Bedrijfsgegevens

1. Communicatieadviesbureau

Geschreven door het bedrijf

JLDigital er et marketingbureau i København, der hjælper e-commerce- og fashionbrands med profitabel vækst gennem Google Ads, Meta Ads og Klaviyo. Vi udvikler datadrevne marketingstrategier med fokus på tracking, server-side tracking, performance marketing, e-mail marketing og skalering. Som Google Partner og Klaviyo Partner arbejder vi med Shopify-webshops i Danmark og internationalt. Vores mål er at skabe målbare resultater, højere omsætning og langsigtet vækst gennem en struktureret og strategisk tilgang til digital markedsføring.

4,5

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

4,5

Alle reviews

14 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Jakob the goat

Jeg har nu arbejdet sammen med jakob i lidt tid, og jeg må bare sige, hold nu kæft han er dygtig. Ikke nok med at Jakob er virkelig god til det han laver, så er han virkelig også en sød og rar mand, og det for mig spiller en ligeså stor rolle. Jakob er altid klar til at hjælpe eller give feedback på noget man har lavet, han lytter også altid når man har gode ideer, og det er virkelig fedt💪🏻

Jakob er dog også rigtig godt til det han laver. Alt performer virkelig godt og der er styr på tingene. det er også meget rart med ugentlige gennemgang af diverse platformes performens. Det er bare rigtig rart og vide, at når tingene godt kan være lidt stressende, så har jakob 100% styr på hans del🙏🏻🙌

6 augustus 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Enormt hjælpsom og med sans for detaljen

Selvom jeg aldrig har mødt Jakob ansigt-til-ansigt så er han enormt hjælpsom og har en sans for detaljen.

Han har gennemgået vores Meta Ads og kigget vores tracking setup igennem, og det har været meget givende for os.

Jeg kan kun give Jakob de varmeste anbefalinger, da han er meget kompetent, og enormt nem at arbejde sammen med :-)

25 mei 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jakob udviser høj faglighed og…

Jakob udviser høj faglighed og professionalisme og er en utrolig behagelig person at samarbejde med. Han leverer altid det aftalte og er detaljeorienteret og skaber resultater af høj kvalitet. Jeg kan varmt anbefale Jakob og vil uden tøven arbejde sammen med ham igen.

19 mei 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

At arbejde med Jakob har været en kæmpe…

At arbejde med Jakob har været en kæmpe fornøjelse. Jakob er altid til rådighed og går den ekstra mil for en. Ydeligere er han mega skarp og god til det han laver og et virkelig godt menneske. Stor anbefaling herfra

4 mei 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har haft en rigtig god oplevelse…

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med JLDigital. Jakob er utrolig professionel og samtidig virkelig nem at arbejde sammen med. Han er en stærk sparringspartner, som altid kommer med gode idéer og ærlige input, der faktisk skaber værdi.

Man kan mærke, at han brænder for det, han laver, og han går op i at finde de bedste løsninger fremfor bare den hurtige løsning. Kommunikation har været nem og behagelig hele vejen igennem, og jeg har følt mig i trygge hænder fra start til slut.

Kan klart anbefale JLDigital til andre, der søger en kompetent og engageret samarbejdspartner.

9 april 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god oplevelse med Jakob!

Vi har haft en virkelig god oplevelse med JlDigital. Professionelt bureau med styr på detaljerne og en klar forståelse for vores behov. Kommunikationen var hurtig og effektiv, og resultaterne levede fuldt op til forventningerne. Kan klart anbefales!

11 april 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har fået hjælp til at markedsføre…

Jeg har fået hjælp til at markedsføre og øge min seo for min virksomhed Broengsalgscoaching.dk de Jacob har hjulpet mig med at få vilde resultater. Jeg kan i den grad anbefale hans hjælp. Han er også utrolig sød serviceminded og hjælpsom. Hele forløbet har været over alle forventninger!

5 april 2026

Kæmpe Anbefaling.

Jeg kan kun sige de varmeste anbefalinger om Jakob fra JLdigital. Han er ikke bare dygtig til det, han laver – han er også utrolig behagelig og oprigtig som person, hvilket gør hele samarbejdet endnu bedre.

Fra første kontakt følte jeg mig virkelig godt taget imod. Jakob er nærværende, lyttende og går oprigtigt op i, at man får den bedste løsning. Man mærker tydeligt, at han brænder for sit arbejde og for at skabe gode resultater for dem, han arbejder med.

Han er altid hjælpsom, hurtig til at svare og god til at forklare tingene på en måde, der er nem at forstå. Det giver en tryghed, som betyder rigtig meget – især hvis man ikke selv er ekspert på området.

Alt i alt en virkelig positiv oplevelse. Jakob er en, man har lyst til at arbejde videre med, og jeg vil uden tvivl anbefale ham til alle, der ønsker en dygtig, ærlig og engageret samarbejdspartner.

31 maart 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig god oplevelse, og jeg ville ikke tøve med at bruge dem igen.

Jeg havde kæmpet længe med at sætte Facebook og Instagram reklamer op selv, men kunne simpelthen ikke få det til at fungere ordentligt. Jeg kontaktede dem så, og de tog sig tid til at forstå min situation og satte det hele op fra bunden på en måde, der gav mening.

Det var tydeligt, at de vidste, hvad de lavede. De forklarede undervejs, hvad de gjorde og hvorfor, så jeg selv lærte noget af det. Ingen unødvendigt teknisk snak, bare konkret hjælp.

Virkelig god oplevelse, og jeg ville ikke tøve med at bruge dem igen. Kan klart anbefales!

3 maart 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har haft den absolut bedste…

Jeg har haft den absolut bedste oplevelse hos Jldigital. Jakob har formået at løfte min virksomhed til et helt nyt niveau og har et imponerende overblik over, hvad der skal til for at skabe reel vækst. Han forstår forretning, strategi og markedsføring i en grad, hvor der ganske enkelt ikke synes at være noget skaleringsloft.

Det er uden sammenligning den bedste markedsføring, jeg nogensinde har investeret i – og vigtigst af alt: resultaterne taler for sig selv. Jeg kan kun give Jldigital og Jakob min varmeste anbefaling.

11 januari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jakob har været en uvurderlig hjælp for…

Jakob har været en uvurderlig hjælp for vores virksomhed. Han har bidraget med stærk markedsføringsfaglighed, klar strategisk retning og værdifuld sparring, som virkelig har rykket os fremad.

Han er super dygtig, engageret og altid pålidelig – en samarbejdspartner man kan regne med, både når det går stærkt, og når der skal tænkes langsigtet.

Jeg kan på det varmeste anbefale Jakob til alle, der har brug for kompetent rådgivning og professionel støtte til deres forretning.

11 december 2025