Perfecte service, snelle reactie op de vragen die we hadden. Super snelle levering ivm verjaardag ondanks dat er feestdagen tussen zaten hebben ze ruim optijd geleverd. We hebben het model B in 1 net... Toon meer
Klimrek met touwenset gekocht. Vlotte installatie door vriendelijke installateur. Het klimrek is een succes bij de kinderen! Ze zwieren heen en weer aan het touw, klimmen vlot naar omhoog via de trap... Toon meer
Juliard Club is een Sport en Speeltoestellen online winkel voor het hele gezin. Wij bieden Klimrekken, Klimmuren, Klimnetten, Speelhoeken, Speelplaatsen en andere accessoires voor in de huis, tuin en scholen. Er zijn ook modellen aanbevolen voor Kinesitherapeuten, Sport en Revalidatiecentrum, Hospitals en andere diensten waar onze producten gezonde activiteiten in kleurrijke samenleving kunnen brengen. Bell of e-mail ons voor samenstellen van uw gewenste modellen, sets en modules. Van harte welkom op onze webwinkel: www.Juliard.Club
Akkerstraat 11, 8020, Waardamme, België
- +32492343751
- juliard.club@gmail.com
- juliard.club
Uitverkocht maar netjes opgelost
Helaas kon het product (een glijbaan) dat we 21 nov. besteld hadden niet niet geleverd worden voor 5 dec. omdat het nog in productie was. Er werd een vergelijkbaar product voorgesteld en dit is tijdig geleverd. Dus goed opgelost maar jammer dat het gewenste product er niet was. Op het moment dat ik bestelde stond er ook niet bij dat deze uitverkocht is. Dit is nu netjes aangepast.👍
Houten ringen
Had 2 sets houten ringen besteld, waarvan er maar 1 is geleverd, die er ook nog eens anders uit zag dan op de foto (ringen waren van kunstof en niet van hout). Hierover 2x gemailed en nog steeds niks terug gehoord. Hopelijk krijg ik eindelijk een reactie na deze 1-ster review.
--> review aangepast nadat er op mijn review is gereageerd dat de vorige mailtjes over het hoofd waren gezien. 2 nieuwe setjes zijn daarna snel geleverd en mocht het verkeerde setje ook houden. Mijnn klacht is goed opgepakt en ben verder blij met de ringen zelf, dus nu een 5 sterren review.
Alles in orde
Alles in orde. Levering perfect! Ik heb doorgegeven dat een verjaardag cadeau is en was het precies op tijd!
Contact met winkel zelfs super! Antwoorden op iedere vraag per e-mail.
Mijn dochter is erg blij mee met haar transformer 8.
Zeer gebruiksvriendelijke site en een…
Zeer gebruiksvriendelijke site en een zeer snelle levering (2-3 dagen voor België). Top service.

Antwoord van Juliard.Club
Het bedrijf heeft gebruik gemaakt van…
Het bedrijf heeft gebruik gemaakt van DPD als bezorger. Het zeer zware pakket is over de schutting gegooid waarbij er veel schade is aangericht in de tuin en het pakket lag voor de poort zodat we als bewoner niet meer naar binnen konden. De schade is groter dan de waarde van het bestelde artikel.

Tevreden
Mooi gerief, goed gegaan om te bestellen en te leveren, duidelijke en volledige instructies en materiaal om het te installeren. We hebben veel plezier aan ons klimraam.
Wij hebben een houten pickler driehoek…
Wij hebben een houten pickler driehoek met ladder gekocht. Deze was volgens de regels van de kunst verstuurd met DPD. De ladder was ernstig beschadigd door het vervoer. Na contact met Juliard club, werd niet gekibbeld. Zij hebben onmiddellijk een nieuwe ladder verstuurd. Dit schept vertrouwen en ik raad dit bedrijf dus aan, aan ieder die een kwaliteitsvol houten speeltuig wenst te kopen.

Uitstekend spelcomplex
Uitstekend spelcomplex. De vervoerder heeft de schuif tijdens de bezorging kapot gemaakt. Donderdag ontvangen. Ik was dit weekend aanwezig bij de montage en ontdekte dat de glijbaan erdoorheen was geduwd. Ik heb een brief geschreven aan de ondersteuningsdienst. Dinsdag gaven ze me, zonder dat er vragen werden gesteld, een nieuwe dia. Uitstekende klantgerichte aanpak. Bedankt en veel geluk voor jou

Antwoord van Juliard.Club
Mijn zoon vroeg me altijd om te…
Mijn zoon vroeg me altijd om te klimmen, bij het zoeken ben ik hier terecht gekomen en heb ik een keuze gemaakt, zodat hij jarenlang genot van heeft. Bij het keuze maken, heeft dit bedrijf me tips gegeven, die ik dan ook ter harte nam. De levering is nadien zeer vlot gebeurd en de montageservice ook.
Mooi solide speeltoestel
De levering was erg snel, het in elkaar zetten was makkelijk alleen klopten een paar maten van de schroeven niet.
Onze kleinzoon heeft veel lol van het klimrek/glijbaan. Hij is 16 maanden, nog net iets te jong hiervoor maar als je helpt gaat het prima!
Het is een mooi speeltoestel!

Uitstekende service
Uitstekende service! Toen een van de bars stuk ging tijdens het monteren kreeg ik gratis een nieuwe toegestuurd.
Heel snel geleverd en snel en correct contact!
Ik beveel hen zeker aan.
Goed klimrek met uitstekende service
Klimrek is goed stevig en ziet er erg goed uit. Klimrek is erg stevig en van goed materiaal gemaakt. Ook goed ingepakt om het te kunnen vervoeren.
Werd gebracht door een zeer vriendelijk persoon die ook tips gaf om het in elkaar zetten. Erg positief over het klimrek en de service dus.

Snel en behulpzaam
Snelle levering en onze vraag over het veranderen van de glijbaan was snel beantwoord. De kinderen zijn erg blij met het klimtoestel.
Ontzettend leuk speeltoestel
Ontzettend leuk speeltoestel. Het werd zelf bezorgd en de bezorging was erg vriendelijk en behulpzaam. Makkelijk te monteren en goede kwaliteit. Fijne webwinkel.
Mooi product
Mooi product. Mijn zoon vindt het ontzettend gaaf. De levering duurde ongeveer 1 week. We waren wel even bezig met alles in elkaar zetten. Het is stevige kwaliteit dus was het wel een uitdaging om alle schroeven op hun plek te krijgen.
Super!
Zeer professionele en zorgvuldige aflevering. Behulpzame en vriendelijke opvolging. Ik koop hier zeker weer.
Klimrek 240 met touwen en glijbaan
Heel erg vriendelijke eigenaar en supermooi materiaal.snelle levering! Helemaal happy
Vlotte service!