Bedrijfsgegevens

1. Tandarts
  2. Cosmetische tandarts
  3. Tandartspraktijk
  4. Mondhygiënist

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Tandlægerne på Gammel Strand er Din tandlæge i København. Vi har bred faglig viden og kan udføre næsten alle behandlinger på klinikken. Vores mål er at altid lave den bedste behandling baseret på ny og evidencebaseret viden.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

2,8

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Halvandet års ventetid, utallige løfter – og stadig ingen løsning

Jeg har været patient hos Tandlægerne Gammel Strand i ca. 25 år og har tidligere været meget tilfreds. Derfor er det ekstra trist at ende med denne anmeldelse, men jeg er så frustreret.

Den 14. januar 2025 fik jeg konstateret alvorlig tandkødsbetændelse omkring et implantat samt betydeligt knogletab. Jeg fik at vide, at der var behov for en omfattende behandling, som skulle planlægges sammen med kæbekirurger.

Det, jeg advarer imod, er ikke den tandlægefaglige vurdering, men den efterfølgende håndtering.

Siden januar 2025 har jeg været nødt til at sende et stort antal rykkere og foretage flere telefonopkald for at få de oplysninger og dokumenter, som min forsikring og den videre behandling krævede. Gang på gang blev jeg lovet, at jeg ville blive ringet op, eller at materialet ville blive sendt. Gang på gang skete det ikke.

Der gik et helt år, før jeg modtog den skriftlige beskrivelse, som fra starten var lovet, og som min forsikring havde brug for.

Nu er der gået halvandet år, og den nødvendige behandling er stadig ikke kommet i gang. Jeg afventer fortsat svar på en mail fra 25. april 2026, som jeg siden har rykket for tre gange. For en uge siden blev jeg lovet svar inden for to dage. Det svar er fortsat ikke kommet.
Det mest frustrerende har ikke været ventetiden alene, men de mange løfter, der aldrig blev fulgt op. Forløbet har efterladt mig med en oplevelse af at være blevet svigtet som patient.

Jeg betvivler ikke de tandlægefaglige kompetencer. Men kommunikation, opfølgning og ansvar er en lige så vigtig del af et behandlingsforløb. Her har min oplevelse været så utilfredsstillende, at jeg desværre ikke kan anbefale Tandlægerne Gammel Strand.

Jeg håber oprigtigt, at ingen andre patienter kommer til at opleve et tilsvarende forløb.

6 juli 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Professionel og tryg behandling

Jeg har prøvet flere steder, men paradentosebehandlingen hos Mette Stenild er uden tvivl en af de bedste. Hun er både dygtig og serviceminded, og man føler sig i trygge hænder hele vejen. Der er endda mulighed for laserbehandling – som en af de eneste klinikker i København – hvis hjemmeplejen halter lidt. Det er virkelig betryggende.

9 juli 2025
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Lidt misforståelser omkring

Lidt misforståelser omkring prissætningen på en klinik-blegning, gør at jeg ikke synes de fortjener mere end to stjerner - på trods af en ellers uovertruffen behandling.

11 april 2025
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

En dejlig klinik i centrum af…

En dejlig klinik i centrum af København, nem at komme til via offentlig transport.
Meget dygtige tandlæger med hver deres speciale, som supplerer hinanden rigtig godt, og med fokus på kvalitet, tid og omsorg for patienten.
Altid meget smilende, imødekommende og rolige, hvilket er rart, hvis man ligesom jeg har problemer med tandlægeskræk. Kan varmt anbefale denne klinik.

12 mei 2020

Is dit jouw bedrijf?