Virkelig god massage hos Gaston
Virkelig god massage hos Gaston. Meget venlig og den første massør, der kunne lokalisere mine ømme punkter præcist. Meget professionelt og endda billigt.
Kommer jævnligt og får massage hos Gastón. Professionel og dygtig massør, der har hjulpet med blandt andet min skulderskade. Altid smilende og imødekommende og lytter til behovet på dagen.
Rent, pænt og afslappende lille sted.
Kan varmt anbefale det til en pause i hverdagen!
Byens bedste sportsmassage får du hos Gastón. Da jeg ankom spurgte han mig hvilke områder af kroppen jeg helst ville have at han fokuserede på, så jeg kunne få den sportsmassage der passede bedst til mine behov. Ud over at gøre et fantastisk stykke arbejde så er Gastón også utrolig venlig og dedikeret til at give den bedst mulige oplevelse. Tusinde tak for god behandling Gastón! Sportsmassagen kan klart anbefales!
Jeg vil varmt anbefale "Just Feel Relaxed". Personligt træner jeg meget - både kampsport og CrossFit - og oplever ofte kraftige spændinger omkring skuldre, nakke og ryg samt ben. Sportsmassagen hos JustFeelRelaxed var en stor hjælp på spændingerne, og jeg glæder mig til at komme igen. Prisen synes jeg også er meget fair!
I had a massage with Gastón, and it was amazing. He was very attuned to my needs and very knowledgeable about human body.
Skøn oplevelse idag. Par massage som var dejlig.
Skøn betjening, og meget venligt personale
Jeg har d 8/12-24 købt en deal på Downtown.com til par massage hos Just feel relaxed.
Jeg bookede lige efter en tid på Just feel relaxed hjemmeside, til d. 12/12-24 kl 16, hvorefter jeg modtog en bekræftelse på dette.
Vi mødte op kl 15.45 på følgende adresse, anført på mail: Peder skrams gade 11. Der var dog helt slukket og lukket. Vi ventede indtil kl 16.10, hvor der fortsat ikke var mødte nogen op.
Vi prøvede gentagende gange, at ringe til telefonnummeret som både står på deres mailbekræftelse og hjemmeside, men den gik på telefonsvarer med det samme! Jeg prøvede derfor på WhatsApp, hvor den ringede igennem, men fortsat intet svar. De kontaktede mig først om aftenen, på WhatsApp. Så hvis ikke jeg selv havde tænkt på at ringe der, havde de aldrig kontaktet mig.
I telefonen sagde de derudover også, at de havde glemt at sende reservationen videre til de respektive medarbejdere, som skulle stå for behandlingen. Så noget tyder på, at der ikke er styr på noget i den klinik!
Jeg vil derfor anbefale alle at undgå dette sted!

Antwoord van Justfeelrelaxed
Fantastic 75 min full body massage (wellness & sport)
Gaston did an amazing job, tailoring the massage after my request to have a wellness massage with some elements of a sports massage. He did a great job locating the areas of tension and working through them with a good amount of pressure. I didn't realise the discomfort I had been in until after the massage when my legs and lower back felt renewed.
As some other places are tight when considering the timings, Gaston wasn't. I got a full 75 minutes, maybe even a couple minutes more, to make sure all areas were covered.
Super friendly guy, and a nice setting. As you would expect, a nice dark room with relaxing music and nice body oil.
Highly recommend this place and Gaston.
Havde købt en deal til par massage og booked tid. Sent aftenen før fik jeg en mail om ændret tidspunkt fra kl 13 til kl 9,30. Havde ikke mulighed for at møde der pga tidspunkt og afstand. De havde problemer med booking systemet, ændrede det til også at have sygdom. Lavere ny booking til 4.11, da denne ikke blev bekræftet stillede jeg i forretningen for at få bookingen bekræftet. Det blev bekræftet med 4.11. Kommer på dagen, hvorpå der ikke står noget i deres system. Har brugt kr 200 på transport. Endte med de tilbød ny tid og forlænget massage, SAGDE VI IKKE ØNSKEDE DET, MEN PENGENE RETUR FOR DEALEN. UDFRA DENNE OPLEVELSE KAN JEG IKKE ANBEFALE STEDET.
Most fantastic massage. I have had my fair share of massages in my life. This one was one of the best i ever had. Thank you
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.