Door een goede communicatie met iemand die weet wat hij in voorraad heeft, heb je het snelst wat je echt nodig hebt. Bij Jip worden we altijd goed en persoonlijk geholpen.
We zijn ontzettend blij met onze bestelling bij jipsnel.nl! Alles werd supersnel en netjes geleverd. De kwaliteit is uitstekend – stevig, duurzaam en precies wat we nodig hadden. Ook de klantenservice... Toon meer
Redelijke prijs. Binnen één werkdag geleverd. Goede kwaliteit. Bij mijn eerste bestelling ben ik persoonlijk gebeld. Achteraf op factuur betalen. Zo juist mijn tweede order ontvangen. Al bi... Toon meer
De medewerkers aan de telefoon zijn allemaal erg behulpzaam. Zeer tevreden over dit bedrijf.
JIP levert verpakkingsmateriaal voor webshops, groothandels en industrie. Met 37 jaar ervaring, een breed assortiment en een razendsnelle webshop zorgt JIP dat jouw product veilig aankomt. Efficiënt, betrouwbaar en zonder verspilling. Ben jij klaar om slim te verpakken? Tot snel!
Jonkersloot 1, 8502 TW, Joure, Nederland
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Toffe gasten :-)
Ze zijn (altijd) snel, denken mee en hebben gevoel voor humor. Zit al jaren bij Jip en ga er ook nog jaren blijven!
Lamar Games.

Antwoord van JIP SNEL
Een deel van de bestelling was uiterst snel naar België, waarom een deel, omdat de rest niet op voorraad was en begrijpelijk is. Maar hetgeen ik snel nodig had is echt wel heeeeeeeeeel snel bezorgd, zeer tevreden

Redelijke prijs.
Binnen één werkdag geleverd.
Goede kwaliteit.
Bij mijn eerste bestelling ben ik persoonlijk gebeld.
Achteraf op factuur betalen.
Zo juist mijn tweede order ontvangen.
Al bij al geeft mij dit veel vertrouwen.
Ik zal zeker vaker met JIP zaken gaan doen!

Antwoord van JIP SNEL
ik ben de conciërge van een basisschool, onze contact persoon bij jip is geweldig, ze adviseert en denkt mee. heel klantvriendelijk!! ik wordt altijd snel en persoonlijk geholpen. de levering is ook snel en flexibel.

Antwoord van JIP SNEL
Vriendelijk, snel. meedenkend. altijd je eigen contact.
bestelling Komt netjes aan. en prijzen zijn ook voordelig.

Antwoord van JIP SNEL
Wij bestellen al een tijdje bij Jip en het gaat altijd goed.
Prettig contact met de medewerkers. Goed op de hoogte gebracht van levertijden en de spullen zijn top.

Antwoord van JIP SNEL
Wij zijn al jarenlang naar grote tevredenheid klant bij JIP.
Het personeel is altijd zeer vriendelijk en behulpzaam, denken graag met je mee om je de meest voordelige aanbieding te kunnen doen. Daarnaast is na een eenvoudige opmerking van mijn kant besloten de vegan snoeppot standaard in te voeren, iets waar mijn collega's heel erg blij mee zijn, chapeau!!

Antwoord van JIP SNEL
goede communicatie en snel reageren op mail en telefonisch contact.

Antwoord van JIP SNEL
Klantvriendelijk en goed in prijs- kwaliteitverhouding, snelle levering en facturering...

Antwoord van JIP SNEL
Top bedrijf, komt na wat ze beloven. Mijn vast contactpersoon Dennis is een top kerel. Als iets niet geleverd kan worden, zoekt hij naar een oplossing.
Alle andere collega's van Jip zijn ook toppers. bedankt voor jullie inzet iedere keer!

Antwoord van JIP SNEL
Altijd vriendelijk te woord gestaan en snelle levering.
Superbedrijf!!

topbedrijf in kantoorartikelen
We bestelen al een aantal jaren onze kantoorartikelen bij Jip en ze regelen de beste prijs en ze hebben een zeer snelle levering.
Zeer fijn om zaken mee te doen.
Groeten van Kloosterman Keukens en Badkamers BV

Antwoord van JIP SNEL
Ik zocht naar een permanente hefmobiel oplossing. Jipsnel heeft zeer diverse oplossingen en producten klaarstaan op de website.
De medewerkers aan de telefoon zijn allemaal erg behulpzaam. Top service! Kortom erg prettig om zaken mee te doen.