Antwoord van JMProducts
JMProducts is dé specialist in hoogwaardige auto-detailing producten. Wij bieden een zorgvuldig geselecteerd assortiment van topmerken voor reiniging, bescherming en onderhoud van voertuigen. Met deskundig advies, snelle levering en uitstekende service streven we naar de beste klanttevredenheid.
Waterstraat 48L, 8930, Menen, België

Antwoord van JMProducts
Geweldige firma hier helpen ze je altijd goed verder ook redelijk rap geleverd

Antwoord van JMProducts
Top service en goede producten.
De bezorging liep beetje spaak door de dpd maar ook dan netjes verder geholpen tot zo ver de beste man kan.
En uiteindelijk toch pakket ontvangen en wat een top product is het werkt goed.niks aan gelogen

Antwoord van JMProducts
Snelle levering . Vriendelijk en een zeer goede uitleg gekregen bij de aangekochte produkten. Alles tip top inorde.
Een echte aanrader . Meer dan 5 sterren waardig

Super bedrijf.
Bestelling komt zeer snel aan.
Als je iets wenst te vragen heb je een optie, via whatsapp.
Petje af, ik bestel zeker nog meer.
Grtjs,
Doe zo voort 🫶

Antwoord van JMProducts
De bestelling kwam heel snel aan huis geleverd. Ze hebben met zorg en veel liefde het pakket ingepakt.

Antwoord van JMProducts
Bij bestelling was er iets misgelopen met de levering van het pakketje, ze pakten hun verantwoordelijkheid en regelde alles! Top mensen!

Antwoord van JMProducts
Goede service en snelle levering!
Ik kocht een 'Iron Fallout Remover' en ben tot op heden nog steeds tevreden met de aankoop. Product doet wat het beloofd!

Antwoord van JMProducts
snelle levering en goede prijs voor kwaliteit.