Banner for Just Wood - Snedker bad & Snedkerkøkken

Just Wood - Snedker bad & Snedkerkøkken Reviews 31

TrustScore 4 uit 5

3,8

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi købte i sep 2024.Just Wood bademøbel med bordplade/vask efter mål. Udseende og kvalitet lever fuldt ud op til vores forventninger. De telefoniske samtaler vi har haft med Just Wood har været... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har købt et super flot skab med håndvask til vores badeværelse. Derudover bestille vi en skabslåge på specialmål, som desværre blev leveret med en skade. Den næste låge blev væk i posten, og det t... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service og kvalitet! Jeg bestilte Just Wood badeværelsesmøbler efter kig på hjemmeside og et besøg i deres selvbetjent udstillingslokale (genialt - sender en sms og så åbner døren). Efterf... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Freeswerkbedrijf
  2. Badkamerinstallateur
  3. Slaapkamermeubilair winkel
  4. Kastenmaker
  5. Keukenvernieuwer

Info over Just Wood - Snedker bad & Snedkerkøkken

Geschreven door het bedrijf

Just Wood designer og fremstiller vi snedkerlavede møbler og skabe i den bedste kvalitet 👏🏻 Hos Just Wood har vi snedkermøbler og -skabe i dansk design til køkken, badeværelse og resten af hjemmet. Alle vores produkter fremstilles af de bedste materialer, bl.a. med massive, olierede og fingertappede egetræskuffer 👌🏻

Åbningstider:
Vi er klar på telefon, mail og chat alle ugens dage fra 9-22 – også i weekender og på helligdage. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til din ordre, et produkt du vil købe eller har andre spørgsmål.

Reklamationer:
Selvom vi gør vores bedste opstår der desværre fejl. Har du modtaget en vare med fejl, skal du hurtigst muligt sende os en mail på info@justwood.dk – meget gerne med billeder. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt, så snart vi har en løsning fra vores leverandører.

3,8

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Pænt møbel, enormt skuffende oplevelse.

Vi skulle have skiftet badeværelsesmodul med håndvask og så på Justwood i et showroom. Jeg var dog i tvivl om hvorvidt målene på møblet passede til afløb, vandlås osv., da jeg syntes det så smalt ud på tegningerne af møblet. Jeg kontaktede kundeservice og spurgte mig til råds, og fik at vide, at man kunne lave den nederste skuffe med et udsnit, så det passede med vandlåsen. Det ville koste 500 kr mere, men de bad mig sende mål osv. til dem, så de kunne vejlede. Jeg målte omhyggeligt op og lavede en tegning og sendte ind, og skrev, at hvis de ud fra det vurderede, at det var nødvendigt med udskæringen til 500 kr, skulle de bare gøre det. Det vurderede man ikke var nødvendigt og jeg fik et tilbud på møbel og vask. Problemerne opstod allerede ved forsendelsen, da de sendte det afsted i en bil, der ikke kunne komme frem til min adresse, og jeg måtte derfor omdirrigere til en alternativ adresse og selv fragte det hjem. Jeg fik så min tømrer og VVS til at komme for at installere det, blot for at konstatere, at møblet på ingen måde passer med vandlåsen. Jeg kontakter derfor kundeservice, da jeg forestiller mig, at det kan løses ved, at de tager nederste skuffe tilbage og laver den med udskæring, eller ombytter, da jeg jo havde gjort mig umage for netop at undgå dette problem. Kundeservice siger til mig, at det lyder som en mulig løsning, men jeg skal lige sende billeder af problemet og skrive en mail med mit ordrenummer, så det kan registreres ordenligt etc. Det gør jeg så. Bliver så kontaktet af en anden medarbejder, som skriver, at jeg bare kan save det selv. Det var NØJAGTIGT DET jeg prøvede at undgå ved at være så omhyggelig med kundeservice og opmåling forud for, særligt fordi det er temmeligt dyrt indkøbt. Jeg antager, at hvis jeg gør det selv, så vil der opstå en tydelig farveforskel mellem udvendigt møbel og skæret, da det er mørktolieret. Jeg ved det dog ikke med sikkerhed, for i den mail jeg modtog fra medarbejderen står der, at jeg kan ringe på et nummer, hvis jeg har spørgsmål, hvilket jeg gennem et par dage med 4-5 opkald ikke har fået så meget som en besked om, at de vil ringe tilbage, når der er tid. Der bliver simpelthen ikke svaret. Jeg synes det er under al kritik. Jeg tænker ikke, at jeg bliver en tilbagevendende kunde.

Opdatering d. 12/3
Jeg kan bekræfte det, som Camilla skriver nedenfor, altså at kundeservice kontaktede mig med en undskyldning. Trods min oplevelse ovenfor, vil jeg gerne rose for, at de alligevel tager ansvar for forløbet og er opmærksom på det i fremtiden.

3 maart 2026

Hej John,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse. Vi er kede af at høre, at forløbet ikke har levet op til dine forventninger – særligt i forhold til rådgivningen omkring udskæring i nederste skuffe.

Vi kan godt forstå din frustration, når du netop havde gjort opmærksom på dette på forhånd for at undgå problemer ved installationen.

Vi har efterfølgende været i dialog med dig for at gennemgå sagen nærmere, og vi er glade for, at vi sammen har fundet en løsning. Samtidig tager vi din feedback med videre internt, så vi kan blive endnu skarpere i vores rådgivning fremover.

Bedste hilsner,
Camilla, Justwood.dk

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

JustWood sælger dyre laminatmøbler - med skuffer i egetræ

Vi troede at vi købte to badeværelsesmøbler i komplet egetræ, men til vores enorme skuffelse er rammen lavet i laminat. Så det skal virkelig tages bogstaveligt, når der står "badeværelsesmøbel med skuffer i massivt egetræ". Absolut ikke pengene værd.

Købt Black Friday 2025, først monteret d.d. pga. renovering af hus.

12 februari 2026

Kære Madeleine von Warburg,

Tak for din feedback.
Vi er meget kede af at læse, at der er opstået en misforståelse omkring materialerne i dine nye badeværelsesmøbler.

Vi vil gerne slå helt fast, at vores møbler ikke er lavet med korpus i laminat. Alle udvendige flader er udført i ægte egetræsfinér, som er valgt for at give det mest rolige og ensartede udtryk på de store flader. Vi benytter en base af stabilt plademateriale bag finéren for at sikre, at møblet ikke slår sig i et fugtigt badeværelsesmiljø, samt af miljømæssige hensyn, så vi kun bruger det massive træ, hvor det giver mest mening, som eksempelvis i dine skuffer.

Den lyse olie med hvidt pigment, som du har valgt, kan få træet til at se meget lyst ud i starten. Finéren er dog et levende naturmateriale, der hurtigt vil modne og få mere karakter, så snart det får lys og luft.

Vi er ærgerlige over, at du ikke har kontaktet os inden din anmeldelse, da vi meget gerne ville have forklaret materialevalget og hjulpet dig med dine spørgsmål.
Du er stadig mere end velkommen til at ringe til os på 69176869 alle ugens dage mellem 09:00 og 22:00, så vi kan få en god snak om dine møbler.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Pris og kvalitet hænger slet ikke sammen

Pris og kvalitet hænger slet ikke sammen.

For to måneder siden købte jeg et badeværelsesmøbel online til 15.617 kr. fra JustWood. Dette som slagtilbud på Black Friday. Normalprisen var over 20.000 kr.

I denne uge monterede håndværkerne det i mit nye badeværelse. Skuffelsen var enorm, da jeg kom hjem. Kvaliteten lever slet ikke op til prisen.

Skufferne er tynde, de rokker enormt meget fra side til side, når man trækker møblet ud etc. Der er intet eksklusivt over dette produkt - ud over prisen.

Eftersom returnering ikke er mulig, da de 14 dages frist for længst er udløbet, er badeværelsesmøblet nu nedtaget og bortskaffet.

Til dig, der overvejer at købe fra firmaet: Sørg for at se produktet fysisk, før du køber det. Brug din sunde fornuft. Se på alternativerne i markedet.

10 februari 2026

Hej Torsten,

Tak for din anmeldelse, selvom det er meget ærgerlig læsning for os.
Vi er oprigtigt kede af at høre, at du har haft så dårlig en oplevelse, at du har valgt at bortskaffe møblet. Det er en situation, vi meget gerne ville have undgået gennem en dialog med dig.
Vi er kede af, at vi ikke fik muligheden for at gennemgå møblet sammen med dig, før det blev taget ned.

Vores skuffer er produceret med 13 mm sider i massivt egetræ og monteres med tyske kvalitetsskinner, som er standard i mange high-end køkkener.
En tom skuffe kan føles fleksibel, men de er konstrueret til at blive stabile og køre præcist, så snart der kommer vægt i dem. Vi ville meget gerne have hjulpet med at efterse monteringen eller skinnerne, hvis der var tale om en produktionsfejl.

Vi er helt enige i din opfordring til at besøge vores showrooms, så man kan mærke materialerne og kvaliteten i virkeligheden. Det er netop derfor, vi holder åbent i kundeservice alle dage fra kl. 9-22, så vi kan vejlede og hjælpe, hvis der opstår tvivl – også efter levering.

Det ærgrer os meget, at vi ikke fik chancen for at finde en løsning sammen med dig, før det gik så vidt. Vi ønsker dig alt det bedste med dit nye badeværelse.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Endelig færdig med renovering af…

Endelig færdig med renovering af badeværelset, med mange bump på vejen. Håndvask knækket ved levering, ventetid og ombytning, da skabene hængt op konstateres en stor olieplamage på siden og låge på det ene skab, nok en gang reklamation hvor der aftales med fabrikken ombytning af skabskorpus højrehængt, så kommer der faktura fra Justwood hvor der står venstrehængt, venlig medarbejder undersøger og det rigtige er sendt altså højre og ikke venstre som i faktura.
Da der ombyttede skab kommer ser jeg til min overraskelse at der er en lille beholder med pleje olie med, det var der ikke til de andre skabe ? Måske fordi vi har købt et uforskammet dyrt såkaldt plejesæt med, PRIS 600kr ( GUARDIAN ædeltræsolie ( Billigste netpris130kr)
og en svamp og klud, ret dyre ting !!!
Det er selvfølgelig ikke nødvendigt at sende olie med når vi selv køber det til overpris.
Utrolig mange ærgrelser og telefonsamtaler der burde være undgået.
Jeg giver 2 stjerner for den forhåbentlig gode kvalitet og de venlige medarbejdere jeg har talt med

6 februari 2026

Hej Henning,

Tillykke med dit færdige badeværelse.
Vi må dog først og fremmest dybt beklage, at vejen dertil har været præget af så mange udfordringer. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder 🙏

Vi er utrolig kede af, at vasken var knækket ved levering. Selvom det heldigvis sker sjældent, ved vi, hvor frustrerende det er, når man står midt i en renovering. Det samme gælder fejlen med olieplamagen og den forvirrende tekst på din faktura - det er fejl, som vi tager til os og vil bruge til at forbedre vores interne processer.
Hvad angår olien i reklamationspakken, så har fabrikken sendt den med som en ekstra gestus for at være imødekommende i en træls situation. Vi kan dog godt se, at det virker uhensigtsmæssigt, når du allerede har købt vores store plejesæt. Prisen på vores plejesæt afspejler, at det er en samlet pakke med specialudvalgte produkter til vedligeholdelse af vores trætyper, men vi tager din kritik af prissætningen til efterretning.

Vi er glade for, at du har oplevet vores medarbejdere som venlige, og vi takker for din tålmodighed undervejs. Vi håber, at du trods alt bliver rigtig glad for den endelige kvalitet og dit nye badeværelse 🙏

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service og kvalitet!

Fantastisk service og kvalitet!
Jeg bestilte Just Wood badeværelsesmøbler efter kig på hjemmeside og et besøg i deres selvbetjent udstillingslokale (genialt - sender en sms og så åbner døren). Efterfølgende rigtig god betjening af medarbejder for at sikre korrekt bestilling af komponenter. Og god opfølgning og hjælp til at udbedre en fejlbestilling (mit fejl ikke JW). Jeg kan klart anbefale JW både på service, kvalitet og pris.

26 januari 2026

Hej Claus,

Tusind tak for den flotte anmeldelse 🙏😊

Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse - både med vores selvbetjente showroom, bestillingsprocessen og den efterfølgende opfølgning. Vi lægger stor vægt på at hjælpe hele vejen, også hvis der opstår små bump undervejs, så det er dejligt at høre, at du har følt dig godt hjulpet 🙏

Mange tak for anbefalingen - vi håber, du bliver rigtig glad for dine badeværelsesmøbler i mange år fremover 🙌

Janni, JustWood.dk

God service eksistere stadig

Jeg købte to bænke ved justwood i november og igennem hele processen er jeg blevet mødt af god service, og de to leverede produkter lever helt op til forventningerne.

8 januari 2026

Hej Christian,

Tusind tak for din fine anmeldelse.
Det glæder os meget at høre, at du har oplevet god service gennem hele processen, og at bænkene lever fuldt op til dine forventninger. Det er netop den oplevelse, vi gerne vil give vores kunder 😊🙏

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Forvent varsling af forsinkelse PÅ leveringsdagen

Rigtig fint møbel - men praktik, herunder kommunikation, forventningsafstemning, og levering er ikke imponerende. Jf. deres egen politik, som de er gode til at skilte med, “skal ændring af den anførte leveringsdag ske 8 dage inden den anførte leveringsdag”. Vi fik varslet forsinkelse af to gange; første gang en fredag, hvor vi skulle have leveret den efterfølgende mandag - dvs. tre dages (0 hverdages varsel). Anden gang fik vi besked på selve (den nye) leveringsdag. Så hvis du ikke har hjemmearbejde/kontor, kan det blive en dyr omgang at bestille gennem justwood. Kompensationen vi fik var et plejesæt, så det er ikke for de er rundhåndede, når de skal rette op på sløje kundeoplevelser - derfor denne anmeldelse.

2 december 2025

Kære Martin,

Mange tak for din feedback.
Vi er først og fremmest glade for at høre, at du er tilfreds med selve møblet, men vi må lægge os fladt ned og beklage det forløb, du beskriver omkring leveringen.

Du har fuldstændig ret i, at vores kommunikation og varsling i dette tilfælde slet ikke har levet op til vores egne standarder eller de betingelser, vi normalt efterlever. Der opstod en række usædvanlige fejl i vores produktion, som desværre skabte en dominoeffekt, der ramte din levering direkte. Det er vi utrolig kede af, da vi ved, hvor meget planlægning det kræver at tage imod store leveringer.

Vi kan forstå på din anmeldelse, at vores rækken ud med et plejesæt ikke føltes som en tilstrækkelig plaster på såret i forhold til det besvær, du har haft. Det tager vi til os som en vigtig læring i vores fremtidige håndtering af lignende sager.

Vi håber trods alt, at du bliver glad for dit nye møbel i mange år fremover.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super hjælp fra Emil der sørgede for at…

Super hjælp fra Emil der sørgede for at få lavet vores møbel med specielle mål, så det passede perfekt til vores badeværelse.

1 december 2025

Hej Mikkel,

Tusind tak for den fine anmeldelse 😊
Vi er glade for at høre, at Emil kunne hjælpe med at få møblet tilpasset i specialmål, så det passede perfekt til jeres badeværelse. Tak for rosen - den er videregivet 🙏🙌

Tak til Emil fra Just Wood.🌟

Tak til Emil fra Just Wood.🌟
Jeg har haft en dialog med Emil både over e-mail og telefon i noget tid for at få hjælp til at finde den bedste løsning til vores badeværelse i forhold til et badeværelsesmøbel.
Det har været en super behagelig oplevelse, og der har været både forståelse og tålmodighed fra deres side.

Nu har vi bestilt det, og vi glæder os bare sådan til at modtage vores møbel!

20 oktober 2025

Hej Nanna,

Tusind tak for din fine anmeldelse 🌟
Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft en god oplevelse med Emil og vores service - både over mail og telefon.
Din ros er selvfølgelig givet videre til Emil, og det blev han rigtig glad for! 🙏
Vi sætter stor pris på din anmeldelse og håber, at du får stor glæde af dit nye badeværelsesmøbel de næste mange år!

Janni, JustWood.dk

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Smukt møbel, men lidt uheldig udformning

Vi har købt et baristamodul i specialmål (70 bredt og 100 højt). Vi havde ikke udspecificeret præcis hvor hylderne skulle sidde, så det er delvist egen fejl, men vi havde regnet med at hyldefordelingen var ligesom på deres billeder, hvor der er plads til en kaffemaskine forneden, som vel er lidt meningen med et baristamodul. Desværre har de placeret nederste hylde kun 30 cm over bundpladen, så der er ikke plads til meget dernede, og slet ikke en kaffemaskine, sodastream, røremaskine, eller lignende. Det er vi rigtigt kede af, når referencebillederne var anderledes og vores hylder i stedet er blevet jævnt fordelt i skabet. Det er ikke så brugbart. Desværre har vi ikke kunne nå at gøre så meget ved det, da skabet skulle på plads før bordpladen som var booket ind. Men udover det er det et virkeligt flot møbel.

1 oktober 2025

Hej Pile,

Mange tak for din anmeldelse og de pæne ord om selve møblets udseende.
Vi er glade for, at I er tilfredse med kvaliteten og udseendet.

Vi beklager naturligvis mange gange, at hyldefordelingen ikke levede op til jeres forventninger i første omgang.
Selvom det var et modul i specialmål, kan vi godt forstå, at forventningen var et baristamodul med plads til maskinerne, som vist på vores referencebilleder.

Som vi har talt om i vores efterfølgende dialog, er vi glade for, at vi kunne nå til enighed og sende jer nye, tilpassede dele uden beregning, så modulet nu fungerer præcis, som det skal. Det er vigtigt for os, at I bliver helt glade for jeres nye møbel.

Tak for jeres tålmodighed og for hjælpen med at finde en god løsning 🙏

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi mødte en sælger med stort S, Emil.

Helt fra begyndelsen på deres web-side, blev vi hurtigt taget godt imod og gennem deres chat fik vi hurtigt lavet en aftale til at komme til Aalborg og se og røre de flotte snedkermøbler i deres showroom.
Her blev vi modtaget på det aftalte tidspunkt af Emil og ja han var på fornavn og var lynhurtig til at finde ud af, hvad vi skulle bruge til vores badeværelse. Nu er ordren oprettet og vi glæder os bare til at modtage vores nye møbler og få dem monteret i vores nye hus.

1 september 2025

Hej Jørgen Steen,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse med os!🙏

Det glæder os meget at høre, at I har følt jer godt taget imod lige fra første klik på vores hjemmeside til besøget i showroomet i Aalborg. Det betyder meget for os, at I har følt jer i gode hænder hele vejen - det bliver Emil også uden tvivl glad for at høre. Det er nemlig lige præcis sådan en oplevelse, vi stræber efter at give alle vores kunder ✨

Hvor er det spændende med nyt hus og nye møbler - vi håber, I bliver rigtig glade for resultatet, og at badeværelset bliver lige så flot, som I drømmer om 😍

Janni, Just Wood.dk

Rigtig god service

14 augustus 2025

Hej Tore,

Tusind tak for din gode anmeldelse. Det glæder os, at du har oplevet god service - det er lige præcis sådan det skal være at handle hos os. ! Vi håber, du bliver glad for dit køb de næste mange år 🙌

Ønsker dig en dejlig dag 🙏😊

Janni, Just Wood.dk

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service og stort hjerte!

Jeg har købt nogle badeværelsesmøbler som er super fine. Desværre har tømren som monterede et højskab på væggen været lidt uheldig med monteringen, så skabet rev sig løs fra væggen og styrtede ned og smadrede. Da jeg ringede til Just Wood for at bestille et nyt højskab var de meget imødekommende og sørgede for at det nye skab blev afsendt meget hurtigt OG lavede mig en super fin pris - det er virkelig god service da uheldet absolut IKKE havde noget med produktets kvalitet at gøre - super flot!!

25 juli 2025

Hej Ole,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og 5 fine stjerner – det betyder meget for os🙏 Vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med både møblerne og den hjælp, du har fået.

Vi ønsker altid at yde den bedst mulige service, også når uheldet desværre er ude. Skønt at vi kunne finde en god løsning for dig og det glæder os at høre du er tilfreds 🙌✨

Tak fordi du delte din oplevelse, vi håber du får masser af glæde med dine nye badeværelsesmøbler.

Rigtig dejlig aften! 🌞

Rigtig god service

Vi har lige modtaget vores badeværelsesmøbler fra justwood ,desværre var bordpladen forkert mål ,men ikke justwood’s skyld .
De fik ordnet det til en ny levering allerede til dage efter .super søde medarbejdere der tager kunderne seriøse .
Kan kun anbefale at handle der da man er sikker på rigtig god service .
En ekstra stjerne oveni de 5 herfra

8 juli 2025

Hej,

Tusind tak for din fine anmeldelse! 🙏

Det er selvfølgelig beklageligt med den forkerte bordplade i første omgang, men vi er glade for, at vi hurtigt kunne ordne det med en ny levering 🚚

Det betyder meget for os at høre, at du er tilfreds med måden hvorpå dette er håndteret af vores medarbejdere, da vi kun ønsker at yde en god service 🌞

Tusind tak for din anbefaling og de ekstra stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐⭐ dem sætter vi stor pris på!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har haft en rigtig god oplevelse med…

Vi har haft en rigtig god oplevelse med Just Wood. Vi har netop fået badeværelsesmøblerne monteret og er meget positive over udseende og kvaliteten. Deres kundeservice er 5 stjerner værdi.

6 juli 2025

Hej Rebekka,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🙏
Vi er rigtig glade for, at I har haft en god oplevelse med Just Wood ✨
Dejligt at høre, at I er tilfredse med både udseendet og kvaliteten af badeværelsesmøblerne 😍

Tak for de 5 stjerner til vores kundeservice ⭐⭐⭐⭐⭐ - det betyder meget for os!

God kundeservice

God kundeservice. Den ene skinne til skuffen i vores badeværelsemøbel gik i stykker inden for garantiperioden. Just wood sendte uden problemer en ny skinne til begge sider af skuffen kort tid efter, jeg havde skrevet til dem.

Super god og hurtig kundeservice.

26 juni 2025

Hej Martin,

Tusind tak for din fine anmeldelse og gode feedback! 🙏
Dejligt at høre, at vores kundeservice levede op til dine forventninger. Vi er glade for, at vi hurtigt kunne hjælpe med at sende nye skinner til dig, da vi kun ønsker at alt skal være i topkvalitet 🔧🚚

Tak fordi du delte din oplevelse - det sætter vi stor pris på!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God nordjysk service fornægter sig ikke.

Vi er meget tilfredse med vores badeværelse møbel vi købte hos just-Wood. Vi var ikke helt tilfreds med åretegningen i det første møbel. Da vi gjorde opmærksom på dette, og sendte et billede af hvad vi havde forestillet os, blev det byttet til et nyt uden ekstra omkostninger for os. Se det er hvad vi nordjyder kalder god service.
Vi kan på det kraftigste anbefale at handle med just-Wood. Ikke alene er kvaliteten på møblerne i top, det er deres service også.
Mvh Michael Aalborg

12 januari 2025

Hej Michael,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!😊 Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både dit badeværelsesmøbel og vores service. Vi bestræber os altid på at levere høj kvalitet og en service, der lever op til vores kunders forventninger – så det betyder meget at høre, at du oplevede netop dette🙏

Vi sætter stor pris på din anbefaling og håber, at du får glæde af dit møbel i mange år fremover✨

Ønsker dig en dejlig dag!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi købte i sep 2024.Just Wood…

fuldt ud op til vores forventninger.
De telefoniske samtaler vi har haft med Just Wood har været behagelige, hjælpsomme og yderst profesionelle.
I november købte vi et møbel til entreen, samme gode oplevelse.Henrik Jessen

22 november 2024

Hej Henrik,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse😊

Vi er så glade for at høre, at både badmøblet og entrémøblet levede op til jeres forventninger, og at I har haft en god oplevelse med både produkterne og vores kundeservice - det er præcis som det skal være🙌✨

Vi sætter stor pris på den gode anmeldelse!

Rigtig dejlig søndag, ønsker jer en dejlig jul🎄🎁

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Snedker møble med lige så meget arbejde som en ikea/jysk model

Okay badeværelsesmøble meeen oplever desværre ikke at pris og kvalitet hænger sammen.
Vedr. Håndvaske:
Vi har hørt fra andre at håndvasken buer ned ved de brede modeller, hvorfor vi valgt den smalle model. Så for vores vedkommende all good... Dog modtog vi fejl på begge håndvaske, som dog blev udbedret efter montering. Og heldigvis for det, da reparatøren selv kommenterede på mangler finish fra fabrikkens siden, som så også blev udbedret.

Skabe/skuffer efterlader desværre også del tilbage at ønske... selvluk som skal have meget hjælp og skabslåge som ikke flugter perfekt...

Så hvis man tænker nu køber jeg mig er snedker badeværelsesmøble (og også føler at det er det som man betaler for) ja så værd forberedt på at der er lige så meget tilpadsning og finish som mangler som en ikea/jysk model.

Og så kan jeg kun ekko kommentaren vedr. "50% tilbud, skynd dig" - man kan rolig skynde sig langsomt.

Dog er deres kundeservice utrolig søde og hjælpsomme, dog er det en meget omstændigt at skulle beskrive alle ens problemer via mail... så til sidst når man nok bare der til at man "lever med det"

5 november 2024

Kompetent

Faglig, kompetent og effektiv service.
Det er folk der ved hvad de laver, og som stiller op når man beder om hjælp.
Vi har købt badeværelsesmøbel med vask og et høj skab som begge kvalitetsmæssigt helt har levet op til vores forventninger.

3 oktober 2024

Hej HH,

Mange tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplevede faglig, kompetent og effektiv service, og at vores team kunne hjælpe dig, når du havde brug for det. Det betyder meget for os, at både badeværelsesmøblet og højskabet har levet op til jeres forventninger🙏🙏

Ønsker jer en rigtig god aften!

Janni, Justwood.dk

Lees meer over geverifieerde reviews.