Heb al een paar keer besteld bij Jundostudios. Pakketjes komen snel en zijn altijd leuk en met zorg ingepakt. Ben zelf sinds kort begonnen met skincare dus heb op verschillende sites gezeten, maar von... Toon meer

Ik leerde Jundo kennen via Tiktok dus was ik een beetje wantrouwig maar ik durfde toch een bestelling te plaatsen. Alles is in een mooie verpakking aangekomen met zelfs een extra cadeautje erbij! Ze... Toon meer

Ben zo fijn geholpen door dit bedrijf! Mijn pakket was aangekomen bij een pick up point maar de mail was helaas in spam map beland waardoor ik het niet zag. Pakketje uiteindelijk teruggestuurd naar he... Toon meer

1. Gezondheids- en schoonheidsartikelen winkel

Jundo Studios is a Dutch-based Korean Skincare shop that values quality products at affordable prices and strives to provide our customers with personal advice. With our service, we aim to help our customers become the best version of themselves

4,7

Uitstekend

Top producten!

Ik heb ondertussen al mijn skin care producten bij jundostudios besteld. Ik ben echt dik tevreden over de producten, mijn huid is er zoveel beter uit gaan zien. De producten worden super netjes verpakt en krijg er altijd samples bij.
Super klantvriendelijk!! Ik haal voortaan mijn skin care producten bij jundostudios.

25 mei 2022

Super website en service

Super website en service!
De website is heel overzichtelijk en je kan de producten uitzoeken op basis van wat jouw huidtype en zorgen zijn. Het pakket kwam ook met super veel samples, extra's en een lieve persoonlijke kaart. Ik zou het 100% aanraden!

22 mei 2022

👍🏼

Goed verpakt, alle producten zijn goed aangekomen met leuke extra’s en een persoonlijk briefje!

25 april 2022

Geweldig !

Geweldig !

Snelle levering en de producten zijn altijd geweldig!
Ook geven ze gifts bij je order :DD

19 februari 2022

Aanrader!!!!

Hele fijne service. Kan gewoon om advies vragen en krijgt snel een reactie. Ook hoe je het moet gebruiken en wanneer. Er zit altijd een lief kaartje bij je bestelling met bijvoorbeeld advies of info over wat je gekocht hebt. Het heeft mijn huid drastisch veranderd en ik ben fan!

9 februari 2022

Great service!

Snelle levering! Heel leuk personeel, geeft je altijd goed advies over producten die bij jouw huidtype passen. Super mooi ingepakt, zeker een aanrader 🤩

25 januari 2022
Reviews in alle talen tonen. (266 reviews)