1. Reisbureau
  3. Rondvaartbedrijf
  4. Cruisereisbureau
  5. Culturele rondleidingen
  6. Excursiebedrijf

JoinExcursions.com is an online excursion booking platform operated by Sunny Side Travel, a fully licensed travel agency in Turkey and an official member of TÜRSAB (Association of Turkish Travel Agencies) with licence number 16322. Our operations are managed by BAUM Travel & Tourism Ltd. We connect travelers with a wide range of trusted excursion providers across Turkey, offering carefully selected daily tours, activities, and multi-day experiences in the country’s most popular destinations. Our mission is to make discovering Turkey easy, reliable, and affordable. By working with professional local partners, we ensure our guests receive high-quality experiences, competitive prices, and excellent service. From cultural tours and nature adventures to unique local experiences, JoinExcursions.com helps travelers explore the rich history, stunning landscapes, and vibrant culture of Turkey with confidence.

4,3

Uitstekend

Heeft 92% van zijn negatieve reviews beantwoord

Quad toer.

Een leuke middag gehad.Van ophalen tot terug brengen naar hotel.
Goed georganiseerd team.
Helpen/denken mee waar kan.
Prijs is prima, voor de tijd dat je er spendeert. Een kleine pauze was er. Water kan je zelf meenemen. (Geen eten ).Voor ons was het de eerste keer, dus hadden een paar euro extra aan uitgaven daar gespendeerd ( fotos op usb stick, stofmasker , ijsje).
Voor de rest 👍

14 oktober 2025
Logo Sunny Side Travel

Antwoord van Sunny Side Travel

Bedankt voor je mooie review! 😊
Fijn om te horen dat jullie een leuke middag hebben gehad en dat ons team goed heeft kunnen helpen. We waarderen je feedback over de pauze en extra’s, dat nemen we zeker mee. Hopelijk zien we jullie nog eens terug voor een nieuwe avontuurlijke ervaring! 🚀

Het team van Join Excursions
🌐 www.joinexcursions.com

Waar voor je geld.leuke dag weg

We zijn netjes begleid via app.
Of je kon ook bellen.
Maar app ging top.
Elke vraag netjes antwoord niks was teveel.
De buggy tocht was super leuk.Fijn ontvangen daar terplekke.Alles goed uitgelegd en begeid.Omkleed mogelijkheden wc drinken eten alles terplekke.Er was een transfer bus wat ons ophaalde super geregeld

4 augustus 2025

Professionele / vriendelijke begeleiding Goed geregeld We hebben het via internet geboekt, snelle reactie en de kosten een stuk lager dan via het hotel

Er werd ons aangeraden om in Turkije ook te gaan duiken. Via internet via joinexcursions een excursie duik gepland met zijn vieren.

Super gave ervaring door de professionele begeleiding. Mooi helder water met mooie vissen. Erg goed georganiseerd met professionele begeleiding in meerdere talen!

24 juli 2025

Een absolute 5-sterren waard

Een absolute 5-sterren waard.
Vlot geregeld via website/whatsapp.
Extreem betrouwbaar.
Vervoer naar de Canyoning/rafting/zipline was top. Op tijd, mooi busje met airco.
En de activiteit dan: in één woord - geweldig!!
We waren er met onze kinderen waarvan de jongste 12 jaar. De gidsen van Express rafting waren geweldig: vriendelijk, behulpzaam. Wij hadden Sino als gids. Een absolute topper!
We hadden een geweldige dag om nooit meer te vergeten en kunnen iedereen die een beetje van avontuur houdt deze activiteit zonder meer aanraden.
Als er staat dat bij de Canyoning het water echt koud was, dan kunnen wij dit zeker bevestigen. 1 ding is zeker: je wordt er wakker van! Met kleinere kinderen moet je er misschien wel 2 keer over nadenken want de koude is zeker “pakkend”.

9 juli 2025

Hele leuke ervaring

Het was heel simpel om te boeken. Na het online invullen en bevestigen krijg je een appje met de keuze omtrent het tijdstip.
Je wordt netjes op tijd opgehaald en naar de locatie toegebracht.

Daar kun je een bandana en bril aanschaffen(een must!). Bril: €5,- / bandana : €5,-
Ga er niet vanuit dat je het niet nodig hebt want je gaat vies worden. Je eigen bril hiervoor gebruiken is zonde en de bril die je daar krijgt is dicht aan de zeikanten. Trek een zwembroek aan en slippers. Je stop halverwege bij een schone verkoelende plas waar je de gelegenheid hebt om te zwemmen. Heerlijk om af te koelen. Al met al een hele leuke avontuurlijke middag gehad. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Op locatie drinken en ijsjes te krijgen.

25 mei 2024

Wat een leuke ervaring!

Wat een leuke ervaring!
Online boeken is een aanrader!
Meteen Whatsapp contact en goed geregeld!
Vriendelijke mensen, veel plezier gehad met water gooien, schuim en lekker eten!
Lunch is inbegrepen.

7 mei 2024
Reviews in alle talen tonen. (153 reviews)