Complete replica van een vintage gashandle besteld voor bijna 30 euro. Mooi in beeld gebracht op de website. Realiteit: Plastic bucht die als stront afbreekt, evenals de bestelde voorremkabel-stelbout... Toon meer

Ik had een oversized rem systeem besteld voor honda mb, er zat oneffenheden in de remschijf contact gehad met de technische afdeling, super goed en snel antwoord gekregen. Binnen 3 dagen afgehande... Toon meer

Op 25 april 2025 een dringende bestelling gedaan. 10 dagen later nog steeds niets ontvangen naar belgie met dpd. Al enkele malen gemaild maar geen enkele reactie of oplossing van jmpb onderdelen. Zee... Toon meer

Meerdere keren hier besteld kwaliteit is van sommige onderdelen echt slecht. Had een naald lager gekocht van 10 euro met stalen kooi. Die is dus gebroken na montage heb veel schade (rond de 150 euro)... Toon meer

1. Automaterialenwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

JMPB.nl, voor al uw oldtimer onderdelen. Zundapp, Kreidler, Yamaha FS1 en meer!

2,9

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Eindelijk een bedrijf gevonden wat top…

Eindelijk een bedrijf gevonden wat top kwaliteit levert voor een nette prijs. Kocht hier voor altijd mijn onderdelen in buitenland.zelfde kwaliteit vaak veel duurder of ik kreeg troep opgestuurd wat vaak niet overéén kwam met de beloofde beschrijving .
Top vooral zo doorgaan!
Gr R

4 januari 2019

Ik vind het een goed bedrijf .je kunt…

Ik vind het een goed bedrijf .je kunt niet verwachten het goedkoopste product en dan super kwaliteit . Je kunt niet voor dubbeltje eerste rang zitten.over het algemeen goede producten. Maar alle waar naar zn geld.
Honda kreidler yamaha zundapp fan.

20 april 2018

Goed bedrijf met veel onderdelen maar …

Goed bedrijf met veel onderdelen maar toch wel aan de dure kant en als het aan retour zenden toekomt draai jezelf voor de kosten op en dat gaat ten koste van het retour te sturen onderdelen soms zijn de verzendkosten duurder dan het onderdeel zelf dan ben je verplicht een nieuw onderdeel te bestellen en als nog de verzendkosten te betalen wat erg tegen valt, als je met de tijd meegaat los je zulke dingen op en regel je een gratis retour label daar verdienen jullie als jmpb wel genoeg voor

1 november 2017

Heb aantal keren besteld maar de laatste bestelling liep vermoeiend

Heb aantal keren besteld veel onderdelen zijn erg goed, maar sommige dingen zijn van een niet al te goeie kwaliteit zoals een bougie sleutel die bij de eerste gebruik onderweg gewoon krom trekt waardoor je alsnog ken gaan lopen dus moet ik alsnog een goeie kopen bij de plaatselijke dealer, beetje jammer dat ze bezuinigen op de kwaliteit. Maak dat ding duurder eentje die wel goed is.
Kappen die gewoon passend gemaakt moeten worden of schroeven die telang of te kort zijn vanwege imitaties.
Een trapas die nieuw binnen is maar bij de bestelling niet op voorraad blijkt te zijn.
Voor de rest hebben ze best handige artikelen maar of ik ooit nog ga bestellen is nog de vraag, eerst wachten hoe ze reageren op mijn retourzending contact loopt ook erg moeizaam.

11 oktober 2017

Goede uitgebreide gespecialiseerde site.

Een goed bedrijf en je feedback wordt bij het product geplaatst, maar er zitten nog wel 's producten tussen die niet goed zijn en ze blijven ze dan gewoon verkopen. Dat is slecht in mijn ogen, maar ze zijn niet de enige..
Daarnaast hebben ze geen telefoonnummer en dat vind ik niet zo prettig. Hoewel het email-contact over het algemeen goed verloopt, is het vervelend je vraag of klacht volledig te moeten uittypen en daar veel tijd aan kwijt te zijn, om dan vervolgens een kort en halfbegrepen antwoord op te terug te krijgen.. da's niet leuk.
Goedkoop is overigens ook niet hun sterkste kant, maar daar tegenover staat dat ze werkelijk bijna alles hebben wat je maar kunt verzinnen.
Ik raad het bedrijf wel aan, maar hou de reviews van de producten goed in de gaten..!

3 juni 2016

Super bedrijf

Bestelling is binnen 2 dagen binnen. Ze versturen met dpd en die laten je niet de heledag wachten tot een uur naukeurig wordt het pakked geleverd. Verder netjes verpakt en veel orginele delen voor mijn gilera citta.

Andreas

26 april 2016
Toon reviews in alle talen. (60 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken