Banner for JuiceBox

TrustScore 5 uit 5

7K reviews

Heeft 81% van zijn negatieve reviews beantwoord

Vaker wat besteld

Vaker wat besteld. supper producten. Erg lekker.

15 oktober 2025

Antwoord van JuiceBox

Bedankt voor je fijne feedback! 🇳🇱✨
Wat leuk om te horen dat je al vaker hebt besteld en zo enthousiast bent over onze producten. Geniet ervan – op nog veel meer lekkere momenten met JuiceBox! 😋

dein JuiceBox Team
🌐 www.juice-box.at

📩 info@juice-box.at

De VIP site is alleen in het duits(en…

De VIP site is alleen in het Duits (en na automatische vertaling van google) werkt hij zeer slecht. het selecteren van de eenmalige smaken ging zeer moeizaam. zowel op de pc als op een telefoon. op de telefoon werkte het nog slechter

12 oktober 2025

Vielen Dank für dein Feedback! 😊
Es tut uns leid, dass die Nutzung unserer VIP-Seite für dich nicht optimal funktioniert hat. Wir wissen, dass die automatische Übersetzung und die Bedienung auf mobilen Geräten manchmal Probleme bereiten können. Dein Hinweis hilft uns, daran zu arbeiten, die Benutzerfreundlichkeit zu verbessern.
dein JuiceBox Team
🌐 www.juice-box.at
📩 info@juice-box.at

het startpakket besteld

het startpakket besteld. de probeerzakjes als eerste getest
smaken allemaal heel erg chemisch , niet lekker
de 2 grote verpakkingen gaan richting prullenbak
drink liever water dan deze troep

7 september 2025

Hallo Joze,

bedankt voor je eerlijke feedback. Het spijt ons zeer te horen dat je onze producten helemaal niet lekker vindt en ze als "chemisch" ervaart. Dat is uiteraard niet onze bedoeling en we begrijpen je frustratie als de bestelde producten niet aan je verwachtingen voldoen.

Smaak is heel persoonlijk, en we weten dat de samenstelling met zoetstoffen niet door iedereen gewaardeerd wordt. Toch willen we je graag een oplossing aanbieden. Ook al zijn de verpakkingen al geopend, willen we je vragen contact op te nemen met ons supportteam. We vinden vast een manier om je tegemoet te komen, zodat je niet het gevoel hebt dat je voor niets hebt betaald.

Neem alsjeblieft contact met ons op en vermeld je bestelnummer.

Met vriendelijke groet | Best regards

Dein JuiceBox Support Team
E-Mail: info@juice-box.at
www.juice-box.at

Drink er geen frisdrank meer

Drink er geen frisdrank meer dus ook geen flessen en blikjes. Bevalt goed. Prijs best wel aan de hoge kant, ook bij de aanbiedingen. Euro 20 zou goed zijn en aanbiedingen 17,50

9 maart 2025

Antwoord van JuiceBox

Super, dass dir unsere JuiceBox eine gute Alternative zu herkömmlichen Softdrinks bietet! 😊 Es freut uns sehr, dass du zufrieden bist und keine Flaschen oder Dosen mehr brauchst – genau das ist einer der Vorteile unseres Konzepts.

Zum Thema Preis: Wir verstehen, dass dies ein wichtiger Punkt ist. Unser Ziel ist es, hochwertige Zutaten und eine nachhaltige Verpackung zu bieten, sodass jede Box möglichst lange hält. Mit einem Mischverhältnis von 1:6 bei klassischen Sorten und 1:19 bei Light-Sorten kannst du bis zu 22 Liter (klassisch) bzw. 50 Liter (Light) aus einer Box herausholen. Damit wird der Preis pro Liter im Vergleich zu vielen Getränken im Handel oft sehr attraktiv.

Wir geben dein Feedback aber gerne intern weiter – und wer weiß, vielleicht gibt es in Zukunft noch mehr attraktive Angebote! 😊

Dein JuiceBox Support Team
www.juice-box.at | info@juice-box.at

Makkelijke manier om meer te drinken

Een makkelijke methode om meer te drinken. Voldoende keus om mijn favoriete smaak te kiezen door de proef zakjes.

1 februari 2025

Antwoord van JuiceBox

Wat geweldig om te horen dat de proefzakjes je hebben geholpen om je favoriete smaak te vinden! 🥤✨ We zijn blij dat JuiceBox je helpt om meer te drinken en dat je tevreden bent met de keuze aan smaken. Geniet ervan! 😍

Lieve groeten
www.juice-box.at | ✉️ info@juice-box.at

29 juni voor de tweede keer besteld

29 juni voor de tweede keer besteld, 2x gemaild waar de bestelling bleef. Iedere keer wordt beloofd dat het de volgende dag wordt verzonden.

De eerste bestelling moesten we ook achteraan, die werd inderdaad wel de volgende dag verzonden.

Vrees nu dat we naar onze 40 euro kunnen fluiten. Niet meer bestellen hier, vooral omdat er niet meer wordt gereageerd. De Nederlandse site lijkt ook uit de lucht....

29 juni 2024

Antwoord van JuiceBox

Het spijt ons oprecht te horen dat je zo'n teleurstellende ervaring hebt gehad met je tweede bestelling. 🙏 We begrijpen hoe frustrerend het moet zijn om meerdere keren te mailen en steeds te horen dat de bestelling de volgende dag wordt verzonden, zonder dat dit gebeurt. Dit is absoluut niet de ervaring die we voor onze klanten willen.

We bieden onze oprechte excuses aan voor het gebrek aan communicatie en de lange wachttijd. We willen er zeker van zijn dat je bestelling goed wordt afgehandeld of dat je je geld terugkrijgt. Ons team zal dit zo snel mogelijk oplossen.

Graag willen we je vragen om contact op te nemen via info@juice-box.at of via onze klantenservice, zodat we je verder kunnen helpen en een oplossing kunnen bieden.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en we hopen dat we dit voor je kunnen rechtzetten.

Met vriendelijke groeten,
www.juice-box.at | info@juice-box.at

Heb op 17 mei een bestelling geplaatst…

Heb op 17 mei een bestelling geplaatst en daarna niets meer gehoord. Heel jammer weg geld.

17 mei 2024

Antwoord van JuiceBox

Het spijt ons enorm te horen dat je niets meer hebt vernomen van je bestelling sinds 17 mei en dat je teleurgesteld bent. 🙏 Dit is absoluut niet hoe we willen dat onze klanten zich voelen, en we begrijpen hoe frustrerend dit voor je moet zijn.

We willen dit graag rechtzetten en ervoor zorgen dat je bestelling wordt opgelost. Neem alsjeblieft contact met ons op via info@juice-box.at, zodat we je kunnen helpen en ervoor kunnen zorgen dat je bestelling ofwel alsnog wordt geleverd of dat je een terugbetaling ontvangt.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak, en we hopen dat we je vertrouwen kunnen herstellen.

Met vriendelijke groeten,
www.juice-box.at | info@juice-box.at

Ik heb de peer -meloen besteld

Ik heb de peer -meloen besteld, helaas kan ik de smaken hierin niet terug halen, ik heb van alles geprobeerd , weinig siroop , iets meer etc deze valt me erg tegen. hebt Himbeerne ook ontvangen die heeft enigzins de frambozen smaak. maar dat het zo heerlijk en geweldig smaakt vind ik toch wel overdreven.
Misschien een andere smaak nog eens proberen?

16 april 2024

Antwoord van JuiceBox

Dank je wel voor je eerlijke feedback! Het spijt ons te horen dat de Peer-Meloen niet helemaal aan je verwachtingen voldeed en je de smaken niet goed kon terugvinden. 🙏 Smaken kunnen natuurlijk heel persoonlijk zijn, maar we begrijpen dat dit teleurstellend kan zijn.

Het is fijn dat je de Himbeer (framboos) enigszins beter vond, ook al voldeed deze nog niet helemaal aan je verwachtingen. Misschien zou het inderdaad leuk zijn om een andere smaak te proberen. We bieden een breed assortiment aan smaken, en hopelijk vind je eentje die perfect bij je past.

Als je nog vragen hebt of advies wilt over andere smaken, laat het ons gerust weten via info@juice-box.at.

www.juice-box.at | info@juice-box.at

heb al twee soorten geprobeerd het is…

heb al twee soorten geprobeerd het is in een woord fantastisch lekker en makkelijk en snelle levering je drinkt gemakkelijk nu twee liter per dag de pakken mogen wat mooier vind mijn vrouw omdat ik ze op het aanrecht wil hebben staan om snel en makkelijk wat te pakken

8 april 2024

Handig siroop tap

Het idee om 2 liter light siroop in een kartonnen doos met een functioneel kraantje te verpakken is subliem. Door de 'deksel' te gebruiken als standaard werkt dat prima. Ik heb nu 3 smaken staan en de batterij kraantjes functioneert goed.

22 maart 2024

Super geholpen

Na een omzwerving van onze bestelling ,zijn we geweldig geholpen.
Zonder veel woorden is onze bestelling als nog verstuurd.
Het is heerlijk drinken. Een aanrader.

15 februari 2024

Heerlijke siroop!

Wij hebben voor de ijsthee perzik, ananas en appel vlierbes gekozen. Ik moet zeggen dat ze heerlijk smaken en best zuinig in gebruik, anders wordt het te zoet en wij houden daar niet van. Het werd snel geleverd, goed verpakt. Ik zal zeker in de toekomst blijven bestellen, het scheelt een hoop gesjouw met pakken if flessen! Wij bevelen de JuiceBox zeker aan!

7 februari 2024

Hallo Lenie,

Bedankt voor je feedback!

Leuk om u te verwelkomen bij JuiceBox!
We zijn erg blij dat u zo tevreden bent met onze JuiceBox™ smaak.
 Joepie voor u!
Ik zal uw feedback doorgeven aan het hele team.

Nog een fijne dag!

Vriendelijke groeten,
uw JuiceBox™ Team

Reviews in alle talen tonen. (7.280 reviews)