Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

JONAS ABRAHAMSEN virksomhed Jewls har trukket 3x 281.-, han har en lang række virksomheder, en af dem er blandet andet wearespace, hold jer lang væk fra alt hvad der har med ham at gøre.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hold Jer væk fra dette svindler- firma! Bestilte en halskæde som aldrig blevet leveret. Pengene blev trukket og det krævede mange forsøg på kontakt via mail, hvor de til sidst annullerede ordren.... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Flotte smykker af relativt god kvalitet. Synes dog, at retur-processen var meget mangelfuld. Var nødt til at returnere et smykke og her oplevede jeg både lang ventetid på refusion samt flere udgifter... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har tidligere handlet hos Jewls og modtog en rigtig fin halskæde som holder farven og kvaliteten! Købte en mere senere hen som desværre ikke holdte så godt, tænker det har været en mindre produktionsf... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Sieradenwinkel

Geschreven door het bedrijf

Vi startede Jewls, med den vision om at levere kvalitets smykker, til priser alle kan være med på. Vi har siden vores åbning arbejdet hårdt for at tilbyde smukke, trendy smykker, der er unikke, interessante og behagelige.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super flotte smykke de har.

Super flotte smykke de har.
Sidste gang jeg købte et armbånd fik jeg det i en lille plastikpose. Og tænkte ikke mere over det.
Men 2 dage efter fik jeg en mail fra jewls men undskyldning ang. den måde jeg havde fået mit armbånd på. Og i samme mail fik jeg også et gavekort.
Det vise bare at det er et firma som gå op i de ting de laver.
Så jeg kan kun anbefale jewls hvis man skal købe smykker.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hej Kenneth :-)

Først og fremmest tusinde tak for din anmeldelse! Anmeldelser er en vigtig del i vores proces om at blive bedre og bedre, så tak for at du har brugt tid på at hjælpe os!

Din anmeldelse gør os rigtig glade og det betyder meget for os, at du har været tilfreds med din ordre! Vi brænder for tilfredse kunder og når vi ser en anmeldelse som din motiverer det os til at fortsætte :-D

Vi ønsker dig en skøn dag - vi håber at se dig igen en anden gang på siden :-)

Mutcho perfecto

Alt var lige som det skulle være, der er ik så meget der, plus den livstidgaranti skal man lige huske!

Hej Jonas,

Først og fremmest tak for dit køb, og tak for dine fine ord!

Vi går som sagt all in på god service, og at du giver os lidt skuldreklap for vores gode service er bare så fedt! Jeg håber den nye pakker kommer frem hurtigt og at vi ses en anden god gang på shoppen. Samt at gaven bliver godkendt derhjemme 🤗

Enestående!

Jeg fik min odre på under 3 dage🥰 og fik et fantastisk tilbud

Hej Jessica!

I kampen om at blive bedre og bedre er anmeldelser fra vores kunder super vigtige, så tak for din feedback og tak for dine 5-stjerner!

Dejligt at høre, at du er tilfreds med din ordre! Vores team bag designet gør sit bedste for, at lave smykker vores kunder kan blive glade for og vi elsker at høre om oplevelser som din :-D

Godt

Super hurtig og nem levering

Hejsa Gabriel!

Tusinde tak for din anmeldelse, den er vi utrolig glad for! Og selvfølgelig også tusinde tak for dit køb.

Vi er glade for at høre du synes om vores levering og betjening! :-D

Vi ønsker dig en fortsat god dag og takker endnu engang for din anmeldelse og dit køb

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fik mit armbånd meget hurtigt

Fik mit armbånd meget hurtigt. Følte at jeg kunne følge min pakke hele vejen til døren som jeg er taknemlig for.

Hejsa Aske

Hvor er vi glade for at du har givet os 5-stjerner og brugt tid på at anmelde os - og selvfølgelig tusinde tak for dit køb også!

Super fedt, at du er tilfreds med det du har modtaget fra os! Vi elsker når vores kunder bliver glade for det de har købt og det har stemt overens med forventningerne :-)

Fortsat god dag til dig, vi håber vi ser dig igen en anden gang!

Gode priser

Gode priser, og god kundeservice

Hej Niels,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service i forbindelse med…

Super service i forbindelse med ombytning af en kæde til en anden.
Hurtige svar via mail (selv om aftenen) og hurtig forsendelse af ny kæde.

15 juli 2022

Hej Tina!

Super hjælpsom

Super hjælpsom, samt hurtig respons.. Har haft en korrespondance med en Jonas fra kundeservice via mail. Er fuldt ud tilfreds, både med deres produkter og i den grad også kundeservice.
Et firma jeg klart kan anbefale 👌

14 juli 2022

Hej Stine,

I kampen om at blive bedre og bedre er anmeldelser fra vores kunder super vigtigt, så tak for din feedback og tak for dine 5-stjerner!

Vi brænder for tilfredse og glade kunder, så når vi ser en anmeldelse som din bliver vi altid rigtig glade og stolte - Super fedt at du har været tilfreds med dit køb hos os :-)

Rigtig god service

13 juli 2022

Hej Mikkel,

Først og fremmest tak for dit køb hos os!

Vi er glade for du tog dig tid til at anmelde os herinde, og at du så giver os 5 stjerner er bare endnu bedre.

Vi håber du bliver glad for dit køb og bliver der noget tager du bare fat i os.

Meget god service

12 juli 2022

Hejsa Simon!

I kampen om at blive bedre og bedre, er anmeldelser fra vores kunder super vigtige, så tak for din feedback og tak for dine 5-stjerner!

Dejligt at høre, at du synes om vores service! Vores team elsker at høre om oplevelser som din :-D

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Efter at DAO leverede forkert og…

Efter at DAO leverede forkert og produktet også var det forkerte, tøvede kundeservice ikke med at få sendt et nyt produkt afsted asap, uden beregning. God service og uden diskussion

11 juli 2022

Hej Sander!
Mange tak for at du har taget dig tid til at lave en anmeldelse og tusinde tak for dit køb.

Vi elsker at få feedback fra vores kunder og vi smiler altid når vi får anmeldelser som din - det motiverer os alle hos Jewls, til at blive ved :-D

Vi ønsker dig en skøn dag - vi håber at se dig igen en anden gang på siden :-)

Ombytning af kæde

Ombytning af kæde

Jeg havde købt en kæde, som var for stor til mit vedhæng. Jeg fik hurtigt hjælp med ombytning af Jonas fra Kundeservice.

Er tilfreds med kvaliteten og servicen, så vil absolut handle der igen.

7 juli 2022

Hejsa Mathias

Fortsat god dag til dig, vi håber vi ser dig igen en anden gang!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det var så godt og rigtig hurtig…

Det var så godt og rigtig hurtig levering

7 juli 2022

Hej Jeppe,

Tusinde tak for din anmeldelse og dine 5-stjerner!

Vores kundeservices hjerter brænder for glade kunder og anmeldelser som din gør deres hjerter ekstra varme! Vi er super glade for, at de har kunne hjælpe dig :-D

Vi håber at du får en forsat god dag og vi takker endnu engang for din anmeldelse

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super responsive customer support.

6 juli 2022

Hi Adrian,

Thank you so much for your review and your 5 stars!

The hearts of our customer service are passionate about happy customers and reviews like yours make their hearts extra warm! We are super happy that they have been able to help you :-D

We hope you have a great day and thank you again for your review
Sincerely. Jonas // Jewls.dk

Virkelig god kundeservice

5 juli 2022

Antwoord van Jewls

Hej med dig, Frederik! :-)

Først og fremmest skal du have et stort tak for både din anmeldelse og dit køb!

Vores team af designer gør sit bedste for at designe smykker, der lever op til vores kunders forventninger - derfor bliver vi ekstra glade for anmeldelser som din og vi er glade for, at du tilfreds med det du har modtaget :-D

Endnu en gang tak for din anmeldelse og dine pæne ord - du må have en forsat god dag!

Ikke min sidste gang

Fik det som jeg havde bestilt, i pæneste stand også med en super hurtig levering på bare 2 dage.

14 juni 2022

Hej Mathias

Fedt at du er har været tilfreds med vores kundeservice! ;-) det er vi så glade for at høre og det motiverer os, at høre om gode oplevelser som din.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget tilfred med deres service

10 juni 2022

Hej Mohamed!

Fedt at du fik din pakke hurtigt! Vi gør vores bedste for, at få alle ordre ud så hurtigt som muligt og vi ser vores leveringsservice som noget af det vigtigste ved online handel, så vores kunder ikke skal gå og vente på deres ordre :-)

Quality

Nice selection. I am very happy with my items. Quality comes with higher prices, but it's certainly money well spent, I think.

Easy transaction and smooth delivery, will return.

6 juni 2022

Antwoord van Jewls

We are glad to hear that you'e excited about your new jewelry.

Best regards Jonas // Jewls.dk

Jeg købte en halskæde

Jeg købte en halskæde, men fortrød da jeg så en federe lige under. Jeg skrev til deres live chat (Jakob) og jeg fik et hurtigt svar med, de vil sætte den anden halskæde i. Hurtig og god service. Klart anbefaling

4 juni 2022

Hej Alex.

Vi takker mange gange for den gode anmeldelse og fedt du er glad for dine nye smykker!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan ikke sige hvor mange gange jeg…

Jeg kan ikke sige hvor mange gange jeg ville anbefale jewls! De er så vidunderlige smukke og supporten er bedre end alle andres! Utrolig smukke smykker, lækker kvalitet!!! Hurtig levering❤️

21 mei 2022

Hej Sofie!

Mvh. Jonas // Jewls.dk

Lees meer over geverifieerde reviews.