JenTronic ApS Reviews 367

TrustScore 4.5 uit 5

4,7

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kan klart anbefales! Dejlig simpel hjemmeside. Nemt at finde rundt og har et lækkert sortiment af gør-det-selv elektronik og super hurtig forsendelse. Absolut ingen klager herfra og jeg kommer h... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det var let at finde de rigtige komponenter på hjemmesiden, det var let at "putte i indkøbskurven" og der kunne endda betales via EAN, hvilket er rigtig fint for AAU. Leveringen var også meget hurtig.... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

God side med et stort udvalg af produkter til en fin pris. Eneste lille minus jeg dog kunne komme på er at deres track and trace system ikke virker særlig godt. Jeg kan godt lide at tjekke hvor min pa... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Elektronicabedrijf

Geschreven door het bedrijf

En webshop for dig der elsker elektronik og programmering.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

God og hurtig service

Den først afsendte pakke forsvandt hos DAO, men da jeg kontaktede JenTronic blev der afsendt en ny pakke samme dag uden forsinkelse. Det var god service

7 april 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig kunde service

Købt 4 QVGA display hos dem. TFT Display, 2.2" SPI

Ud af de 4 første var der 2 som var defekte ved levering. Først ville han ikke ombytte, men annullere ordre. Ikke nogen god ide, da jeg havde bygget setup med 2x 3 skærme. Fik endelig byttet de 2 display og købte nogle flere. Lovede at jeg ikke ville lave reklamation på dem, ellers ville han ikke sælge til mig. Det ville jo blive alt for dyrt for han hvis han skulle give garanti og garenteret at alle display virkede.
Jeg skulle bruge 2x 3 skærme i et setup som jeg havde lavet huller til i et instrumentbræt. I den tro at det kunne lade sig gøre at bruge disse display.
Bestilte flere display og med de 2 jeg fik ombyttet, har jeg nu 3 med refleksfri (mat skærm) og 5 med blank skærm. Det ser ikke godt ud, når de sidder sammen.
Hans svar var bare

“ Uha .. den var værre. :-o

Alle displays stammer fra samme batch fra samme leverandør - og jeg var faktisk ikke klar over, at de var kommet med forskellige skærme. “

Og de blev ikke ombyttet, så nu står jeg med ubrugelige skærme for næsten 1000 kr - øv at jeg ikke valgte en anden leverandør, da han foreslog at annullere. Men jeg havde jo bygget mit setup og brugt meget tid og penge på projektet.

Efter svar:
Dette var ikke tænkt som en diskussion - bare en beskrivelse af en dårlig købsoplevelse.

17 maart 2022
Review zonder uitnodiging

Antwoord van JenTronic ApS

Hej Per Egholm, Ebeltoft.

Du glemte gengive hele mit svar til dig, så det kommer lige her i sin fulde længe:

"Alle displays stammer fra samme batch fra samme leverandør - og jeg var faktisk ikke klar over, at de var kommet med forskellige skærme. Jeg er dog ved at løbe tør for de displays, og har derfor en ny sending på vej hjem (fra en anden leverandør), og her vil jeg lige sikre mig at alle er ens."

Jeg har således ikke displays på lager, til at kunne ombytte endnu.

Derudover har jeg den holdning, at vi vist begge er for gamle til at diskutere en supportsag i offentligheden, så diskutionen slutter her.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde bestilt 2 strømforsyninger…

Jeg havde bestilt 2 strømforsyninger hos Jen Tronic , men da jeg tracede pakken var den forsvundet i postforsendelsen hos DAO. Jeg e-mailede til Jen Tronic og de sendte straks samme dag 2 nye strømforsyninger til mig, Det kalder jeg god service.

15 maart 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har bestilt her for første gang

Har bestilt her for første gang, og min bestilling er ikke dukket op.
Eftersom jeg har bestilt som brev, kan jeg ikke finde ud af om pakken er forsvundet hos Jentronic eller hos post danmark.
Desværre er der ikke meget hjælp nogen af stederne.
Så læringen må være altid at få et TT nummer.

Update: Varen er endnu ikke dukket op....

14 maart 2022

Hej Allan

Vi hjælper skam altid alt vi kan - men det er helt korrekt at vi ikke kan hjælpe med et trackingnummer på et brev - da PostNord aldrig har udstedt sådanne på breve. Hvis du ønskede trackingnummer, kunne du istedet vælge at få din vare sendt med GLS eller DAO.

Varer sendt med PostNord brevpost, angiver vi tydeligt til at tage 4-6 hverdage om at nå frem, så din varer ankom således planmæssigt, få dage efter din anmeldelse på Trustpilot.

ESP32

Havde købt et par ESP32, hvoraf den ene ikke virkede. Efter hurtig support endte det med at de tilsendte en ny. Ingen problemer og venlig kundeservice.

15 februari 2022
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

WROOM !

Bestilt ESP32WROOM igår - modtaget idag
Burde hedde JETronic :-D
Men email er ikke besvaret - endnu

11 februari 2022
Review zonder uitnodiging

Hej Ben

Ja der er fart på. :-)

Jeg beklager at du ikke har fået svar på din mail. Jeg vil straks rende mails igennem, og sikre at du får svar.

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.