Fin onlinebutik, supersnabb leverans, alla varor enligt specifikation. En enkel förbättring av en utmärkt upplevelse skulle vara att tydliggöra behovet av att redan från början köpa till förbrukningsk... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Väldigt trevlig och snabb support och service nr jag frågade om leveransdatum (beställde sön den 21/12 och fick varan tis den 23/12). Snabb leverans! Kommer verkligen att rekommendera er! Tack fö... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bra produkt. Usel leverans. Fick köra 50 km för att hämta 3 jonglerbollar. Har ett utlämningsställe 500 m ifrån där vi bor. BYT TRANSPORTÖR OCH LOGISTIKSAMORDNARE. SKÄRPNING. SNARAST
Bedrijf heeft geantwoord
Har handlat online och i den fysiska butiken. Magiskt bra service och trevlig personal. Toppklass!!
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Om Jongleringsbutiken Välkommen till Jongleringsbutiken – Sveriges specialbutik för jonglering, balans och aktiva spel! Vi som driver butiken är Helene och Peter Sandström, två entusiaster med lång erfarenhet av jonglering, enhjuling och balanskonst. Redan 1994 startade vi IFX AB för att sprida produkter som inspirerar till rörelse, koordination och glädje. År 2000 öppnade vi vår första webbutik med fokus på balans och enhjulingar, och 2015 växte detta till Jongleringsbutiken – en butik med ett brett sortiment av jongleringsprodukter för både nybörjare och erfarna. Idag erbjuder vi allt från jongleringsbollar, käglor, diabolo och poi till balansprodukter som slackline, indoboard och enhjulingar. Dessutom har vi aktiva spel som passar både barn och vuxna. Vårt mål är att göra rörelse och lek tillgängligt, roligt och inspirerande för alla. Vi är en svensk, lokal butik med fysisk butik i Sollentuna, där du kan se hela vårt sortiment och få personlig hjälp. Samtidigt skickar vi dagligen beställningar över hela Sverige – men vi fokuserar enbart på den svenska marknaden och levererar inte till andra länder. Hos oss hittar du produkter som kombinerar kvalitet, kunskap och glädje – alltid med personlig service och erfarenhet i botten.
Contactgegevens
Vintervägen 1, 19270, Sollentuna, Zweden
- 087151880
- ps@ifx.se
- jongleringsbutiken.se
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Bra gediget utbud
Bra utbud. Verkar vara gedigna produkter. Snabb leverans vilket tyder på ett eget lager i Sverige, det vill säga det verkar inte vara dropshipping.

Antwoord van Jongleringsbutiken
Snabb leverans och bra produkter.

Antwoord van Jongleringsbutiken
Snabb leverans och produkten var precis…
Snabb leverans och produkten var precis som förväntat så sonen är så nöjd.

Antwoord van Jongleringsbutiken
Väldigt trevlig och snabb support och…
Tack för jättefin service!
Mvh Anna

Dit is Trustpilot