Betjening ud over al forventning
Jeg har gået og haft halvdårlig samvittighed over, at jeg ikke tidligere har fået anmeldt denne fantastiske restaurant, men bedre sent end aldrig.
Under coronanedlukningen i foråret 2021 besøgte jeg Københavnstrup og skulle finde et sted at spise. Jeg kom forbi denne hyggelige restaurant og satte mig udenfor. Der var ikke umiddelbart noget vegetarisk på menuen, men jeg blev kyndigt vejledt, og vi fandt frem til en løsning. Mens jeg ventede på maden, var en af personalet ude at trække luft og spurgte på vej ind, om jeg var tilfreds med maden (nok i den tro, at jeg allerede havde fået noget at spise). Mit svar var, at det kunne jeg ikke umiddelbart svare på endnu. Tre minutter efter, kom personalet ud igen med en forret "imens jeg ventede", uden beregning.
Til andre gæster, kan jeg ikke garantere, at det er almindelig kutyme, men at det måske har haft med de særlige forhold under nedlukningen at gøre, med et lille klientel. Dog har jeg aldrig før i mit liv oplevet at få gratis mad på en restaurant og kommer nok ikke til det igen. Det hele smagte i øvrigt top lækkert!
25 februari 2022
Review zonder uitnodiging