5 stjerne og endda 6 stjerne hvis jeg kunne!!! Tusind tak for en super god oplevelse. Varerne er smukke og i tiptop kvalitet. Jeg har købt en Kaaba koran med dens sølv holder og ét bedetæppe. De... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Købte fire forskellige varer, men én af varerne var udsolgt. To uger efter har jeg fået refunderet beløbet for den manglende vare. De første dadler jeg fik tilsendt var tørre og kort før udløbsdat... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fik bestilt en masse godt Halal slik hos Just Halal. Hvor er det fantastisk med en troværdig hjemmeside, hvor man med sindsro kan bestille 100% halal produkter, der leveres hurtigt hjem. Det er... Toon meer
Rettelse: Jeg har ændret på fra 1 til 5 stjerner, da det er selvfølgelig ikke jeres skyld at Dao ikke har styr på det Jeg bestilte en pakke i sidste weekend og ventede tålmodigt helt til torsdag... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Hos Just Halal kan du finde nyheder og informationer om det sidste nye inden for halal mad, samt finde spisesteder hvor der er mulighed for at få halal mad.
Contactgegevens
Ellekær 5K, 2730, Herlev, Denemarken
- 51909060
- shop@justhalal.dk
- justhalal.dk
Vraagt klanten om een review
Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Fik pakken til tiden uden dikkedarer
Masha’Allah
Masha’Allah, fantastisk service, enormt hurtig levering og alt godt. Må Allah belønne jer
Let og enkelt at bestille
Let og enkelt at bestille. Manglede noget vegansk slik så jeg bestilte her.
Hurtig og nem levering til pakkeshop. Perfekt til fredagsslik ✌️
Hurtig forsendelse
Fine vare og hurtig forsendelse. Ikke sidste gang jeg køber derfra
Gode produkter og god betjening
Hurtigt levering
Hurtigt levering, man men ku ikke track min ordrer, hvis man ku det så har det været 5 stjerner
Hentede 2 gratis bøger,
Hentede 2 gratis bøger,
Unkel der var der var vildt underlig. svaret ikke da man spurgte ham om noget og virkelig uhøflig når han svaret. Han blev lidt fornærmet over vi ikke købte noget da alt var til overpris. Sad og kiggede i sin tlf hele tiden. Og kunne ikke rigtigt finde vores ordre. Da han endelig fandt den vil han ikke rigtigt give den før vi købte noget. Ingen salam eller svar på vores salam. Vi kommer nok ikke til at gå der hen igen
Fantastisk service
Fantastisk service, og hurtig til at levere varen. Så vil altid handle der igen
Mange tak
Også selvom vi havde problemer i starten. Derefter blev problemet hurtigt løst på telefonen med den ansvarlige. Og i dag modtog jeg mine rosenkranserP
Rigtig god butik og varer :)
Altid bedste service
Jeg bestilte 4 tesbih den 22
Jeg bestilte 4 rosenkranser den 22. april. og jeg har aldrig modtaget nogen nyheder om min ordre. Jeg sendte en e-mail og fik ikke noget svar. Jeg ringede 15 gange i dag, og telefonen er altid slukket og kan ikke nås. Kundeservice er slet ikke god

Antwoord van Just Halal
Super perfumer
Super hurtig levering, rimelige priser og super kundeservice. De har også mange gode varer, især perfumer.
Har handlet der et par gange
Har handlet der et par gange. Hurtig levering og alt forløbet som det skal.
Har bestilt et bedetæppe hos dem d
Efter en længere ventetid på svar har jeg endelig fået hjælp og god service fra Justhalal, eftersom de ikke havde tidligere bestilte ordre på lager.
Jeg har nu bestilt et nyt bedetæppe og ser frem til at få det, tusind tak.

Antwoord van Just Halal
god service
Fik den ønskede vare (palæstina tørklæde) i god kvalitet og med en lynhurtig levering. Ekstra bonus var de tydelige handelsbetingelser i tilfælde af klage/returnering af en vare.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.