Houd rekening met het volgende

3,2

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

3,2

Alle reviews

4 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Mijn ervaring met JustForYouStore.nl…

Mijn ervaring met JustForYouStore.nl was over het algemeen interessant en leerzaam. In deze uitgebreide review wil ik mijn indruk geven van de website zelf, de producten die worden aangeboden, de gebruiksvriendelijkheid van de webshop, de levering en de klantenservice. Op deze manier kunnen andere mensen een goed beeld krijgen van wat ze kunnen verwachten wanneer ze overwegen om hier iets te bestellen.Eerste indruk van de website

Toen ik voor het eerst op de website van JustForYouStore.nl kwam, viel meteen op dat de webshop vrij modern en overzichtelijk is opgebouwd. De website heeft een simpel maar duidelijk design en de producten worden netjes gepresenteerd. Dit zorgt ervoor dat bezoekers snel kunnen zien wat er wordt aangeboden.

De webshop richt zich vooral op lifestyle-producten en accessoires, zoals drinkbekers en vergelijkbare artikelen. Volgens de informatie op de website verkoopt de winkel onder andere bekende drinkbekers zoals Stanley-achtige tumblers en accessoires voor dagelijks gebruik. De productpagina’s bevatten foto’s, korte beschrijvingen en informatie over levering.

Een positieve eerste indruk is dat de website gemakkelijk te navigeren is. De menu’s zijn duidelijk, de productpagina’s laden snel en het bestelproces lijkt eenvoudig te volgen. Voor veel gebruikers is dat belangrijk, omdat ingewikkelde webshops vaak leiden tot afhaken tijdens het bestellen.Productaanbod

Het assortiment op de website is niet extreem groot, maar lijkt zich te richten op een aantal populaire producten. Bijvoorbeeld grote drinkbekers die tegenwoordig erg populair zijn voor onderweg of op het werk. Deze bekers worden vaak gepromoot als producten die drank lang koud of warm kunnen houden.

Volgens de website zelf zijn de producten authentiek en afkomstig van officiële leveranciers, wat vertrouwen moet geven aan klanten die twijfelen over de kwaliteit.

Toch is het altijd verstandig om als consument zelf ook onderzoek te doen naar de herkomst van producten, vooral wanneer het gaat om online winkels die nog relatief nieuw zijn.Levering en verzending

Een belangrijk onderdeel van online shoppen is natuurlijk de levering. Volgens de informatie op de website duurt de verzending gemiddeld ongeveer 5 tot 7 werkdagen, omdat producten soms rechtstreeks vanuit het buitenland worden verzonden.

In theorie klinkt dat vrij snel, maar in de praktijk kan het soms langer duren. Sommige klanten hebben namelijk gemeld dat hun bestelling langer onderweg was dan verwacht. Dat kan verschillende redenen hebben, zoals internationale verzending, douanecontrole of drukte bij transportbedrijven.

Daarom is het verstandig om rekening te houden met mogelijke vertragingen wanneer je hier bestelt.Klantenreviews en ervaringen

Wanneer je een webshop beoordeelt, is het ook belangrijk om te kijken naar ervaringen van andere klanten. Op platforms zoals Trustpilot zijn er enkele reviews over deze webshop geplaatst.

De gemiddelde score ligt rond ongeveer 3,3 van de 5 sterren, gebaseerd op een klein aantal beoordelingen.De ervaringen zijn gemengd:

Positieve punten die genoemd worden:

Sommige klanten zijn tevreden met hun aankoop.

Er worden soms goede deals of aanbiedingen genoemd.

De producten kunnen er aantrekkelijk uitzien.

Negatieve punten die genoemd worden:

Levering kan langer duren dan beloofd.

Klantenservice reageert soms langzaam of helemaal niet.

Sommige klanten noemen het een dropshipping-winkel.

Omdat er nog weinig reviews zijn, is het moeilijk om een volledig betrouwbaar beeld te krijgen van de webshop.Betrouwbaarheid van de website

Verschillende websites die webshops analyseren geven wisselende beoordelingen. Sommige scanners geven aan dat de website technisch veilig lijkt, terwijl andere analyses juist aangeven dat er risico’s kunnen zijn omdat de website relatief nieuw is en nog weinig reputatie heeft opgebouwd.

Daarnaast kreeg de site bij een fraudedetectie-analyse een lage vertrouwensscore, wat betekent dat consumenten extra voorzichtig moeten zijn voordat ze een aankoop doen.

Dit betekent niet automatisch dat de webshop een scam is, maar het laat wel zien dat je als klant verstandig moet blijven en bijvoorbeeld eerst kleine aankopen kunt doen.Klantenservice

Volgens de informatie op de website kun je contact opnemen via e-mail en een contactformulier. De winkel zegt meestal binnen 24 uur te reageren.

Een snelle klantenservice is erg belangrijk voor een webshop, vooral wanneer er problemen zijn met een bestelling of levering.

Uit sommige online reviews blijkt echter dat reacties soms uitblijven. Dit is iets waar de webshop mogelijk nog verbetering in kan brengen.

26 februari 2026

Wat een slecht bedrijf

Wat een slecht bedrijf. Is een ordinaire dropshipper die geen enkele verantwoordelijkheid neemt voor zijn producten. De levertijd van 5-7 dagen die belooft werd klopt totaal niet. Het heeft er 4 weken over gedaan. Daarbij lekt de beker als een malle en kan niet in een tas worden meegenomen, maar toen ik ze daarop aansprak gaven ze niet thuis. De eerste keer werd er nog gereageerd met een halfbakken antwoord, maar daarna bleef het stil. Ik zou hier nooit meer wat kopen.

16 december 2025

Is dit jouw bedrijf?