De Pindakoning is de gele pindakraam van JT. Al jaren staan we op de markt met verse pinda’s, noten, mixen en borrelhapjes. Geen anonieme webshop: je bestelt online op jt-pindakoning.nl en haalt af bij de kraam. Daar zie je wat je krijgt, ruik je de pinda’s en betaal je pas als je zakje in je handen ligt. We staan wekelijks op meerdere markten in Nederland. Woensdag in Amsterdam bij Winkelcentrum Reigersbos. Donderdag in Zevenbergen op de Markt en in Rijswijk op het Bogaardplein. Vrijdag in Breda Centrum. Zaterdag op het Dr. Jan Ingenhouszplein in Breda en op de Varkensmarkt in Tiel. Zoek de gele kraam, noem je naam of ordernummer, en je bestelling staat klaar. Betalen doe je bij de kraam: contant, pin, iDEAL of creditcard. We sturen niks op. Geen verzendkosten, geen pakketjes, geen verrassing aan de deur. Wat je bestelt, haal je zelf op. Dat houdt de prijs eerlijk en de kwaliteit hoog. Ons assortiment is simpel en vers. Pinda’s in allerlei smaken, noten, borrelmixen, gedroogd fruit en pitten. We wegen af, vullen je zakje en je gaat naar huis met iets dat echt smaakt. Kom je langs zonder bestelling? Ook goed: je kunt ter plekke kiezen wat je wilt. De Pindakoning is een eenmanszaak van JT, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 66443458. Vragen? Mail naar pindakoningjt@gmail.com of gebruik de chat op de website. Reviews op Trustpilot helpen andere marktliefhebbers: als je tevreden bent na je afhaal, laat het gerust weten. We doen dit omdat we van de markt houden. Mensen groeten, proeven, een extra zakje meenemen voor thuis. Dat is De Pindakoning: de koning van de pinda op de markt.
Geen reviews
Dit bedrijf heeft nog geen reviews ontvangen.