Per abuis 3 keer betaalt via Klarna. Hierover maarliefst twee mail gestuurd maar geen enkele reactie!! Ik heb één keer netjes betaalt. Die andere twee keer weiger ik te betalen!!
Super site, ik ben hier goed geholpen aan een geschikte woning en raad uiteraard aan een ieder aan dit even te checken als je passende woonruimte zoekt. Goeie bemiddelings site!!!
Jouwhuisje.nl is een innovatief woningplatform dat woningzoekenden verbindt met beschikbare huurwoningen op een snelle, efficiënte en transparante manier. In tegenstelling tot traditionele woningwebsites met duizenden verouderde advertenties, werken wij met een zorgvuldig geselecteerd en actueel aanbod, waardoor je realistische kansen hebt op een woning. Waarom kiezen voor Jouwhuisje.nl? 🔹 Direct een bezichtiging inplannen – Geen wachttijden of onzekerheid, je plant zelf je bezichtiging in. 🔹 Echte en beschikbare woningen – Geen verouderde advertenties of woningen die allang verhuurd zijn. Ons aanbod wordt regelmatig bijgewerkt en gecontroleerd. 🔹 Eerlijke en transparante werkwijze – Geen verborgen kosten of ingewikkelde voorwaarden. Voor een vast bedrag krijg je volledige toegang tot alle woningen. 🔹 Netwerk van betrouwbare verhuurders – Wij werken samen met verhuurders en makelaars die actief op zoek zijn naar huurders, zodat je niet hoeft te concurreren met duizenden andere reacties. Bij Jouwhuisje.nl helpen we jou gerichter, sneller en zonder onnodige frustratie aan een huurwoning. Maak vandaag nog een account aan en ontdek hoe eenvoudig het kan zijn!
Nederland
- info@jouwhuisje.nl
- jouwhuisje.nl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Per abuis 3 keer betaalt via Klarna.
Per abuis 3 keer betaalt via Klarna.
Hierover maarliefst twee mail gestuurd maar geen enkele reactie!!
Ik heb één keer netjes betaalt. Die andere twee keer weiger ik te betalen!!
Heel erg slecht!
Heel erg slecht!! Betalen en service ho maar. Na vele malen te hebben gereageerd op een woning, kom ik erachter dat deze woning allang verhuurd is!! Oplichterij , ik raad deze SITE Niemand aan Misbruik maken van mensen die dringend op zoek zijn naar een woonruimte, walgelijk. M Kooyman
Duidelijk en overzichtelijk
Duidelijk en overzichtelijk, Ik heb na me zelf ingeschreven te hebben op 5 platforms alleen nog via jouwhuisje al met meerdere makelaars contact gehad. Helaas nog geen woning gevonden, maar tot nu toe de meest hoopvolle site.
Ben heel blij met jouwhuisje
Ben heel blij met jouwhuisje binnen 3 maanden me nieuwe Appartement gevonden ook goed contact met jullie klantenservice daarom wil ik Marco nog ff bedanken voor alle hulp

Top ervaring
Wat een fijne website makkelijk in gebruik en binnen 2 weken een bezichtiging
Verkeerde keuze of niet? Na betaling ingelog met Google…
Na betaling ingelog met Google wachtwoord, toegang geweigerd.
Via de mail nieuw wachtwoord ontvangen, wederom geweigerd...
Na lezen van de reviews....misschien had ik die beter eerst moeten lezen...

Oplichters
OPLICHTERS
OPLICHTERS, OPPASSEN. Ze bieden woningen aan die verhuurd zijn en niet eens via hun verhuurd worden. Inschrijven kost geld. Eersteklas oplichting dus. Marktplaats faciliteert dit!

Antwoord van Jouwhuisje
Oplichting! Pas op! Trap er niet in.
Oplichting! Pas op! Trap er niet in.
Alles aan dit bedrijf klopt niet, ze gaan er gewoon met je geld vandoor. Je neemt een abonnement en hoort vervolgens niks meer. Wel grappig om te zien dat mensen zogenaamd een huisje gevonden te hebben via Jouwhuisje, maar je niet eens reactie krijgt op je bezichtiging. Ze geven aan dat als je niks hoort je niet bent uitgekozen, grappig dat al die mensen dan toevallig net wel uitgekozen zijn en zo snel aan een woning komen in deze krappe huurmarkt. Je gaat mijn naam niet in het systeem kunnen vinden, net als de namen van de nep reviews die jullie plaatsen ook niet te vinden zijn😉. Marco kan wel reageren op zijn eigen geplaatste reviews, maar op mail ho maar. Neem hier gewoon geen abonnement als je zekerheid wilt hebben, want die heb je hier zeker niet. Ook vreemd dat jullie geen werkend telefoonnummer of correspondentie adres hebben. (Het adres in Lelystad wat zogenaamd bij Jouwhuisje hoort is gewoon een normaal huis in de Wold). Een normaal gedegen woningverhuur bedrijf zou een fatsoenlijk telefoonnummer en adres moeten hebben. Daarnaast is de naam VANO Vastgoed management gestolen van het echte bedrijf dat al heel lang zo heet! Pure oplichting dus!! je bent gewaarschuwd!

Oeps… opgelicht 🙊🫣
Super goede website en aansprekende schrijfstijl! Heel geloofwaardig.
Blind zijn wij erin getrapt. Zonde van het geld 🙊
Een hele goede en slimme ondernemer zit hierachter, maar niet eentje die bekend is met ethiek 🫣.
Feiten:
- bedrijf net opgericht
- telefoonnummer bestaat niet
- fouten in de huizenbeschrijvingen
Passief inkomen krijgt een hele nieuwe dimensie zo 😅
PS (toegevoegd na Marco’s reactie): Marco en chatgpt kunnen prachtige reacties formuleren. Heel fijn. Je begint te hopen dat je ongelijk hebt. Maar in hoop zul je verblijven. Nu nog een huis 😉

Antwoord van Jouwhuisje
Goed werkende website heb een aantal…
Goed werkende website heb een aantal bezichtiging gehad en uiteindelijk vanaf 1 april me nieuwe studio
Super bedankt!

Antwoord van Jouwhuisje
Tot nu toe geen reactie over niet gied werkend account
Ik heb op 20 feb een account aangemaakt en betaald. Het was al begonnen dat ik geen bevestigings mail kreeg, ook niet in spam. Volgende ochtend kon ik nog niet inloggen dus heb ik wachtwoord vergeten gedaan en ook daarvan niks. Dus ik had een mail gestuurd, waarop ik tot nu toe geen reactie heb ontvangen. Pas in de avond kwamen al de mails van account aanmaak en wachtewoord herstel binnen. Ik kon toen wel inloggen, maar wanneer ik op een kamer of studio klik om te reageren vraagt de site weer voor mijn wachtwoord, als ik het invoer geeft hij elke keer foutmelding aan. Ik weer een mail gestuurd daar over, nog steeds niks. Heb gekeken voor telefoonnummer, maar die is er hellaas niet. Wel jammer want er was een mooie studio erop waarop ik voor mijn zoon wilde reageren.

Trap er niet in.
Trap er niet in.
Alles aan dit bedrijf klopt niet, ze gaan er gewoon met je geld vandoor. Je neemt een abonnement en hoort vervolgens niks meer. Wel grappig om te zien dat mensen zogenaamd een huisje gevonden te hebben via Jouwhuisje, maar je niet eens reactie krijgt op je bezichtiging. Ze geven aan dat als je niks hoort je niet bent uitgekozen, grappig dat al die mensen dan toevallig net wel uitgekozen zijn en zo snel aan een woning komen in deze krappe huurmarkt. Je gaat mijn naam niet in het systeem kunnen vinden, net als de namen van de nep reviews die jullie plaatsen ook niet te vinden zijn😉. Marco kan wel reageren op zijn eigen geplaatste reviews, maar op mail ho maar. Neem hier gewoon geen abonnement als je zekerheid wilt hebben, want die heb je hier zeker niet. Ook vreemd dat jullie geen werkend telefoonnummer of correspondentie adres hebben. (Het adres in Amsterdam wat zogenaamd bij Jouwhuisje hoort is gewoon een normaal pand). Een normaal gedegen woningverhuur bedrijf zou een fatsoenlijk telefoonnummer en adres moeten hebben.
Ik hoop dat deze grootschalige oplichting snel aan het licht komt.

Antwoord van Jouwhuisje
Na het lezen van alle reviews wilde ik…
Na het lezen van alle reviews wilde ik me niet inschrijven maar toch gedaan omdat ik een mooie kamer had gezien op marktplaats. Ik kan nu met zekerheid zeggen dat jouwhuisje nl mij heel goed heeft geholpen net de sleutels van me kamer gekregen en ga volgende week verhuisen.....thx hiervoor

Antwoord van Jouwhuisje
Eindelijk een huisje kunnen vinden via…
Eindelijk een huisje kunnen vinden via Jouwhuisje.nl erg dankbaar en blij met de goede service thanks!!!

Antwoord van Jouwhuisje
Ik verbaas me er zelf over dat ik al…
Ik verbaas me er zelf over dat ik al deze reviews lees. Ik heb mij 2 maanden geleden ingeschreven en eergisteren mijn sleutels gekregen van mijn nieuwe huis! ....

Antwoord van Jouwhuisje
Oplichters van de bovenste plank
Oplichters van de bovenste plank, maar wel heel goed uitgerold dat moet ik jullie meegeven. Informatie in de voorgaande reviews klopt allemaal. Buiten dat ik ook heb uitgezocht dat Jouwhuisje panden verhuurt die op Funda al verhuurd zijn en exact dezelfde foto’s gebruiken als deze panden op Funda of andere officiële makelaarsites. Er wordt werk hiervan gemaakt meneer David Kardol.
Neem zeker geen abonnement op Jouwhuisje, want het is oplichting. Je krijgt nooit reactie op je bezichtiging en ze gebruiken als smoes om zich in te dekken dat de verhuurder je dan niet heeft uitgekozen als je niks hoort, onzin! Je zult niks van je bezichtiging horen. Als je een mail stuurt reageren ze ook niet.

Ik heb 29,95 euro betaald SCAMMERS
Ik heb 29,95 euro overgemaakt maar dit zijn scammers. Er is helemaal geen account aangemaakt en ze hebben gewoon me geld gepakt. Misbruik maken van de moeilijke woningmarkt en mensen die snel opzoek zijn naar een andere woonplek. Update: Inmiddels gelijk gekregen van het incassobureau na het indienen van mijn bewijsstukken tegen jouwhuisje.nl