De lovens bakfiets hadden we teruggestuurd omdat deze tijdens een reparatie van Juizz Amsterdam om was gevallen en we een grote kras op de rand ontdekten. De bovenste rand zou vervangen worden. Dit is... Toon meer
Super behulpzame mensen. Zowel bij het proefrijden als het aanschaffen van de fiets zelf. Bij het ophalen van de fiets ook nog gesproken over eventuele verschillen met het geleverde model & het model... Toon meer
Heel fijne zaak en service, van eerste oriëntatie en restritten tot en met het ophalen van onze bakfiets. Denken goed met je mee en zijn transparant over kwaliteit, goedkopere opties, tweedehands, et... Toon meer
JUIZZ is de formule voor elektrische fietsen. Ontdek het alternatief voor de auto in de stad, bijvoorbeeld voor woon-werk verkeer tot 45 km/uur. Kom langs en maak een proefrit op een e-bike, speed pedelec of elektrische bakfiets.
Parnassusweg 398, 1081 LC, Amsterdam, Amsterdam-Zuid, Nederland
Ik heb nog geen twee jaar een bakfiets van Juizz Amsterdam waar nu al iets aan kapot is, maar het bedrijf neemt de telefoon niet op, reageert niet op e-mails of het contactformulier. Na één reactie op 26 april, waarin ze vroegen om foto's van het probleem, heb ik nooit meer iets van hen gehoord. Het contactformulier op de website & e-mails reageren ze niet op. En de telefoon wordt ook niet opgenomen. Erg frustrerend dit."
Het gaat over order nr-98510, reactie graag mijn e-mail waar Quinsey 26-04 16:56 eens op gereageerd heeft.
Edit; 9 mei om 14:29 een reactie gehad van Juizz op mijn e-mail, "ze gaan kijken", nu in afwachting van een uitkomst.

Antwoord van JUIZZ - Amsterdam
De manager Rafaelo, was deskundig in zijn vaak
Mooie aardige persoon, met zijn advies en service
Alles op tijd geleverd!
Bravo Rafaelo ) thx 🙏
Dat er langs mekaar gecommuniceerd word de een zegt dat en de ander zegt dat .er moet meer met elkaar gepraat worden over de bestellingen
Uitstekende service. Eerst makkelijk een proefrit kunnen maken, wij zijn goed geholpen en geïnformeerd. Uiteindelijk voor de Urban Arrow gegaan, een super fijne fiets! Uiteindelijk 3 weken moeten wachten voor wij hem konden ophalen, dat viel reuze mee. Ook bij de aflevering zijn wij goed geholpen met het aanvragen van een verzekering en hebben wij een duidelijke uitleg gekregen over de fiets.
Heel vriendelijk en deskundig geholpen door team Amsterdam
Goeie service. Kundige mensen. Snelle levering. Echt top.

Hier ging alles mis.
Leveringsafspraken werden niet nagekomen. Toen er geleverd werd ging het wederom fout: verkeerde lader bij 1 fiets geleverd, slechts 1 fietssleutel (ipv 2 )meegeleverd, verkeerde accu op de fiets.
Kortom een totale ramp bij JUIZZ. Deze mensen weten gewoon niet waar men mee bezig is en dat voor een topmerk als "FLYER", bizar.

Antwoord van JUIZZ - Amsterdam
Ik ben heel ontevreden over Juizz en specifiek hun afhandeling van bestellingen en reparatie. Bij aanschaf van onze bakfiets werd ons gezegd dat wij de fiets binnen 2 weken in huis zouden hebben. Dit bleek niet waar en 6 weken te duren. Uiteindelijk moest naar veel discussie met de klantenservice de fiets zelfs uit een ander filiaal komen. Wij hadden verwacht dat dit mogelijk toeval zou zijn en dit een eenmalige situatie zou zijn. Helaas blijkt dit niet het geval want wij wachten tot op heden al 6 weken op een reparatie omdat Juizz een betalingsachterstand heeft bij de fietsleverancier. Dit zorgt er voor dat wij onnodige kosten aan het maken zijn om onze kinderen te kunnen vervoeren. Ik zou dus in alle gevallen adviseren om niet bij Juizz een fiets aan te schaffen of te laten repareren. Als ik dit had geweten had ik nooit een fiets aangeschaft bij Juizz. De klachtbehandeling is daarnaast zeer slecht dus helaas een heel onprettige situatie.

Antwoord van JUIZZ - Amsterdam
Ontzettend vriendelijk en goed geholpen! Een hele fijne ervaring.
Door een systeem foutje kreeg ik maar geen sms, terwijl mijn bakfiets al klaar zou moeten staan. Na een telefoontje met de klantenservice bleek hij idd al klaar te staan en ben ik hem meteen gaan halen. De service in de winkel is heel fijn, superhandige mensen die kundig en snel werken. De Bagagedrager (niet besteld, gelukkig wel op voorraad) zat er in nog geen 10 min op, inclusief doorvoeren lichtkabeltjes etc. Ik kijk uit naar de gratis 500km beurt die vast snel komt want de fiets (urban arrow shorty) fietst fantastisch!

Antwoord van JUIZZ - Amsterdam
Super blij met onze nieuwe bakfiets! 3 sterren ipv 5. Helaas verliep het ophalen wat rommelig. Ik kreeg weinig uitleg over de werking van de fiets en ze vergaten mij het kettingslot mee te geven. Gelukkig kwam ik daar zelf achter na 200m fietsen. Had iets meer verwacht van de service dus bij ophalen. Je mag best verwachten dat ze even de tijd voor je nemen als je een fiets van bijna 7k koopt.

Antwoord van JUIZZ - Amsterdam
Super goede service en snelle levering. Persoonlijk en goed advies.
Zaterdagmiddag, drukste dag: het spatbord van mijn Koga raakt los. Bij Juizz langsgegaan met de vraag of het direct gerepareerd kon worden. Nou, eigenlijk niet, werd mij meegedeeld, maar toch werd ik geholpen. Ik kreeg een kopje thee aangeboden. Het euvel werd verholpen, was toch wel even werk, en ik kon weer op pad. Op de vraag hoeveel ik moest afrekenen: "Service" werd mij gezegd! Subliem, zeer tevreden. Een reden om daar mijn volgende fiets te kopen!
Heel goed geholpen door Rafael. Rustige uitleg, extra aandacht, en goed op weg geholpen tijdens het gehele proces. Ook toen ik een dag later belde dat ik toch een andere kleur wilde, was dat geen probleem en werd de order omgezet. Heel erg tevreden met de service van Juizz. Dikke pluim!
Ten tijde van de aankoop van mijn bakfiets was men erg behulpzaam.
Bij het afhandelen van een claim bij de verzekering liet Juizz veel steken vallen.
Na 2 maanden was het nog steeds niet opgelost. Dat kwam niet door de verzekering.