Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg ville være meget påpasselig med at give dem din e-mail. På trods af at jeg gentagende gange har afmeldt mig deres nyhedsbrev, forsætter de med at spamme mig med mails og ignorere mine afmeldin... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Var inde og kigge på deres side og oprettede en annonce der. De reklamerede med i en mail der kom at det kostede 24kr. Udover det stod der ikke noget i mailen Kan nu se der r trukket 1000kr på mi... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jobsearch finder så at sige alt relevant. Eneste problem er nok i mit tilfælde for brede søgekriterier. Når man er bygningsarkitekt får man også alle IT-arkitekter - og dem er der mange af!

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Det er faktisk et godt koncept, men prisen er alt for høj til, at det giver mening for mig at være medlem i ret lang tid. Siden fungerer generelt okay, selv om der er nogle svipsere med jobforsla... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Onderwijs en training

Geschreven door het bedrijf

Skriv til os direkte på kundeservice@jobsearch.dk, hvis du ønsker få håndteret dit problem hurtigt. På hverdage svarer vi inden for 24 timer. Hvis du skriver i weekenden svarer vi om mandagen.

1,8

Slecht

TrustScore 2 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

1,8

Alle reviews

6 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Nem oversigt over jobs

Nem oversigt over jobs, og generelt set er de mails OK, geografisk set. Dog nogle svipsere som når jeg ønsker fra fyn, men får fra hele jylland mm. Dog fair nok ellers. Men synes det er lidt meget at bede om 25 kr for at søge et job, for en enkelt dag og 150 kr per uge. Det kan godt være det har stået blandt det med småt, men jeg havde faktisk en opfattelse af at det var mere VIP-agtige funktioner der kostede, ikke at se basis info og søge jobbet.

Nem til- og afmelding dog, samt at siden er behagelig let at gå til.

17 september 2021

Kære Johnny,

Thomas,
Jobsearch.dk

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Let og overskuelig hjemmeside.

Let og overskuelig hjemmeside. Det er en ekstra bonus, at man kan søge direkte på byer fremfor kun på områder.

21 december 2020

Nem oversigt

Dejlig nem oversigt over hvilke job der er inden for de jobkategorier man søger

9 december 2020

Kære Anja,

Overordnet tilfreds

Jeg har været glad for de opslag der kom fra jobsearch.dk. Ville dog være rart, hvis det var gratis også at se hele opslaget😊

24 september 2020

Kære Trine,

God side.

Let og overskuelig side.

20 september 2020

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har været så heldig at finde mit…

Jeg har været så heldig at finde mit drømmejob via Jobsearch. dk. Relevante forslag også for at holde sig opdateret.

7 september 2020

Kære Janna,

Det er ok

Det er ok, men ikke prangende.

11 juni 2020

Kære Bente,

Overskuelig jobsøgning

Der er mange jobs på siden og den er nem og overskuelig at bruge. Dog mangler jeg muligheden for at kunne søge på en radius af km fra min bopæl.

8 juni 2020

Kære Karin,

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jobsearch fungerer godt og er en god…

Jobsearch fungerer godt og er en god hjælp til at se nye jobsopslag med det samme, som passer med de kriterier man har valgt.

14 april 2020

Kære Helena,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

job søgning på job search

jobsearch har virkelig mange job man kan slå op, også søge hvis det har interesse de viser et bredt område så man bare skal finde det man ønsker

10 februari 2020

Kære Palle,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nem og overskuelig at anvende

Nem og overskuelig at anvende. Opret job alerts og få besked såsnart noget interessant viser sig.

31 januari 2020

Kære Allan,

Næsten perfekt

23 november 2019

Kære Benny,

Jobsearc

God jobportal, let og tilgængelig.

14 november 2019

Værktøjerne ikke supergode

Ikke så nem at arbejde med, som andre søgemaskiner.
Jobsøgeren mangler værktøjer til at håndtere sin søgeproces.

7 november 2019

Hej Bent,

Vi har udviklet meget på servicen og jeg tror du vil være tilfreds nu.