Det er ret vigtigt at gøre opmærksom på at Søren Svith er journalist og vælger at dementere på mail, her er hvad JMS, svare på.
Søren Svith har lige skrevet en 1-stjernet anmeldelse af jms.dk:
Vi kan ikke anbefale JMS Demolition, som var hyret til at fjerne vores asbestholdige tag. De dækkede så dårligt af, at vi havde massiv vandindtrængning i huset to gange, og der var svært at få dem til at erkende deres ansvar for det. Desuden har de aldrig sendt os den lovede afrapportering på projektet, hvor det blandt andet skulle fremgå, at materialet er blevet deponeret korrekt. Så vi har ingen garanti for, at det asbestholdige affald ikke er gravet ned på Mors, som der har været historier fremme om, at andre firmaer har gjort.
Det er selvfølgeligt beklageligt, når der kommer vand ind hos kunden, i situationen sendte JMS 2 medarbejdere samme aften, som der kom kraftig regn, som forsøgte at dække taget bedre af, vi har også fuld forståelse af, at det er frustrerende når det sker, det er helt sikkert en stjerne værdigt! Når dette er sagt, vil jeg sige resten af anmeldelsen er direkte en løgn, den 31.7.24 er sagen blevet lovpligtigt anmeldt til Arbejdstilsynet, samme dag er der blevet søgt ved Aarhus kommune om anvisning af affald på sagen til Reno Djurs, og affald blev anvist af Aarhus kommune under løbe nr. 55577, den 12.08.24 blev affald afleveret til Reno Djurs af City Container, og fik veje nr 358116, den 22.08.24 modtager Søren dette i en mail. Søren skriver kun dette for at gøre mest muligt skade, det er desværre ikke muligt at ligge dokumentation op her på Trustpilot
/JMS Demolition