JUSTSOUND Reviews 24

TrustScore 4.5 uit 5

4,4

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Et fantastisk produkt med god lyd, et godt fit og falder ikke ud, når man dyrker sport. Helt klart den bedste kvalitet til prisen, sammenlignet med alle de andre produkter på markedet!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har brugt andre trådløse hovedtelefoner til træning, men jeg har oplevet at de falder ud. Justbuds sidder mere behageligt og falder ikke ud som andre gør i denne prisklasse, og så er lyden god! K... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vanvittig fed lyd, og så til den pris! Hele processen fra bestilling til levering var topprofessionel - klar anbefaling med justsound !

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Købte et par sorte JustBuds som primært skulle bruges til løb og træning, og jeg må sige at de har levet op til forventningerne!

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Hifi-winkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

En dansk virksomhed, som sælger fantastisk lyd til en fair pris.

4,4

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Langsom kundeservice og tvivlsom…

Langsom kundeservice og tvivlsom kvalitet.

Første sæt gik i stykker efter få timers brug. Beskyttelsesnet falder af den ene øretelefon. Skriver mail til dem men intet svar da de havde lukket mellem jul og nytår, dog ingen autosvar på deres mail at de havde lukket. Får endelig svar fra dem og sender øretelefonerne retur. Efter en uge kommer de nye. Dog returfører de ikke for fragtomkostninger som de skal og som de også selv skriver på deres hjemmeside. De nye øretelefoner falder lyden ud når man høre musik og ved telefon opkald lyder modtager som en robot.
Skriver en mail til dem igen d. 25 januar og her den 27 januar intet svar fra dem.
Afventer svar fra dem....

27 januari 2021

Super produkt

Hej Lars,
Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du kan lide vores produkt.

Det jeg synes er fedest

Det jeg synes er fedest, er næsten hvor længe de holder strøm. Gode til prisen - bestemt.

Hej Sara,
Fedt, fedt, fedt! Det er godt at høre.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Har ikke fået dem endnu da jeg lige har…

Har ikke fået dem endnu da jeg lige har bestilt, så jeg kan ikke udtale mig om selve høretelefonerne men jeg kom til ved en fejl at købe 2 og skulle kun bruge et par, de svarede inden for få minutter og refunderede.
Fantastisk service!

Hej Magnus,
Vi er glade for, at du har været tilfreds med vores kundeservice.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super kvalitet på lyd og komfort

Jeg har nu brugt mine JustBuds et par uger. Cykler til og fra arbejde og er begejstret over hvor godt og sikkert de er tilpasset ørene. Lyden er høj kvalitet og de er nemme at have med i lommen :-)
Jeg kan varmt anbefale JustBuds.

19 augustus 2020

Hej Marianne,
Det var dejligt at høre, at du bruger dem så meget.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gode til træning med god lyd!

Justbuds sidder mere behageligt og falder ikke ud som andre gør i denne prisklasse, og så er lyden god! Kan varmt anbefales!

17 augustus 2020

Godt at høre Kristian!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God leveringstid og nem hjemmeside

God leveringstid og nem hjemmeside. Kvaliteten er overraskende god og så er de billigere end alternativerne

13 augustus 2020

Hej Klaus,
Vi har arbejdet hårdt på hjemmesidens brugervenlighed. Det er vi glade for, at du sætter pris på.

Virkelig god kvalitet

Virkelig god kvalitet, nem og overskuelig hjemmeside, samt hurtig levering. Kan stærkt anbefale Justsound!

13 augustus 2020

Antwoord van JUSTSOUND

Tak for din anmeldelse Frederik!

God kundeservice

God kundeservice - havde brug for svar og lidt rådgivning omkring produktet.
Fik løst tingene ved en god og venlig kommunikation.

3 augustus 2020

Hej Jacob,
Vi er glade for, at vores kunderservice har givet dig en god oplevelse.

Mere komfortable end alternativerne

Lydkvaliteten er i tip top, men hvor det trækker fra er i min optik ved komforten. De sidder bedre i ørene end alternativer, og med lyd til match!

3 augustus 2020

Hej Johan,
Dejligt at høre, at du sætter pris på både lydkvalitet og bekvemmelighed. Det gør vi også ;)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg træner parkour med JustBuds i…

Jeg træner parkour med JustBuds i ørene, og de er endnu ikke faldet ud :p Mega nice!!!

2 augustus 2020

Hej Dennis,
Vi har endnu ikke selv testet vores JustBuds i ekstremsport, så fedt at du kan gøre det for os!

Gode trænings høretelefoner

28 juli 2020

Antwoord van JUSTSOUND

Det er godt at høre. Så er det bare at komme igang!

Lees meer over geverifieerde reviews.