Dezelfde avond dat ik mijn bestelling had geplaatst al een track en trace code gekregen en de dag erna was de bestelling al verstuurd. Zeer snel mijn bestelling gekregen samen met een mooi bedankbr... Toon meer
Top service! Bestelling steeds snel klaar om op te halen. Super vriendelijke spontane lieve vrouw! Bij de bestelling zit ook altijd een mooi bedankkaartje! En natuurlijk ook steeds een mooie... Toon meer
Mooie dameskleding, vriendelijke bediening, aangename sfeer
Super toffe collectie! Ik kijk telkens weer uit naar de nieuwe collectie. Er zitten altijd leuke combo's tussen.
All-Day Every-Day Fashion.
Lozenhoekstraat 19A , 3140, Keerbergen , België
- +32 468 18 24 96
- Info@JoyFashionForJoy.be
- joyfashionforjoy.be
Top service
Top service!
Bestelling steeds snel klaar om op te halen.
Super vriendelijke spontane lieve vrouw!
Bij de bestelling zit ook altijd een mooi bedankkaartje!
En natuurlijk ook steeds een mooie collectie!
Ben fan😊
Zeker aan te raden!!
Super snel geleverd in perfecte conditie en mooi verpakt met een persoonlijk kaartje!
Heel mooie collectie en prijs-kwaliteit…
Heel mooie collectie en prijs-kwaliteit echt top!
Zeker de moeite waard!
Fijne ontvangst. Eerlijk mode advies. Mooie en kwaliteitsvolle kledij. Correcte verhouding prijs-kwaliteit
Kledij is goed van kwaliteit
Kledij is goed van kwaliteit, ondanks de scherpe prijs. Zit geweldig. Heel vriendelijke service.
Leuke hippe betaalbare kledij
Snelle en correcte levering
Snelle, correcte levering én een persoonlijke boodschap. Zeer tevreden!
Leuke kledij tegen redelijke prijs
Leuke kledij tegen redelijke prijs, gezellig omkadert en top griet!
Snelle levering…
Zeer snel mijn bestelling gekregen samen met een mooi bedankbriefje erbij.
Dit vond ik echt top en vriendelijk .
Dit was mijn eerste bestelling maar zeker niet de laatste.