzolen die écht verschil maken zowel dagelijks als tijdens het sporten

Na jarenlang verschillende medische inlegzolen en orthopedische zooltjes te hebben geprobeerd, ben ik uitgekomen bij Jemani. Inmiddels gebruik ik zowel de Professionele Medische Inlegzolen als de Pro Sport Inlegzolen, en ik ben over beide ontzettend tevreden.

Ik had regelmatig last van hielspoor, fasciitis plantaris, pijn onder mijn voetzool en vermoeide voeten na lange werkdagen. Daarnaast merkte ik dat de klachten soms doorwerkten naar mijn knieën en onderrug. Sinds ik de medische inlegzolen gebruik, voelen mijn voeten veel beter ondersteund en ervaar ik aanzienlijk meer comfort tijdens het lopen en langdurig staan.

Wat mij direct opviel, is de uitstekende schokabsorptie en de goede ondersteuning van de voetboog. Iedere stap voelt comfortabeler aan en mijn voeten raken minder snel vermoeid. De inlegzolen zijn eenvoudig op maat te maken, passen goed in verschillende schoenen en blijven ook na langdurig gebruik mooi in vorm.

Naast de medische variant gebruik ik tijdens het sporten de Jemani Pro Sport Inlegzolen. Tijdens hardlopen, fitness en padel merk ik duidelijk het verschil. De extra demping, stabiliteit en hielondersteuning zorgen ervoor dat mijn voeten comfortabel blijven, zelfs tijdens intensieve trainingen. Ook na het sporten heb ik minder last van vermoeide of gevoelige voeten.

Wat ik prettig vind, is dat Jemani voor verschillende situaties een passende oplossing heeft: de medische inlegzolen voor dagelijks gebruik en de Pro Sport Inlegzolen voor sport en intensieve beweging. Beide producten voelen kwalitatief hoogwaardig aan en bieden een uitstekende combinatie van comfort, ondersteuning en duurzaamheid.

Ook de klantenservice verdient een compliment. Mijn bestelling werd snel geleverd en een vraag die ik had werd vriendelijk en professioneel beantwoord. Dat geeft vertrouwen in het merk.

Zoek je kwalitatieve medische inlegzolen, orthopedische zooltjes, sport inlegzolen, of goede ondersteuning bij hielspoor, (fasciitis plantaris), peesplaatontsteking of andere voetklachten? Dan kan ik Jemani van harte aanbevelen. Voor mij hebben deze inlegzolen echt een groot verschil gemaakt in mijn dagelijks comfort én tijdens het sporten.

21 januari 2026

Top steunzooltjes!

In eerste instantie had ik de professionele zooltjes van Jemani gekocht omdat ik last had van hielspoor. Deze bevielen zo goed dat ik daarna ook de Jemani Pro Sport inlegzolen heb aangeschaft. En eerlijk gezegd overtreffen ook deze weer mijn verwachtingen.

Na meer dan een jaar zoeken naar een oplossing, meerdere bezoeken aan de fysio en zelfs op maat gemaakte zooltjes geprobeerd te hebben zonder echt resultaat, had ik eigenlijk de hoop een beetje opgegeven. Ik bleef last houden tijdens sporten en zelfs bij dagelijkse dingen voelde ik constant pijn.

Sinds ik de Pro Sport zooltjes gebruik kan ik eindelijk weer voetballen en padellen zonder pijn. De ondersteuning en demping zijn echt top en mijn voeten voelen veel stabieler aan tijdens het sporten. Het verschil merkte ik al vrij snel.

Voor mij hebben de zooltjes van Jemani echt het verschil gemaakt. Ik kan eindelijk weer alles pijnvrij doen en daar ben ik super blij mee. Echt een aanrader voor mensen met hielspoor of voetklachten.

Echt een aanrader voor mensen die problemen omtrent hielspoor of andere voetproblemen.

4 juni 2026