JP COSMETICS Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bardzo szybko , biorąc pod uwagę termin zamówienia -przed świętami i w czasie ograniczeń związanych z epidemią. Miłe zaskoczenie, po kilku zamówieniach w innych miejscach i czekaniu na przesyłki ok pó... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Uwielbiam zakupy w sklepie jpkosmetyki. Szybka wysyłka, doskonały kontakt, nieprzyzwoicie niskie ceny (z tym związana wada - wysoki próg dla bezpłatnej dostawy - trzeba by zamówić zawartość całego mag... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jak zawsze pełen profesjonalizm. Mega ekspresowa wysyłka, towar jak najbardziej zgodny. Polecam z całą odpowiedzialnością sprzedającego.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Szybko, sprawnie i bez problemów. Perfuma, którą zamówiłam była tańsza niż w innych sklepach a jest super.

Bedrijfsgegevens

1. Cosmeticawinkel

Geschreven door het bedrijf

JP COSMETICS oryginalne, markowe kosmetyki w super cenach: Avon, Eveline Cosmetics, Duolife, Faberlic, Artdeco, Bourjois, Revlon, Loreal, Maybelline, Piz Buin, Micro Cell, Max Factor, Oenobiol, Bingospa i inne.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Szybka wysyłka. Jestem bardzo zadowolona z zamówionego produktu.

11 juli 2020

Antwoord van JP COSMETICS

Dzień Dobry, Pani Gosiu, dziękujemy za maksymalną ocenę. Cieszymy się, że szybkość naszej wysyłki oraz otrzymany produkt w pełni Panią usatysfakcjonował, zapraszamy ponownie!

Polecam!!!

Gorąco Polecam!!!

8 juli 2020

Antwoord van JP COSMETICS

Dzień Dobry, Pani Moniko, dziękujemy za gorącą opinię. Pani rekomendacja jest dla nas ważna, jak i dla innych potencjalnych klientów. Zapraszamy ponownie!

Jestem b . zadowolona

Jestem b. zadowolona

4 juli 2020

Antwoord van JP COSMETICS

Dzień Dobry, Panie Elżbieto, dziękujemy za pięciogwiazdkową ocenę. Gdy klient jest bardzo zadowolony, to nam również bardzo przyjemnie, zapraszamy ponownie!

polecam

szybka dostawa, jeszcze nie testowałam produktu

29 juni 2020

Antwoord van JP COSMETICS

Dzień Dobry, Pani Magdo, dziękujemy za pozytywny komentarz. Cieszymy się, że szybkość naszej wysyłki Panią usatysfakcjonowała, zapraszamy ponownie!

Szybko

Szybko, sprawnie i zgodnie z opisem 😉 polecam

26 juni 2020

Antwoord van JP COSMETICS

Dzień Dobry, Pani Aaaaaas, dziękujemy za pięciogwiazdkową ocenę. Cieszymy się z szybkiej , bezproblemowej transakcji i zapraszamy do nas ponownie.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Tranzakcja przebiegła pomyślnie i…

Tranzakcja przebiegła pomyślnie i szybko polecam.

26 juni 2020

Antwoord van JP COSMETICS

Dzień Dobry, Pani Mariolo, dziękujemy za pozytywną ocenę. Cieszymy się z szybkiej realizacji, ale martwi nas, że nie otrzymaliśmy maksymalnej oceny od Pani. Jeżeli chciałaby się Pani z nami podzielić powodem tej utraconej jednej gwiazdki, to proszę pisać do nas na maila sklep@jpkosmetyki.pl, będziemy wiedzieć, co możemy jeszcze usprawnić.

Jak zawsze pełen profesjonalizm

20 juni 2020

Antwoord van JP COSMETICS

Dzień Dobry, Pani Halino, dziękujemy za tak pozytywną opinię. Same superlatywy, a przecież nie pierwszy raz Pani u nas kupuje, to nas świetnie rekomenduje i napędza ! Zapraszamy ponownie.

Szybka wysyłka

Szybka wysyłka, dobry kontakt polecam

20 juni 2020

Antwoord van JP COSMETICS

Dzień Dobry, Panie Szymonie, dziękujemy za maksymalną ocenę. Cieszymy się, że szybkość naszej wysyłki Pana usatysfakcjonowała, zapraszamy ponownie!

Szybko

Antwoord van JP COSMETICS

Dzień Dobry, Pani Agnieszko, dziękujemy za pięć gwiazdek. Cieszymy się, że zamówienie zostało dostarczone bezproblemowo, a cena produktu była super:)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Wszystko przebiegło bez zastrzeżeń i…

Wszystko przebiegło bez zastrzeżeń i bardzo szybko.Jstem bardzo zadowolona. Polecam.

Antwoord van JP COSMETICS

Dzień Dobry, Pani Małgorzato, dziękujemy za pozytywny komentarz. Cieszymy się, że przesyłka dotarła bardzo szybko, a otrzymane od nas zamówienie spełnia Pani oczekiwania.

Jestem bardzo zadowolona

Jestem bardzo zadowolona. Towar zgodny z opisem. Szybka realizacja zamówienia. Polecam

Antwoord van JP COSMETICS

Dzień Dobry, Pani Marzeno, dziękujemy za Pani pięciogwiazdkową opinię. Cieszymy się, ze jest Pani w pełni usatysfakcjonowana z zamówionych produktów i przebiegu realizacji zamówienia. Zapraszamy ponownie.

Świetne zakupy!

15 juni 2020

Antwoord van JP COSMETICS

Dzień Dobry, Pani Kamilo, dziękujemy za tak pozytywną opinię. Świetne zakupy, to określenie nas świetnie rekomenduje i napędza! Zapraszamy ponownie.

Bardzo polecam

Bardzo polecam. Miła i sprawna obsługa:-)

9 juni 2020

Antwoord van JP COSMETICS

Dzień Dobry, Pani Marto, dziękujemy za Pani pięciogwiazdkową opinię. Poza tym rekomendacja dla innych klientów i określenie naszej obsługi, jako miłej i sprawnej dodatkowo nas motywuje! Zapraszamy ponownie.

wspaniały serwis

8 juni 2020

Antwoord van JP COSMETICS

Dzień Dobry, dziękujemy za wspaniały komentarz. Cieszymy się, że zasłużyliśmy na uznanie kolejnego klienta!

Bardzo szybka wysyłka

Bardzo szybka wysyłka! Polecam !

7 juni 2020

Antwoord van JP COSMETICS

Dzień Dobry, Pani Marzeno, dziękujemy za maksymalna ilość gwiazdek. Staramy się wysyłać zamówienia, jak najszybciej, bo patrząc po opiniach naszych klientów (a teraz również Pani) jest to bardzo doceniane :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Wszystko błyskawicznie załatwione .

6 juni 2020

Antwoord van JP COSMETICS

Dzień Dobry, Pani Tereso, dziękujemy za pozytywny komentarz. Staramy się wysyłać zamówienia niezwłocznie, choć określenie błyskawicznie brzmi lepiej :)

Produkty godne polecenia.Myślę,że…

Produkty godne polecenia.Myślę,że zamówię jeszcze nie raz.

5 juni 2020

Antwoord van JP COSMETICS

Dzień Dobry, Pani Magdaleno, dziękujemy za pozytywną opinię i oczywiście zapraszamy do nas jeszcze nie raz :)

Szybka dostawa

Szybka dostawa, żadnych problemów polecam

5 juni 2020

Antwoord van JP COSMETICS

Dzień Dobry, Pani Oliwio, dziękujemy za pięciogwiazdkową ocenę. Dokładamy wszelkich starań, aby transakcje w naszym sklepie przebiegały szybko i bezproblemowo.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Realizowane zamówienie zgodne i…

Realizowane zamówienie zgodne i terminowo

30 mei 2020

Antwoord van JP COSMETICS

Dzień Dobry, dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że realizacja zamówienia zasłużyła na Pani uznanie.

Super ceny

Super ceny
Szybka dostawa
Bardzo dobra jakość

22 mei 2020

Antwoord van JP COSMETICS

Dzień Dobry, Pani Renato, dziękujemy za pięciogwiazdkową opinię o naszej firmie. Szczególnie określenia super, szybka i bardzo dobra, naprawdę miło nam czytać!

Dit is Trustpilot