Fantastisk flot rengøring af vores sommerhus. Tak David. Her er skinnende rent og dejligt. Vh Marianne Fournais
Bedrijf heeft geantwoord
Tak for super rengøring. Alt var skinnende og efterladt som vi kunne ønske at finde det. Jeg vil gerne anbefale Just Clean. mvh Peter
Bedrijf heeft geantwoord
Har brugt Just Clean både i vores virksomhed men også privat. Uden tvivl det bedste rengøringsfirma vi nogensinde har brugt af alle dem vi gennem tiden har samarbejdet med i vores virksomhed. Er der... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi har brugt Justclean af flere omgange i vores klinik og gør det gerne igen. Helt igennem fantastisk service og arbejdet er udført til perfektion. De træder hurtigt til og til en meget konkurrence... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hos Just Clean ApS startede vi med et enkelt mål - at levere pålidelig, grundig og personlig erhvervsrengøring til virksomheder og private hjem i Aalborg, Randers, Hobro og Aarhus. Med tiden voksede vores kundekreds – ikke kun fordi vi gjorde rent, men fordi vi gjorde en forskel. Et rent og velholdt arbejdsmiljø er ikke kun vigtigt for udseendet – det har stor betydning for medarbejdernes trivsel, sundhed og produktivitet. Vi tilbyder professionel erhvervsrengøring, der tilpasses din virksomheds behov og hverdag, så I altid møder ind til rene, indbydende og hygiejniske omgivelser. Vi kan varetage alt fra daglig rengøring af kontorer, butikker og institutioner til mere specialiserede opgaver som vinduespolering, gulvpleje og grundrengøring. Vi arbejder med miljøvenlige produkter og metoder, der skåner både mennesker og miljø, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du får en fast kontaktperson, der kender jeres ønsker og rutiner, og et rengøringsteam, der er pålideligt, fleksibelt og engageret i at levere et resultat, I kan være stolte af. Uanset om du har brug for rengøring hver dag, et par gange om ugen eller til særlige lejligheder, skræddersyr vi en løsning, der passer til din virksomhed. Følg os på. Facebook, Instagram og LinkedIn
K. Christensen vej 2D 9200 Aalborg - Normansvej 1 8920 Randers, 9200, Aalborg & Randers, Denemarken
Tak for den hurtige tilbagemelding med priser på rengøring, og det ser super flot ud, når I har været og gøre rent 🤩

Antwoord van Just Clean ApS
Just Clean får de bedste anbefalinger. De yder hurtig og meget god service. Rengøringen er helt i top og med et fantastisk personale der lige yder lidt ekstra.

Antwoord van Just Clean ApS
Har brugt Just Clean både i vores virksomhed men også privat.
Uden tvivl det bedste rengøringsfirma vi nogensinde har brugt af alle dem vi gennem tiden har samarbejdet med i vores virksomhed. Er der glemt noget, påpeger noget eller på andet måde rettelser er de der med det samme! Og uden diskussion eller anden gnidning og så retter de op. Derudover er deres leder Sabrina utrolig detaljeorinteret og grundig! Hvilket er værdsat også i deres kvalitetskontrol

Antwoord van Just Clean ApS
Lees meer over geverifieerde reviews.