2,8

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Skuffende!

Jeg var blevet anbefalet at prøve Juicy&Pizza i Skagen, for det skulle simpelthen være så lækkert og godt!

Så i fredags bestilte jeg mad derfra.

De har heldigvis et stort udvalg, og jeg havde lyst til noget andet end lige pizza. Derfor bestilte jeg en texas wrap med falafel, og som jeg læste det skulle der være nachos og hot salsa ved siden af - men muligvis der skulle være nachos inden i, hvilket ikke rigtig giver mening for mig, da de sprøde nachos bliver bløde af det, men fred være med det.

For det første så var falaflerne slet ikke blevet tilberedt, de var bare kommet i rå og de mindede mest af alt om nogle grøntsagsboller/"falafler" du køber på frost. Der var heller ingen nachos at spore, hverken i min wrap eller ved siden af og salsaen var en chilimayo.

Det er ikke sted jeg behøver at få mad fra igen, hvis kvaliteten er den standard, for så matcher den på ingen måder prisen på de kr. 120,- som jeg betalte for min mad.

Jeg er villig til at give det en chance igen for resten af familien som fik pizza var vist fint tilfreds, og jeg kan have været uheldig, men jeg synes bestemt ikke jeg fik hvad jeg havde betalt for.

18 juli 2025

Dårlig service.

Pizzaerne var virkelig gode! Men dårlig akustik. Der kom et selskab som var meget højlydte, vi kunne ikke længere høre hinanden ved vores bord medmindre vi nærmest råbte. Tjeneren spurgte om vi var tilfredse med maden, hvortil vi svarede meget - men at vi ikke kunne høre hinanden. Hun ville prøve at finde et andet bord til os.
Og så skete der ikke mere - selskabet blev ikke engang bedt dæmpe sig.
Vi skyndte os at spise færdigt og tage hjem.
Dårlig service må vi sige.

2 mei 2025

Den bedste pizza I mit liv

Den bedste pizza I mit liv, fik jeg i aftes på juice og pizza i Skagen. Det var helt klart en gourmet pizza oplevelse og første gang jeg har prøvet pizza med rødbeder og basilikum salat med nødder. De allerbedste anbefalinger herfra.
Gertie

30 september 2023

I bought 2 sandwich today

I bought 2 sandwich today
1 Nordic for the price of DKK 155
1 Chicken Curry for the price of DKK 139
The sandwiches was okay, but definitely not worse the money.
The salmon, was mashed and mixed with yogurt or similar, then some cucumber and carrots, very simple and easy to make, and therefore DKK 155 was simply too much for what you get.
The chicken and bacon was on a low quality, bacon was very hard, not crispy.

11 augustus 2023

Is dit jouw bedrijf?