Jordvarme Danmark Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dejlig total oplevelse. Leif tog os hele vejen igennem proscessen og forklarede hvad og hvordan vi skulle forholde os, samt hans folk leverede som aftalt og til tiden. De bedste anbefalinger.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Leif og Jordvarme Danmark ydede en god service til en fornuftig pris. De mindre udfordringer der kan opstå undervejs, blev løst uden problemer og vi følte os meget trygge og var yderst tilfreds ge... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Aftaler der holder og super god service. Samt god hjælp undervejs og forklaringer til sidst. Så alt i alt super fantastisk service hele vejen fra start til slut. De ved hvad de snakker om og har total... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi er glade for, at vi valgte Jordvarme Danmark til installation af et jordvarme anlæg med en Thermia ECO 16 DUO jordvarmepumpe. Leif Grane har sikkert hjulpet os igennem processen med alt fra ansø... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Thermische energie-bedrijf
  2. Groene energie leverancier

Geschreven door het bedrijf

Vi sælger og installerer jordvarme og luft til vand varmepumpter til private og erhverv i hele Danmark. Vi er specialister og laver ikke andet. Det betyder 100% fokus og høje kompetencer på at tilbyde løsninger til fair priser som giver høj kundetilfredshed. Vi ved, at køb og installation af en varmepumpe er en proces, og at du som kunde sandsynligvis kun køber ét anlæg i hele dit liv og derfor har en masse uafklarede spørgsmål. Det er ikke en tilfældighed, at vores værdier er: Kompetent, Anstændig og Ligefrem. Det tilstræber vi i alt, hvad vi gør. Kompetent • Faglige kompetencer i alle faser • Rådgivning/Salg • Udførsel • After sales • Effektive processer og lean • Certificerede partnere • Kvalitetssikring Anstændig • Kunder og samarbejdspartnere skal opleve • Bedste produkt og løsning • Fair pris • Høj tillid Ligefrem • Siger tingene som de er og når de opstår • Ærlige • Gennemsigtige • Lytter Vision • I det vi gør, vil vi tilstræbe at give den bedste kundeoplevelse Mission • Vores værdier er ikke tomme ord, men den måde, vi er og agerer på. • Vi tror på kvalitetssikring og løbende effektivisering. • Vi arbejder på, at hver dag bliver en god dag for vores kunder, samarbejdspartnere og os selv.

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

12 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Det fungerer

Vi fik installeret jordvarme i juni måned og havde en rigtig god oplevelse. Så kan kun anbefale Jordvarme Danmark, Leif og hans gode folk. Det fungerer.

16 juli 2024

Antwoord van Jordvarme Danmark

Tusind tak for de fine ord. Det er vi alle rigtigt glade for:-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super virksomhed med et fantastisk team

Vi har brugt Jordvarme Danmark, som er en fantastisk virksomhed. Således har vi fået et glimrende jordvarme-anlæg på kun 2 og en halv dag, og det er perfekt lavet. Gravearbejde, installatør-godkendt installation og autoriseret el-arbejde som alle samarbejdede fantastisk, og som tog os med på råd. Faktura og anlæg er også blevet godkendt mhp. tilskud fra Energistyrelsen. Kan kun anbefales.

29 mei 2024

Antwoord van Jordvarme Danmark

Tusind tak for den meget fine tilbagemelding. Det er vi glade for. Vi gør alt hvad vi kan for at efterleve vores værdier - Kompetent, Anstændig og Ligefrem - for at få tilfredse kunder.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kompetent og reel rådgivning. Tryg leverance.

Vi tog kontakt til Jordvarme Danmark og blev ekspederet af deres sælger Leif, som var med på sidelinjen igennem hele processen. Han leverer et kæmpe stykke arbejde og står altid klar med kyndig og ærlig rådgivning. Det betød at projektet, der for os som husejere føltes som en stor beslutning, kunne udføres med tryghed i maven. Klar anbefaling herfra.

15 april 2024

Antwoord van Jordvarme Danmark

Tusind tak for den fine anmeldelse. Det er vi glade for. Det er vigtigt at vores kunder føler sig godt rådgivet og trygge i hele forløbet - både før, under og efter.

Kan varmt anbefales

Rigtig god service og grundig installation. Kan varmt anbefales

12 april 2024

Antwoord van Jordvarme Danmark

Hej Anders. Tusind tak for de pæne ord. Det er vi glade for.