Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super flot arbejde med vores bordplade - perfekt resultat fantastisk dygtig håndværker der kunne trylle hvis der var noget der drillede.Tak for god service hele vejen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurra for Jan, Sebastian & co.! :) På trods af en stram tidsplan for vores køkkenrenovering formåede Jan & co. på tjeppeste og mest professionelle vis at rykke ud at opmåle og levere vores f... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi bestilte to Dupont Corian bordplade til vores nye køkken. Vi bestilte med all risk så vi fik målt op og leveret, det fungerede rigtig fint, alle aftaler og tidspunkter blev overholdt. Bordpladen... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har købt ca 4 meter lang stålbordplade til mit køkken hos JKS og er yderst tilfreds med det hele! God faglig og venlig vejledning ifm bestillingen, bordpladen er rigtig fin og tilpasset helt perfekt t... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Kookwinkel

Geschreven door het bedrijf

JKS Bordplade forhandler, producerer og bearbejder de bedste køkkenbordplader - både af Corian, stål og kompaktlaminat. Ring til os på 70 444 111 i dag.

4,9

2 sterren
1 ster

Badeværelsesmøbler i topklasse!

Badeværelsesmøbler i topklasse!
Fantastisk service og håndlavet kvalitet. Jeg vil altid anbefale deres produkter og det er langt bedre kvalitet end andre udbyder af den slags møbler som JKS laver.
Desuden er deres bordplader i en helt fantastisk klasse, så jeg vil altid anbefale at tage en snak med dette firma.

14 mei 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har fået corian bordplade til mit nye…

Har fået corian bordplade til mit nye køkken gennem JKS. Rimelig priser i forhold til andre bordplade firma jeg har hentet tilbud fra, og utrolig hjælpsomme mennesker bag der altid svare på både beskeder og opkald👍🏼

2 december 2024

Hej Hala

Tak for den fine anmeldelse :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Stor ros til Jan og hans fantastiske…

Stor ros til Jan og hans fantastiske team!

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Jan på flere projekter før, men dette var første gang, jeg brugte ham til et privat projekt – og vi kunne ikke være mere tilfredse med vores nye stålbordplade! Fra starten har vi oplevet en super professionel og venlig service, og resultatet er helt i top!

Vi anbefaler dem uden tøven til alle, der vil have kvalitet og god service! :)

14 oktober 2024

Hej Anne

Tusind tak for anmeldelsen og den fine anbefaling :)

Top service!!

Top service!!
Vi har bestilt og fået monteret Corian-bordplade fra JKS-bordplade.
Rigtig god og nem bestilling hos Mille. Vi fik besøg af Asger, som er en utrolig rar og behagelig fyr, som målte op til bordpladen.
2 uger efter kom pladen og blev monteret. Flot resultat!! - og vi er virkelige glade for den.
Vi kan klart anbefale JKS-bordplade.

4 oktober 2024

Hej C. Bagger

Tak for den fine anmeldelse.
Det er dejligt at høre i er glade for resultatet :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god service igennem hele…

Super god service igennem hele processen fra kontakt, opmåling, levering og resultatet af en corian bordplade. Der endte med at være en del løbende kommunikation og ændringer fra vores side og alt blev mødt med venlighed.
Stor anbefaling.

29 februari 2024

Hej Mikkel

Tak for din anmeldelse og anbefaling.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtigt, professionelt og fair prissat

Super fed oplevelse hele vejen igennem.

Opmåling var fejlfri, ændringer i sidste minut var mulige og levering samt installation var hurtigere end forventet - selv op til jul, hvor man kunne forvente lidt forsinkelser.

Alt i alt en lækker bordplade, fair pris og behagelig oplevelse.

14 december 2023

Hej

Tusinde tak for din anmeldelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi fik sat bordplade op i vores nye…

Vi fik sat bordplade op i vores nye køkken i september sidste år af JKS, og vi er bare SÅ glade for den!
De overholdte alle aftaler og bordpladen passede på milimeter!
Kæmpe anbefaling 🙏🏼

12 september 2023

Hej Amanda

Tak for din fine anmeldelse.
Det er dejligt at høre at i er glade for bordpladen :)

Fantastisk oplevelse

Forstår virkelig godt de i forvejen flotte anmeldelser af JKS. Vi blev mødt af professionelle fra første møde til opmåling og slutmontering. Vi er så tilfredse og kan i den grad anbefale firmaet. Aldrig (i de 45 år vi har haft hus) har vi oplevet så dygtige og professionelle håndværkere. Vi valgte firmaet alene ud fra omtalen på trustpilot og kendte dem ikke i forvejen. Tusinde tak.

16 november 2023

Hej Lisbeth

Tusinde tak for din fine anmeldelse og de meget rosende ord.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har købt en u-formet corianplade og…

Vi har købt en u-formet corianplade og er meget tilfredse med produktet, servicen, fleksibilitet, hurtigheden, overholdelse af aftaler og ikke mindst prisen.

9 november 2023

Hej Hans

Tak for den fine anmeldelse.
Det er dejligt at høre at i er tilfredse med os og det samlede resultat.

Verdens største tak

Verdens største tak. En helt igennem fantastisk oplevelse. Stor forståelse for at jeg havde en haster opgave (bedraget af en bordplade leverandør)

30 september 2023

Hej Ole

Tak for den fine anmeldelse.
Det var dejligt at vi kunne hjælpe dig i din uheldige situation.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

For travle, men venlig ejer.

Vi har købt stålbordplader til vores køkken og tilkøbte "all-risk" som inkluderede opmåling og monterering.
Ved monteringen bliver bordpladen lagt skævt på modulerne og der efterlades sorte fingeraftryk overalt på vores vægge.
Da bordpladen ligger skævt henvender vi os til JKS men hører intet, på trods af gentagende forsøg. Det tog tre uger at komme i kontakt med JKS (bogføreren som krævede betaling inklusiv et rykkergebyr). Kostbar tid når man er uden køkken og ikke kan komme videre.
Vandhanehullerne, som er blevet opmålt på bagrung af tekniske tegninger, var skåret så tæt på vasken at vi måtte skifte vandhane-model til en kortere tud.
En måned efter første montage bliver vores bordplade "rettet" men 1:3 bordpladestykker ligger stadig skævt.

JKS er helt sikkert dygtige og venlige folk, de har desværre bare alt for travlt til at jeg ville anbefale dem til andre.

23 juni 2023

Hej Kasper

Tak for din anmeldelse, som vi dog er utroligt kede af.

Først og fremmest vil vi gerne undskylde for de udfordringer, du har oplevet i forbindelse med monteringen af dine stålbordplader. Det er vores mål at levere en fejlfri service, og vi beklager, at vi ikke har levet op til dine forventninger.
Du har fuldstændig ret, vi har haft alt for travlt i en periode, som har resulteret i en for lang svar og reaktionstid. Det er ikke i orden og det er vi meget kede af.

Der har dog ikke været nogen hindring for, at bordpladerne kunne tages i brug, på trods af at de skulle skubbes et par mm.

At vores bogholder har sendt dig en betalingspåmindelse med et rykkergebyr i mellemtiden, er også en fejl. Han har ikke været opmærksom på situationen, men du er selvfølgelig ikke blevet opkrævet dette i sidste ende.

Som vi sagde oppe hos dig i forrige uge, da vi rettede denne ene plade. Så er vi kede af at i ikke har nævnt for os at denne har ligget 1 mm skævt. Vores fokus har været på andre ting, da vi var oppe hos dig før sommer.

Det er også blevet bemærket, at vandhanehullerne var skåret for tæt på vasken.
Du har købt en speciel og lang vandhane. Vi kunne måske godt have sagt til dig at vandhanen var lang, men jeg formoder, at du var klar over størrelsen da du selv har vist os tegninger. Du har modtaget og godkendt en tegning specifikt ift. placering af vandhane huller. Og vandhanen kunne ikke komme længere tilbage i bordpladen.
Jeg synes derfor ikke, at det er helt fair at ligge skylden for dette over på os.

Jeg er dog glad for at dette kunne løses med en kortere tud til samme hane som var 5 cm. kortere.

Vi sætter pris på din ærlige feedback, da den hjælper os med at blive bedre.
Vi vil tage dine kommentarer som en lektion og stræbe efter at gøre det bedre. Hvis der er yderligere spørgsmål eller bekymringer, er du velkommen til at kontakte os direkte, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super professionelt firma og så flot…

Super professionelt firma og så flot resultat.
God og professionel behandling undervejs.

8 september 2023

Hej Jan

Tusinde tak for den fine anmeldelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

JKS Bordplade hjalp os i mål med en…

JKS Bordplade hjalp os i mål med en meget uheldig oplevelse med andet bordpladefirma. Sebastian og Jan var begge meget servicemindet og gav sig tid til råd og vejledning løbende i vores proces om færdiggørelse af vores Kerrock/Corian-bordplader i køkken og bryggers.

Trods vi udskød vores ordre hos JKS flere gange grundet sagens omfang, var begge to meget forståelige.

Vi fik færdiggjort vores bryggers-og køkkenbordplader tilbage december 2021 og er stadig glade for servicen og ikke mindst det færdige resultatet.

17 juni 2023

Hej Michael

Tak for den fine anmeldelse.
Jeg er glad for at vi kunne hjælpe jer i mål med projektet. Og jeg er glad for at høre at i stadig er glade og tilfredse med resultatet :)

Vores bedste anbefalinger!

Man må bare sige I kan jeres kram! Bordpladen blev leveret til tiden, af dygtige og profesionelle mennesker, der var så ordentlige og omhyggelige i vores hjem. Vi er så glade for resultatet - TAK 🙏🏼

15 juni 2023

Hej Camilla

Tak for den fine anmeldelse.
Det er dejligt at høre at i er glade for resultatet.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service og godt produkt

Fantastisk service. Vi fik installeret tre store bordplader i Fenix laminat - to i køkken og en i bryggers. Den ene i køkken havde en meget lille fejl (en lille forhøjning på omkring 2 mm i omkreds). JKS mente at det var en produktionsfejl men producent ville ikke vedkende sig fejlen. Uden tøven tager JKS ansvar og udskifter bordpladen uden merudgift for os. Det er da service på højeste plan. Det er nu 2 år siden og vi elsker bordpladerne. Tak for jer!

26 januari 2023

Hej Anette

Tusinde tak for din fine anmeldelse.
Det er dejligt at høre, at i tilfredse, og stadig er glade for bordpladerne, her 2 år efter :)

Stor anbefaling af JKS bordplade

Vi købte en massiv stålbordplade. Hele forløbet har været fuldstændig ukompliceret. Overholdte aftaler ift. opmåling og leveringstid. Var fleksible. Da der var en lille "splint" der skulle slibes efterfølgende kom de med kort varsel tilbage og tog også fuldt ansvar for en skade i filten på væggen i forbindelse med montering. Alt var uden bøvl og det er en smuk bordplade, som vi vil nyde i mange år.

1 november 2022

Hej Amalie

Tak for anmeldelsen.
Det er dejligt at høre at i er glade for bordpladen.

Med venlig hilsen Sebastian / JKS Bordplade

Lees meer over geverifieerde reviews.