Bedrijfsgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Seriøs håndværker

Jeg fik Jannick til at hjælpe med at rette op på noget microcement efter jeg fik et utilfredsstillende resultat fra en anden virksomhed.

Alt gik efter planen, jeg modtog endda fyldestgørende materiale inden opstart så jeg forstod hvilket et produkt det er jeg køber, nok derfor det gik galt ved den anden, da vi ikke vi afstemt omkring udtrykket i materialet

Stor anbefaling herfra👍

5 februari 2026

Hej Mathias

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er rigtig glade for din oplevelse, og at du vil dele den her på trustpilot.

Vi håber at høre fra dig hvis der er andet der skal laves en anden gang :)

Rigtig god dag!
Mvh Arnold - JV Malerservice

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Tidsplanen skred og spartlingerne var…

Tidsplanen skred og spartlingerne var meget tydelige i det færdige resultat. Der er steder, hvor der mangler maling. Ingen reaktion på min udtrykte utilfredshed. Ærgerligt - ellers god dialog med firmaet.

Efterfølgende kontakt med firmaet, der inspicerede arbejdet og medgav mangler i det udførte arbejde. Men desværre endnu ikke tilbudt afslag i prisen (udbedring desværre ikke mulig).

20 januari 2026

Hej Pernille
Jeg er glad for du føler vi har haft en god dialog. Jeg er lidt uforstående og ked af din anmeldelse dog. Jeg må starte med at tage fuld ansvar for at tidsplanen skred, jeg er ked af at det blev færdig dagen efter vores oprindelige aftale, det var heldigvis kun 1 dag over, men stadig skidt og mit ansvar, så beklager på den front!
Du skrev til os i din mail, at det ikke ville være muligt at komme og rette tingene. Ej heller har vi modtaget billeder endnu af hvad der skulle rettes?
Vi har kundetilfredshed i højsædet og bestræber os altid på at lave et perfekt resultat første gang, de få gange det ikke lykkes, vil vi naturligvis meget gerne komme og rette det uden beregning, men når dette ikke er muligt er det også begrænset hvad mere vi kan gøre.
Hvis det viser sig at vi kunne/kan gøre mere og evt. rette det til, vil vi fortsat meget gerne høre fra dig.
Kontakt mig på 30684109 eller jv@jvmalerservice.dk
Mvh Arnold - JV Malerservice

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Microcement på badeværelse.

Microcement på badeværelse.
Reelt et flot stykke arbejde der er udført, men det har ikke været uden problemer med at få det færdiggjort, omkring 3 måneder før de var færdige med arbejdet. Igennem forløbet har vi måtte rykke for en dato for færdiggørelse, hvor vi mange gange oplevede at firmaet ikke reagerede på vores henvendelse, ydermere er der ting som vi ikke har været helt tilfredse med, bl.a. har firmaet ikke foretaget afdækning/beskyttelse af arealer udenfor badeværelset, hvilket medførte at de materialer der blev benytter til arbejdet var placeret direkte på vore trægulve hvilket kun vanskeligt kunne renses af igen, noget som vi måtte gøre opmærksom på, firmaet havde ikke meddelt at de havde spildt maling på gulvet, men kun ret sparsomt forsøge at tørre det væk, - i øvrigt foretaget med et tæppe/plaid vi havde liggende ….

De har også benyttet vores håndvask i vores køkken til diverse ting som har medført at vores nye messingvandhane er blevet beskadiget / misfarvet, - kunne antageligt være løst hvis det var aftørret efter brug, men dette blev ikke gjort.

I skrivende stund venter vi fortsat på en kompensation for ødelagt tæppe og vandhane, - men firmaet har endda meget svært ved at reagere på vores henvendelser … enten giver de tåbelige / mindre troværdige undskyldninger eller for det meste undlader helt at reagere på henvendelser … det kan godt være at de har travlt, men det undskylder på ingen måde den måde de behandler deres kunder på.

6 december 2025

Microcement

Det har været en fornøjelse at få rettet op på vores kuldsejlede gør-det-selv microcement projekt i badeværelset af Jannick. Han ved, hvad han har med at gøre, er hurtig til at svare på forespørgsler, tager fint imod og får rettet op på lille reklamation. En virkelig behagelig oplevelse og til en fair pris med JV Malerservice. Næste gang hyrer vi bare Jannick fra starten 😊

16 juni 2025

Antwoord van Jvmalerservice

Tusind tak for de fine ord, håber i bliver glade for badeværelset 😃
Mvh JV Malerservice

Microcement

Jannick er dygtig og pålidelig.
Flot arbejde.
Vi er meget tilfredse, og vil klart anbefale JV Malerservice!

6 juni 2025

Antwoord van Jvmalerservice

Tusind tak for de fine ord, er meget glad for i er tilfredse med microcementen!
mvh JV Malerservice

Lees meer over geverifieerde reviews.