Jouwzon B.V. Reviews 8

TrustScore 4 uit 5

4,0

1. Zonne-energiebedrijf

Jouwzon helpt huiseigenaren bij het opwekken van hun eigen energie met behulp van zonnepanelen. Dit doen we niet alleen om hun energierekening te minimaliseren, maar ook om bij te dragen aan een groenere wereld. Binnen slechts 4 weken begeleiden we onze klanten door het volledige proces, zodat ze zorgeloos kunnen genieten van de voordelen van zonne-energie. Onze missie is het leveren van de allerbeste service, terwijl we de meest concurrerende prijzen op de markt bieden!

4,0

TrustScore 4 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Prima service en kwaliteit

Behulpzaam bij elke stap van het proces en vlot en vakkundig geinstalleerd. Met de monteurs communiceren was lastig, spraken namelijk vrijwel geen nederlands of engels, maar waren erg vriendelijk en hebben het werk goed uitgevoerd.

12 juni 2024

Fijn bedrijf!

Wij zijn erg blij geweest met Frank van jouwzon. Heldere communicatie, gezellige man en heeft ondanks wat tegenvallers bij uitvoer project(weer/bereikbaarheid) het collectief goed en snel geholpen, waardoor het project snel is gerealiseerd!

31 mei 2024

Jouwzon

Goed

Fijne communicatie en goede service. uiteindelijk met een mooie prijs en de panelen zijn snel geleverd en gemonteerd.

24 februari 2024

Goed van begin tot het eind

Nette offerte met al een foto zoals het geplaatst zou worden. Goed advies en continu meedenken met onze wensen. Keurig aan afspraken gehouden en fijne aftersales.

8 maart 2024

Top geregeld!

Fijne communicatie, met 3 weken kwamen ze de panelen al leggen.
De installatie was binnen 4uur klaar.

18 maart 2024

Zonnepanelen plaatsen

Ondanks dat de medewerkers later kwamen dan de afgesproken tijd ,werd er zeer efficiënt en goed doorgewerkt. In en buiten het huis werd alle bedrading keurignetjes weggewerkt. Toen ze klaar waren en vertrokken was het of er niets gebeurd was.
Prima werk geleverd

5 maart 2024

Goed

Goed, aardig, geduldig en heel snel geregeld!

Een wil voor de zonnepanelen is bij ons al maanden geleden ontstaan. Toen ik onze zoektocht begon, werd ik plat gebeld door verschillende bedrijven.

Daniel van Jouwzon was de eerste die ik heb gemaild en uiteindelijk ook de laatste. Hij had nooit een "sales pitch" gebruikt. Altijd open en eerlijke antwoorden.

Op het eind kwam de grootste verrassing. Toen we eindelijk besloten om panelen te laten plaatsen, zaten ze een 1,5 week later op ons dak! Zo weinig tijd hadden ze nodig om zijn voorstel te kunnen realiseren. Een echte aanrader!

18 september 2023