Niet slecht bedoeld maar ik heb meer…
Niet slecht bedoeld maar ik heb meer dan 2 maanden moeten wachten voor 1 ding,tegen dat het kwam was ik het zelfs vergeten
Maar het product is amazing
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Maar het product is amazing
Levering duurde wat langer, maar netjes opgelost. Ben grote fan van de haar olie
Dit is mijn tweede flesje en het is echt top! Aanbrengen op je hoofdhuid en natuurlijk op je haar zelf zodat het wordt geabsorbeerd.
Ik had de olie heel snel binnen gekregen. Ik gebruik de olie nu 3 weken en olie mijn hoofdhuid en haar 2x per week en tot nu toe erg enthousiast! Mijn geblondeerde haar is minder droog en zachter dan normaal 🥰
Hele fijne haarolie, die mijn haar glanzend maakt. Na de Joua haarolie heb ik geen enkel andere haarproduct meer gebruikt. Ik heb netjes mijn pakketje ontvangen, mooi en leuk ingepakt en verzending was erg snel!
Ik ben erg tevreden met deze haarolie. Het maakt mijn haar glanzender zonder een vettig gevoel achter te laten. Ik merk dat mijn haar minder snel breekt. Bovendien is de geur heerlijk subtiel, wat het extra aangenaam maakt om te gebruiken.
Al met al is de Joua haarolie een waardevolle aanvulling op mijn avond-haircare routine. Zeker een aanrader!
De haarolie voor het eerst gebruikt bij een vriendin na het föhnen voor de finishing touch, heb dezelfde dag een flesje voor mezelf besteld! Prachtige glans en ook ondertussen ook een paar keer als scalp treatment, één woord wauw merk nu al verschil in sterkte!!
Ontzettend fijne olie die mijn haar super glanzend maakt. Gebruik elke dag een paar druppels en merk echt verschil.
Top product!
Ik gebruik het voor m’n haar maar ook voor m’n baard. Het geeft m’n baard een mooie glans maar word er ook zachter van. Ik zou het iedereen met haar op z’n hoofd of kin aanraden!
Super fijne haarolie! Ik gebruik het zowel op m'n hoofdhuid als in de punten en mijn haar oogt direct een stuk gezonder. Ook merk ik dat mijn haar dikker begint te worden.
Ik had wat vragen over het gebruik van de olie en werd heel snel en goed geholpen hiermee. 10/10!!!
Heerlijke haarolie! Als je een volle bos wilt met een gezonde glans, raad ik dit product aan. Je ziet dat er met veel zorg en aandacht aan dit product is gewerkt. Mijn man is er ook gek op haha! Wij zijn vaste klant geworden :)
Hele fijne olie. Ik heb het zelf alleen in m’n punten gebruikt en m’n haar wordt er erg zacht van.